Erkek olmak istemek

Qumru_hanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
242
34
28
32
Konu lutfen kapanmasin bu aralar kafayi yemek üzereyim artik ciddi anlamda rahatsiz olmaya basladim kendi mi bildim bileli hep erkek olmak istedim bu duygularim hep bastırıldı hic kimseye anlatmadim birşey benim icimde büyüyen bir yara gibiydi sanki erkeklerden hoslanmiyorum asik olamiyorum ilişki den cinsellikten zevk alamiyorum uc senedir evliyim bir kizim var artik dayanacak gücüm kalmadi bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum ne olur akil verin gercekten transseksüel olmak istiyormuyum yoksa bu sadece cocuklugumdan bu yana kiz olduğum icin istedigim birsey olmadığından dolayi mi bu duygu lutfen yadirgamadan yorum yaparsiniz iki gündür kendimi aglamaktan helak ettim yorumlara cevap yazamaya bilirim şimdiden teşekkür ederim cevaplar icin

sanırım psokolog bu ısı cozer.. buradan ne dıyebılırız kı
ama ıstemedıgın bı beden de yasamak cok zor olmalı
Evet ruhum ayri bedenim ayri cok zor durumdayim ama trans olmak bir hastalik degildir diye okudum sizce psikolog yardim edebilir mi

Psikologa gitmenizi öneririm.
Küçüklükten beri varsa keşke evlenmeseydiniz.
Son 2 gündür mü baş gösterdi?
Neden cevap yazamayacaksınız? Köşeye çekilip yorumları okuyup çekirdek mi çitleyeceksiniz?

Yadırgamıyorum, ancak bu burada bulacağınız bir cevap değil bence.
Profesyönel bir yardım almanızda fayda var.
Öncelikle kendinizin ne istediğini bilmeniz önemli.

Hadi geçtim, evlisin ve bir çocuk annesisiniz.
Bu duygular sizde birşey uyandırmıyor mu? Kadınlığınıza dair?
Özellikle annelik? 3 yaşında bir çocuğu annelik duygusu olmadan nasıl büyüttünüz ki?

önce bir psikoloğa gidip gerçek hislerini anlamaya çalış psikolog yardımı ile. eğer gerçekten kadın olmaktan hoşlanmıyorsan bu artık hastalık olarak dahi kabul edilmiyor tıpta, ama çocuğun var kendi istediğin hayatı nasıl yaşarsın onu da bilemedim.

en iyisi önce bir psikoloğa gitmen..

Eşinizle mutlu değil misiniz? Evlendikten sonra arttı mı bu düşünceler. Sizi yadırgamıyorum, ancak evlilik dünyanın en güzel şeylerinden biri. Üstelik sağlıklı bir evladınız var. Buna rağmen bu düşünceler pek sağlıklı gelmedi bana. Bence biran evvel bir uzmanla görüşün. Ama lütfen görüşün! Çünkü siz bir annesiniz, evlat yetiştiriyorsunuz..

Buyutemiyorum zaten hic tahammulum yok kizimi cok seviyorum onum icin canımı veririm ama olamiyorum ne anneme babama kiz ne es nede anne olmak istedim

Allah yardımcınız olsun.
Peki ya eşinizle ilişkiniz ?
Eşiniz çok sert kaba birimi, sizde naif veya kırılgan bırımısınız yanı sırf kadın oldugunuzdan dolayı asagılandıgınızı veya ezıldıgınızımı dusunuyorsunuz.

Tamam teşekkür ederim ben bu duygular yuzunden uzmana bile gitmek istemiyorum galiba böyle ölüp gidecem

Buyutemiyorum zaten hic tahammulum yok kizimi cok seviyorum onum icin canımı veririm ama olamiyorum ne anneme babama kiz ne es nede anne olmak istedim

Peki daha önce neden yardım almaya, çare bulmaya çalışmadınız ki?
Ben burada sizi hatalı bulurum. Çünkü o çocuk isteyerek dünyaya gelmedi, siz getirdiniz.
Ona yaşatacağınız herhangi bir psikolojik travmadan da siz sorumlu olacaksınız.

En doğrusu vakit kaybetmeden uzman yardımı almak.
Eşiniz bu durumların farkında mı?
Size yaklaşımı nasıl?

Eğer dediğiniz gibiyse, eşinizin fark etmemesi mümkün değil.
En çok çocuğunuza üzülürüm, gerçekten...
Allah yardımcınız olsun ne diyebilirim ki...

Aynen.. neden cevap yazamayacaksiniz? bana pek masumane gelmedi konunuz kusura bakmayin. millet kendi kendine mi konussun? siz aciklama yapmazsaniz detay vermezseniz kim nasil yardimci olabilir ki? dr a gidin.. bunlari bile bosuna yaziyorm ya neyse

Öncelikle eşinizi artık kandırmamanız gerektiğini bilmeniz gerekli. Haberi olması lazım.
Erkek bedenine mi sahip olmak istiyorsunuz yoksa, sadece kadınlardan mı hoşlanıyorsunuz bunu da kendinize sorun
Ve tabii bunların hepsini muhakkak bir uzmana başvurup yapın.
Valla rüzgar erkoçlar, cillop gibi erkek oldu :) Ama bu ameliyat falan çok zor bir süreç, iyice düşünmeni gereken bir konu

Bu tarz ilgi çeken konularda kk ailesi olarak çok kandırılıyoruz. O yüzden baştan söyleyeyim konu sahteyse yorulan parmaklarım için hakkım haram olsun. .
Psikolojik destek almanız şart bir kere. Sizin istediğiniz bu duygulardan kurtulmak mı yoksa dilediğiniz gibi yaşayabilmek mi?

Hayir sert birisi degil onu seviyorum ama sadece arkadaş olarak sirf konu kiramadigim icin iliskiye giriyorum

Allah yardımcınız olsun. Bu da sizin imtihaniniz. Cinsiyet değiştirme gibi şeyleri aklınızdan gecirmeyin. Çok günah cokk.

Kadınlardan mi hoslaniyorsunuz? Çevrenizde hiç hoslandiginız bir kadın oldu mu?

Olmam olamam erkek bedenine sahip bu düşüncelerle beynimi kemire kemire mutsuz bir şekilde hayatima devam etmek zorundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…