- 10 Eylül 2015
- 242
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Evet ruhum ayri bedenim ayri cok zor durumdayim ama trans olmak bir hastalik degildir diye okudum sizce psikolog yardim edebilir misanırım psokolog bu ısı cozer.. buradan ne dıyebılırız kı
ama ıstemedıgın bı beden de yasamak cok zor olmalı
Buyutemiyorum zaten hic tahammulum yok kizimi cok seviyorum onum icin canımı veririm ama olamiyorum ne anneme babama kiz ne es nede anne olmak istedimYadırgamıyorum, ancak bu burada bulacağınız bir cevap değil bence.
Profesyönel bir yardım almanızda fayda var.
Öncelikle kendinizin ne istediğini bilmeniz önemli.
Hadi geçtim, evlisin ve bir çocuk annesisiniz.
Bu duygular sizde birşey uyandırmıyor mu? Kadınlığınıza dair?
Özellikle annelik? 3 yaşında bir çocuğu annelik duygusu olmadan nasıl büyüttünüz ki?
Tamam teşekkür ederim ben bu duygular yuzunden uzmana bile gitmek istemiyorum galiba böyle ölüp gidecemEşinizle mutlu değil misiniz? Evlendikten sonra arttı mı bu düşünceler. Sizi yadırgamıyorum, ancak evlilik dünyanın en güzel şeylerinden biri. Üstelik sağlıklı bir evladınız var. Buna rağmen bu düşünceler pek sağlıklı gelmedi bana. Bence biran evvel bir uzmanla görüşün. Ama lütfen görüşün! Çünkü siz bir annesiniz, evlat yetiştiriyorsunuz..
Buyutemiyorum zaten hic tahammulum yok kizimi cok seviyorum onum icin canımı veririm ama olamiyorum ne anneme babama kiz ne es nede anne olmak istedim
Aynen.. neden cevap yazamayacaksiniz? bana pek masumane gelmedi konunuz kusura bakmayin. millet kendi kendine mi konussun? siz aciklama yapmazsaniz detay vermezseniz kim nasil yardimci olabilir ki? dr a gidin.. bunlari bile bosuna yaziyorm ya neysePsikologa gitmenizi öneririm.
Küçüklükten beri varsa keşke evlenmeseydiniz.
Son 2 gündür mü baş gösterdi?
Neden cevap yazamayacaksınız? Köşeye çekilip yorumları okuyup çekirdek mi çitleyeceksiniz?
Hayir sert birisi degil onu seviyorum ama sadece arkadaş olarak sirf konu kiramadigim icin iliskiye giriyorumAllah yardımcınız olsun.
Peki ya eşinizle ilişkiniz ?
Eşiniz çok sert kaba birimi, sizde naif veya kırılgan bırımısınız yanı sırf kadın oldugunuzdan dolayı asagılandıgınızı veya ezıldıgınızımı dusunuyorsunuz.
Olmam olamam erkek bedenine sahip bu düşüncelerle beynimi kemire kemire mutsuz bir şekilde hayatima devam etmek zorundayimÖncelikle eşinizi artık kandırmamanız gerektiğini bilmeniz gerekli. Haberi olması lazım.
Erkek bedenine mi sahip olmak istiyorsunuz yoksa, sadece kadınlardan mı hoşlanıyorsunuz bunu da kendinize sorun
Ve tabii bunların hepsini muhakkak bir uzmana başvurup yapın.
Valla rüzgar erkoçlar, cillop gibi erkek oldu :) Ama bu ameliyat falan çok zor bir süreç, iyice düşünmeni gereken bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?