- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
küçük yaşta evlendiniz o zaman üstüne de hemen çocuk..
Bu duygu evlendikten sonra gelen birsey degil ama karşıma baska bir erkek cikarsada boyle dusunecegimi hissediyorumBence alakası yok. Eşinizi s3vmiyorsunuz gibi geldi bana. Başka bir erkekten hoşlansaydınız kadın olduğunuzu hatırlardınız.
cherry sanırım kadınlara ilgi duyuyor zaten ama lezbiyen değilim diyor. erkek gibi ilgi duyuyorum diyor.Bence alakası yok. Eşinizi s3vmiyorsunuz gibi geldi bana. Başka bir erkekten hoşlansaydınız kadın olduğunuzu hatırlardınız.
Bilmiyorum almak istiyorum fakat kimsenin bilmesini istemiyorum buda mümkün değilPsikolojik destek aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz?
Öncelikle bir psikologla görüşseniz belki sizin için iyi olur??
kimsenin bilmesine gerek yok ki.nereden bilecekler.psikologlar da hasta haklarına tabi neticede,gizlilik esastır.Bilmiyorum almak istiyorum fakat kimsenin bilmesini istemiyorum buda mümkün değil
Bilmiyorum almak istiyorum fakat kimsenin bilmesini istemiyorum buda mümkün değil
Tesekkur ederim icimi rahatlattinizKeşke evlenmeden önce gidip bir psikologla konuşsaydın. O duygularını anlamana yardım ederdi. Erkeklerden hoşlanmamak, cinsel ilişkiden hoşlanmamak mutlaka transgender olmak istemek anlamına gelmiyor. Önce bir içine bak. Mesela kadınlardan hoşlanıyor musun, aşık olabiliyor musun, onlara karşı cinsel anlamda bir şeyler hissedebiliyor musun?Bunların hepsi önemli faktörler. Bunun dışında senin anlattıkların normal olabilir. Karşına aşık olabileceğin, hoşlanabileceğin bir erkek çıkmamıştır. Cinsel anlamda tatmin olamıyor olabilirsin. Ağlayıp sızlamana da gerek yok. Bunlar hayatta olabilen şeyler. Sen hemen bir psikolog bul kendine. Önce onunla konuş. Daha sonra gerçekten ne olmak istediğine karar verirsin. Ama ne olursan ol öncelikle insansın. Utanılacak, ayıplanacak, kınanacak bir şey yok hissettiklerinde emin ol.
Neden mümkün olmasın?Bilmiyorum almak istiyorum fakat kimsenin bilmesini istemiyorum buda mümkün değil
Aslında gercekten beni tanisaniz dinime düşkün namaz kılan tesettürlü ve neyin gunah neyin sevap oldugunu iyi bilen birisiyimuzman desteği alın.
burda dini yorum yapan hiiiç kimseleri de takmayın
Biliyorum doktor sıkıntı degil zaten küçük bir yerde yaşıyorum iyi bir psikolog bulamam bulsam bile kendim gidip yapamam birseyNeden mümkün olmasın?
Doktorlar gizliliğe önem verirler. Aranızda kalır bu konuşmalar.
Bu duygu evlendikten sonra gelen birsey degil ama karşıma baska bir erkek cikarsada boyle dusunecegimi hissediyorum
Gideceğiniz uzman sizi deşifre etmez zaten, lütfen bir uzmana gidin, olaki ileride ameliyatla erkek olmak isterseniz de önce uzman görüşü alınması gerekiyor ameliyatın yapılabilmesi için, yani siz zaten mecbursunuz gitmeye.Bilmiyorum almak istiyorum fakat kimsenin bilmesini istemiyorum buda mümkün değil
Bilmiyorum eşle alakali olabilir çoğu yaşadıklarım bu dusuncelerime tuz biber olmus olabilir ama bu düşünce evlenmeden oncede vardi bu aralar daha cok baskı yapiyor beynimeGörücü usulü evlenmişsin.Evlenmeden önce ilişki yaşadığını sanmıyorum.Zaten yaşın da pek elvermiyor.Flört bile yaşamamış olabilirsin.
Daha önce bir konuda eşinin pis olduğundan sözetmişsin.Bir başka konun reglken ilişki isteyen eşle alakalı.
Bence de sen eşinle cinsel açıdan mutlu değilsin.Başkasıyla ilişki yaşamadığın için,bu muymuş ben sevmedim diyorsun.Belki eşin istedikçe bunalıp öf keşke erkek olsaydım diyorsun.Böyle düşünmekle erkek olma fikrini takıntı haline getirmişsin.
Büyük ihtimalle boşanıp bir aşk yaşasan kadınlığımı anladım diyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?