- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
yine banlanacaksınAllah yardımcınız olsun. Bu da sizin imtihaniniz. Cinsiyet değiştirme gibi şeyleri aklınızdan gecirmeyin. Çok günah cokk.
Kadınlardan mi hoslaniyorsunuz? Çevrenizde hiç hoslandiginız bir kadın oldu mu?
SAhte degil hatta ikinci uyeligim bu diledigim gibi yasayamayacagim icin bu düşüncelerden kurtulmak istiyorumBu tarz ilgi çeken konularda kk ailesi olarak çok kandırılıyoruz. O yüzden baştan söyleyeyim konu sahteyse yorulan parmaklarım için hakkım haram olsun. .
Psikolojik destek almanız şart bir kere. Sizin istediğiniz bu duygulardan kurtulmak mı yoksa dilediğiniz gibi yaşayabilmek mi?
Yani eger erkek bedenine sahip olup hoslandigim kadin olabilir ama lez degilimAllah yardımcınız olsun. Bu da sizin imtihaniniz. Cinsiyet değiştirme gibi şeyleri aklınızdan gecirmeyin. Çok günah cokk.
Kadınlardan mi hoslaniyorsunuz? Çevrenizde hiç hoslandiginız bir kadın oldu mu?
Lutfen cocuk konusunu karistirmayin ben elimden gelenin fazlasini yapiyorum kizim için bu düşünceler benim duygularim da hayallerim de dusuncelerim de olan birsey belki hicbir zaman gerçek olmayacakPeki daha önce neden yardım almaya, çare bulmaya çalışmadınız ki?
Ben burada sizi hatalı bulurum. Çünkü o çocuk isteyerek dünyaya gelmedi, siz getirdiniz.
Ona yaşatacağınız herhangi bir psikolojik travmadan da siz sorumlu olacaksınız.
En doğrusu vakit kaybetmeden uzman yardımı almak.
Eşiniz bu durumların farkında mı?
Size yaklaşımı nasıl?
Eğer dediğiniz gibiyse, eşinizin fark etmemesi mümkün değil.
En çok çocuğunuza üzülürüm, gerçekten...
Allah yardımcınız olsun ne diyebilirim ki...
Olmam olamam erkek bedenine sahip bu düşüncelerle beynimi kemire kemire mutsuz bir şekilde hayatima devam etmek zorundayim
nasıl yani??? nasıl evlnediniz,nasıl hamile kaldınız? yani hayatınızdaki herşey zorla mı oldu sizin??Buyutemiyorum zaten hic tahammulum yok kizimi cok seviyorum onum icin canımı veririm ama olamiyorum ne anneme babama kiz ne es nede anne olmak istedim
Neden evlendiniz o zaman??Konu lutfen kapanmasin bu aralar kafayi yemek üzereyim artik ciddi anlamda rahatsiz olmaya basladim kendi mi bildim bileli hep erkek olmak istedim bu duygularim hep bastırıldı hic kimseye anlatmadim birşey benim icimde büyüyen bir yara gibiydi sanki erkeklerden hoslanmiyorum asik olamiyorum ilişki den cinsellikten zevk alamiyorum uc senedir evliyim bir kizim var artik dayanacak gücüm kalmadi bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum ne olur akil verin gercekten transseksüel olmak istiyormuyum yoksa bu sadece cocuklugumdan bu yana kiz olduğum icin istedigim birsey olmadığından dolayi mi bu duygu lutfen yadirgamadan yorum yaparsiniz iki gündür kendimi aglamaktan helak ettim yorumlara cevap yazamaya bilirim şimdiden teşekkür ederim cevaplar icin
yani ne desemki Allah yardım etsin inşallah kurtulmanıza. Yerinizde olmadan anlamak zor.SAhte degil hatta ikinci uyeligim bu diledigim gibi yasayamayacagim icin bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum
Bende bunu öğrenmek istiyorum evet hayatim da hersey zorla oldu bu yasanti bana agir geliyornasıl yani??? nasıl evlnediniz,nasıl hamile kaldınız? yani hayatınızdaki herşey zorla mı oldu sizin??
gay olup da evlneip kadının başını yakan adamları nasıl kınıyorsam size de tepkim aynı şekilde.üstelik bir evladınız var.bunu on yapmaya hakkınız yoktu. önce cinsel kimliğinizden emin olmalıydınız ki hala emin değilsiniz...
psikoloğa gitmelsiniz öncelikle. ailede yaşadıklarınıza( ne yaşadınız emin değilim ama ataerkil bir aile belki?) tepki olarak mı bu davranışınız yoksa gerçekten mi erkek bedeni tamamlayacak sizi bunu öğrenmelisiniz.
Evlendim cunku ailemden kurtulmak icinNeden evlendiniz o zaman??
Anlıyorum. Sizi yargılamak değil amacım yanlış anlamayın ama keşke çocuk yapmasaydınız.Evlendim cunku ailemden kurtulmak icin
yaş kaç???Bende bunu öğrenmek istiyorum evet hayatim da hersey zorla oldu bu yasanti bana agir geliyor
KeskeAnlıyorum. Sizi yargılamak değil amacım yanlış anlamayın ama keşke çocuk yapmasaydınız.
24yaş kaç???
Psikolojik destek aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz?
Keşke evlenmeden önce gidip bir psikologla konuşsaydın. O duygularını anlamana yardım ederdi. Erkeklerden hoşlanmamak, cinsel ilişkiden hoşlanmamak mutlaka transgender olmak istemek anlamına gelmiyor. Önce bir içine bak. Mesela kadınlardan hoşlanıyor musun, aşık olabiliyor musun, onlara karşı cinsel anlamda bir şeyler hissedebiliyor musun?Bunların hepsi önemli faktörler. Bunun dışında senin anlattıkların normal olabilir. Karşına aşık olabileceğin, hoşlanabileceğin bir erkek çıkmamıştır. Cinsel anlamda tatmin olamıyor olabilirsin. Ağlayıp sızlamana da gerek yok. Bunlar hayatta olabilen şeyler. Sen hemen bir psikolog bul kendine. Önce onunla konuş. Daha sonra gerçekten ne olmak istediğine karar verirsin. Ama ne olursan ol öncelikle insansın. Utanılacak, ayıplanacak, kınanacak bir şey yok hissettiklerinde emin ol.Konu lutfen kapanmasin bu aralar kafayi yemek üzereyim artik ciddi anlamda rahatsiz olmaya basladim kendi mi bildim bileli hep erkek olmak istedim bu duygularim hep bastırıldı hic kimseye anlatmadim birşey benim icimde büyüyen bir yara gibiydi sanki erkeklerden hoslanmiyorum asik olamiyorum ilişki den cinsellikten zevk alamiyorum uc senedir evliyim bir kizim var artik dayanacak gücüm kalmadi bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum ne olur akil verin gercekten transseksüel olmak istiyormuyum yoksa bu sadece cocuklugumdan bu yana kiz olduğum icin istedigim birsey olmadığından dolayi mi bu duygu lutfen yadirgamadan yorum yaparsiniz iki gündür kendimi aglamaktan helak ettim yorumlara cevap yazamaya bilirim şimdiden teşekkür ederim cevaplar icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?