• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek olmak istemek

Bence alakası yok. Eşinizi s3vmiyorsunuz gibi geldi bana. Başka bir erkekten hoşlansaydınız kadın olduğunuzu hatırlardınız.

Sizin derdiniz kadın olmak değil bence sevmediğiniz biriyle cinsel ilişkinyaşamak zorunda olmak.
Ben de sevmeden evlendim mantık evliliği yaptım.ve böyle evlilik yapan yıllarca sürdüren var.bu kıstas değil..

Bana da oyle geldi acikcasi.
Transeksuellik bambaska dogustan basliyor. Kendini bildiginden beri erkek hissetmesi gerek.
transeksüel birisi asla karşı cinsle ilişkiye giremez öyle bi durum olsa konu sahibinin kızı tecavüzle vs olmuş olurdu. Tabiki bi psikolog daha iyi çözer ben okuduklarmdan biliyorm

Çok zor bir durum gerçekten. Evlisiniz üstelik. Eşiniz ne durumda birşey hissettiniz hiç?
Peki ya siz hiç bir kadın için duygusal birşeyler hissettinizmi yoksa sadece kadın olmakmı sıkıyor sizi?fiziksel olarak kadınlar için bir arzu duyuyormusunuz?

Çok zor bir durum gerçekten. Evlisiniz üstelik. Eşiniz ne durumda birşey hissettiniz hiç?
Peki ya siz hiç bir kadın için duygusal birşeyler hissettinizmi yoksa sadece kadın olmakmı sıkıyor sizi?fiziksel olarak kadınlar için bir arzu duyuyormusunuz?
Evet hissediyorum ama bir kadın olarak degil bir erkek olarak

Ben gördüm 1 tane sakın yapmayın çok günah yazılmış.

Ona günah buba günah yazıp insanların içlerinde olmadığı zor durumlara ahkam kesmesi bana da komik geliyor. Karını/koxanı yıllarca kandırmak mübah , vücudunu olduğu gibi kabullenmek gereğini yapmak mı günah yani?

Ona günah buna günah yazıp insanların içlerinde olmadığı zor durumlara ahkam kesmesi bana da komik geliyor. Karını/kocanı yıllarca kandırmak mübah , vücudunu olduğu gibi kabullenmek gereğini yapmak mı günah yani?

O ne demek ya?? Ben burda doğru düzgün dini yorum yapan görmedim. Siz sonradan yapılacak yorumları engellemek için neden önyargılı bi şekilde dini yorum genellemesi yaparak konusuyosunuz?
Dini yorum = Kötü yorum bu mu sizin algınız? Burada herkes olaylara farklı açılardan bakıp yorum yapar. Kişiyi yönlendirir. Bazısı da dini yönde yönlendirme yapar. Siz farklı bi şekilde yonlendirin. İnsanların ne soyleyecegine de karışmayın. OK ??
siz dine önem veren birisiyseniz size böyle bir soru günlük hayatta sorulduğunda "çok günah" diye cevap verebilirsiniz, çok normal. sizin hayatınızdaki en önemli şey bu çünkü

ama burası bir forum. burada kurallar var
dini yorum yapmak yasak. çünkü tartışma çıkar ve çünkü kimsenin doğrusu bir değil

sizin günah dediğiniz şey bana göre günah olmayabilir ve burdaki yetkili mercii siz değilsiniz

bu hanımefendi dini görüş almak isteseydi bunu dini yorum alabileceği, dini yorumun yasak olmadığı bir yere açardı ve bunu da belirtirdi
"ben de dindar birisiyim ama bu konu günah mıdır" der, bu konu hakkında konuşurdu

ama tekrar ediyorum.
1.si burada dini yorum yasak
2.si sizin günah dediğiniz şey ona bana başkasına göre günah olmayabilir
3.sü hakikaten günahsa da sizi ilgilendirmez, sorulmadığı sürece yargılayamazsınız

mesela her açık kadının konusuna "kardeşim çookk günah, kapanmalısın" yazılsa ne derdiniz? bu mesajınıza göre bu da normal olmalı
çünkü dini yönden bakan bir insan bu konuda yorum yapabilir size göre.

ben de bundan sonra diğer insanların konusuna gidip "arkadaşlar bu yaşam tarzınız hıristiyanlığa göre çokk günah, lütfen hepiniz isa mesihin öğretilerine uyun" yazayım mı?
ben hıristiyanlıktan bakmak istiyorum çünkü.

ayrıca şu da var, benim bu yorumu yazmama sebep olan yorum "sakın cinsiyet değiştirme çokk günah" şeklindeydi.
ben bu konuda fetva alıp cinsiyet değiştiren birisini de biliyorum.
sizce düşüncesizce yapılan bu yorum, eğer bu kadın dindarsa ve de dini kaygıları varsa onun moralini yükseltmiş midir düşürmüş müdür? hanımefendi bir de evet çok günahkarım bunu nasıl düşünebilirim diye düşünüp iyice çökmüştür.
sizce bu yorum faydalı mı yani?
ayrıca bu yorumu yapan kişi fetva veren hocadan daha mı iyi dini bilgiye ve değerlendirme yeteneğine sahip yani? doğru mu sizce bu yorum? doğru bir yönlendirme mi?

ve lütfen benimle saygılı konuşun. "o ne demek yaaa???" "OKK?!!"

Ona günah buba günah yazıp insanların içlerinde olmadığı zor durumlara ahkam kesmesi bana da komik geliyor. Karını/koxanı yıllarca kandırmak mübah , vücudunu olduğu gibi kabullenmek gereğini yapmak mı günah yani?
Vucudum baska ruhum baska biliyorum bunu galiba hicbir zaman erkek olamayacagim sonunda bu dusuncelerle delirmesem iyi

O ne demek ya?? Ben burda doğru düzgün dini yorum yapan görmedim. Siz sonradan yapılacak yorumları engellemek için neden önyargılı bi şekilde dini yorum genellemesi yaparak konusuyosunuz?
Dini yorum = Kötü yorum bu mu sizin algınız? Burada herkes olaylara farklı açılardan bakıp yorum yapar. Kişiyi yönlendirir. Bazısı da dini yönde yönlendirme yapar. Siz farklı bi şekilde yonlendirin. İnsanların ne soyleyecegine de karışmayın. OK ??
[/QUOTE]
Tartışma yapmaya gerek yok dedigim gibi ben sizden belki daha cok günahı sevabi biliyorumdur ve hicbir zaman erkek olmayacagimi bunuda biliyorum sizden zaten erkek olmak istiyorum ameliyat olacam demedim sadece bu düşünceler ne bunlardan kurtulmak istiyorum dedim

Tartışma yapmaya gerek yok dedigim gibi ben sizden belki daha cok günahı sevabi biliyorumdur ve hicbir zaman erkek olmayacagimi bunuda biliyorum sizden zaten erkek olmak istiyorum ameliyat olacam demedim sadece bu düşünceler ne bunlardan kurtulmak istiyorum dedim[/QUOTE]

Kurtulamiyorsaniz, kabullenin gitsin derim.

siz dine önem veren birisiyseniz size böyle bir soru günlük hayatta sorulduğunda "çok günah" diye cevap verebilirsiniz, çok normal. sizin hayatınızdaki en önemli şey bu çünkü

ama burası bir forum. burada kurallar var
dini yorum yapmak yasak. çünkü tartışma çıkar ve çünkü kimsenin doğrusu bir değil

sizin günah dediğiniz şey bana göre günah olmayabilir ve burdaki yetkili mercii siz değilsiniz

bu hanımefendi dini görüş almak isteseydi bunu dini yorum alabileceği, dini yorumun yasak olmadığı bir yere açardı ve bunu da belirtirdi
"ben de dindar birisiyim ama bu konu günah mıdır" der, bu konu hakkında konuşurdu

ama tekrar ediyorum.
1.si burada dini yorum yasak
2.si sizin günah dediğiniz şey ona bana başkasına göre günah olmayabilir
3.sü hakikaten günahsa da sizi ilgilendirmez, sorulmadığı sürece yargılayamazsınız

mesela her açık kadının konusuna "kardeşim çookk günah, kapanmalısın" yazılsa ne derdiniz? bu mesajınıza göre bu da normal olmalı
çünkü dini yönden bakan bir insan bu konuda yorum yapabilir size göre.

ben de bundan sonra diğer insanların konusuna gidip "arkadaşlar bu yaşam tarzınız hıristiyanlığa göre çokk günah, lütfen hepiniz isa mesihin öğretilerine uyun" yazayım mı?
ben hıristiyanlıktan bakmak istiyorum çünkü.

ayrıca şu da var, benim bu yorumu yazmama sebep olan yorum "sakın cinsiyet değiştirme çokk günah" şeklindeydi.
ben bu konuda fetva alıp cinsiyet değiştiren birisini de biliyorum.
sizce düşüncesizce yapılan bu yorum, eğer bu kadın dindarsa ve de dini kaygıları varsa onun moralini yükseltmiş midir düşürmüş müdür? hanımefendi bir de evet çok günahkarım bunu nasıl düşünebilirim diye düşünüp iyice çökmüştür.
sizce bu yorum faydalı mı yani?
ayrıca bu yorumu yapan kişi fetva veren hocadan daha mı iyi dini bilgiye ve değerlendirme yeteneğine sahip yani? doğru mu sizce bu yorum? doğru bir yönlendirme mi?

ve lütfen benimle saygılı konuşun. "o ne demek yaaa???" "OKK?!!"
Gerçekten boyle hissediyorum gunah oldugu icin ve aile cevre tepkisi yuzunden hicbir zaman istedigim gibi hayatim olmayacak ve bu bana sürekli aci verecek

üzülme allahtandır. psikoloğa git. ayrıca böyle hissettiğin niye şimdi dank ediyor. çocuğun olmuş çocuğun..
Aslinda bu düşünceler surekli vardi su bir haftadir ayni düşüncelere sahip olan birisiyle konustugum icin suan beynim surekli erkek olma isteğiyle dolu bu dusunceden kurtulmak istiyorum

Gerçekten boyle hissediyorum gunah oldugu icin ve aile cevre tepkisi yuzunden hicbir zaman istedigim gibi hayatim olmayacak ve bu bana sürekli aci verecek
Evliliğin nasıl oldu? Neden evlendin? Neden çocuk sahibi oldun? 24 yıl kadın gibi yaşarken ne oldu da kadın bedeninde yaşayamayacak hale geldin?
Çocuk sahibi olabiliyorsan hormonların sağlıklı olsa gerek. Bugüne kadar hiç tatmin olmadın mı? Belki bu yüzden kadınlığından uzaklaştın?

Aslinda bu düşünceler surekli vardi su bir haftadir ayni düşüncelere sahip olan birisiyle konustugum icin suan beynim surekli erkek olma isteğiyle dolu bu dusunceden kurtulmak istiyorum
Erkek olma isteği derken tam olarak istediğin ne? Aynada erkek görmek mi yoksa kadınlarla sevişmek mi? Erkek bedeninde tatmin olmayacağını bile bile çocuğun da olmasına rağmen erkek vücudundan beklentin ne? O görüntüye ulaşınca sadece aynaya baktığında mutlu mu olacaksın?

Evliliğin nasıl oldu? Neden evlendin? Neden çocuk sahibi oldun? 24 yıl kadın gibi yaşarken ne oldu da kadın bedeninde yaşayamayacak hale geldin?
Çocuk sahibi olabiliyorsan hormonların sağlıklı olsa gerek. Bugüne kadar hiç tatmin olmadın mı? Belki bu yüzden kadınlığından uzaklaştın?
Bİlmiyorum bende anlam veremiyorum neden evlendim neden cocuk sahibi oldum sadece yaşamak icin galiba bir ölü gibi

O kişiyle iletisiminizi kesin o zaman.

Erkek olma isteği derken tam olarak istediğin ne? Aynada erkek görmek mi yoksa kadınlarla sevişmek mi? Erkek bedeninde tatmin olmayacağını bile bile çocuğun da olmasına rağmen erkek vücudundan beklentin ne? O görüntüye ulaşınca sadece aynaya baktığında mutlu mu olacaksın?
Kadin olmasi benim icin onemli degil sadece erkek oluyum o vucuda o erkeksi düşüncelere sahip oluyum gerisinde ne olur bilemem ama bedenim farkli ruhum farkli olmasi beni daha cok uzuyor mutsuz ediyor

translar asla karşı cinsle ilişkiye girmez gibi yanlış bir kanı nasıl bu kadar yaygın bilmiyorum ama, evlenip çoluk çocuk sahibi olduktan sonra boşanıp cinsiyet değiştiren insanlar var, biri benim stajyerken müdürümdü, adam evliydi, çocuğu vardı, boşandı ve cinsiyet değiştirdi, bülent ersoyun da eski ilişkileri hep konuşulur, magazin basınınsa şu sıralar en popüleri Caitlyn Jennar mesela, o da yaşını başını almış ve 2 çocuk babasıyken cinsiyet değiştirdi.
biseksüellikle eşcinselliği ve transeksülliği karıştırmamak lazım.
bir insan eşcinsel de olsa toplumsal baskı ve psikolojik nedenlerle karşı cinsle (haz almasa da) ilişkiye girebilir (anadolu ayılarını okumazını tavsiye ederim, gözlerini kapatıp eşini erkek olarak hayal ederek görevini yapan gayet maskülen görünümlü gay arkadaşlarımız var)
biseksüel her iki cinsi de arzulayarak ve haz alarak ilişki kurar.
trans olmak zaten bambaşka bir şey, lezbiyenlik ya da erkek homoseksüelliğinden apayrı...

Back
X