Erkek Olsaydınız :)))

Ne tür bir erkek olmak isterdiniz?

• çapkın olurdum güzel kadınlarla beraberliği tercih eder çok geç evlenirdim..

OY: 47 24,6%
  • romantik olurdum kadınların ruhlarına hitap ederdim. sadakati çok önemserdim

OY: 41 21,5%
  • karizmatik olurdum.. ulaşılması güç erkek olmayı tercih ederdim

OY: 48 25,1%
  • vurdumduymaz olurdum hiçbirşey umurumda olmazdı..

OY: 9 4,7%
  • çok zeki olurdum iş dünyasında başarılı olmak için elimden geleni yapardım

OY: 27 14,1%
  • mütevazi olurdum aileme sahip çıkar onlar için çalışırdım

OY: 29 15,2%
  • hırçın olur bütün ezilenlerin hakları için mücadele ederdim

OY: 13 6,8%
  • çok kültürlü ve bilgili olur hayatı akışına bırakırdım..

OY: 27 14,1%

• Ankete Katılan
    191
ben erkek olsaydım...

20 li yaşlarımda çapkın olur güzel kadınlarla birlikte oludum

30lu yaşlarımda karizmatik elde edilmesi güç bir erkek olurdum ve gene güzel kadınlarla birlikte olurdum

40lı yaşlarımda romantik kadın ruhundan anlayan bir erkek olurdum ve gene güzel kadınlarla birlikte oldurdummmmmmmmmmmm

erkek olsam geceleri mahalle başında arkadaşlarımla makara yapar,kız,futbol muhabbeti yapardım.........

romantik olup kadın ruhundan anlayan ve tabiki sadık bir erkek olurdum kesinlikleee :))))

ben bu aklımla erkek olsam kızlarla hiiiç işim olmazdı alışmışızya peşimizden koşturmaya ne kız kovalicam onlar kovalasın benii:))))))))

Karizmatik olurdum tabii kii... :dilcikar:

vurdumduymaz olurdum hiçbirşey umurumda olmazdı..
aman istemem ya erkek olmayı:)

çok kültürlü ve bilgili olur hayatı akışına bırakırdım.. :)))))

çapkınlık..........
eşimin bi arkadası var aynı gun ve ay dogmusuz fakat o erkek ben bayan :roflol: eşim diyor bahanelerınız bile aynı yaa yeter kıskanıom filan deliiii ,kıskanıoms sevsınler :asigim:

sizlere Beyonce -------- "If I were a Boy " parçasını armağan ediyorum....bu anke aklıma onu getirdi

erkek olsaydım.neler yapmazdımki.heralde çok çapkın olurdum.:jeyyar: nerde güzel var öpmeden bırakmazdım...Şeniz.

çok zeki olurdum iş dünyasında başarılı olmak için elimden geleni yapardım
diyorum.

Çapkın olurdum ve çok geç evlenirdim dedim çünkü ailemdeki herkes bana iyiki erkek olmamışsın çok çapkın olurdun çıkmadığın kız kalmazdı evlenmezdinde kolay kolay derler.Ne çapkınlığımı gördülerse artık:uhm:

bende çapkın olurdum ..anamm..önüme geleni sinemaya götürürdüm vallaaaa......

çok zeki olurdum iş dünyasında başarılı olmak için elimden geleni yapardım

Valla çok çalışır doktor olurdum :)
EEE kızlar peşimde tabi kim doktorla evlenmek istemez kiii
İşimde başarılı,saygılı,efendi,adam gibi adam olurdum beee
E bide romantik mi romantik
beni seven kız için kendimi feda ederdim yaaa
aaa
abarttımmı nee :))))))))))

allah beni bilmişte erkek yaratmamış :)
kadınlara acımış yani..

Son düzenleme:
Akıllı uslu olur askere gider gelir işi gücü kurardım.Sonrada gelip beni alırdım eee benden iyisini nerden bulacam :roflol::roflol:
Sakası bi yana iyiki erkek değilim yoksa eve kapıya girmezdim herhalde.Nerde akşam orda sabah kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…