- 20 Şubat 2010
- 33.101
- 6.377
- 773
- Konu Sahibi thegoldblank
-
Teknedeki ben sordum
içimden bir ses boşanacaklar diyor.. ama kadın aşırı gurursuz yani evliliği devam ettirmek istiyor.
çok ozel e girmek istemem ama inşa cinsel munasebetiniz uoktur yoksa adam gercekten bosanmaz
Bu adamla aldatmis zaten o eski sevgiliyidealdattığın eski sevgilinin seni defalarca affetmesi gibi yani..
eski sevgilin aldattığında senin affettiğin gibi yani..
dinime küfreden müslüman olsa bari gibi yani
sonunda mutsuz olsam bile, dayak yiyeceksem bile, hatta belki karaktersizliğin önde gidenini yapıp beni aldatacaksa bile onunla evlenmek istiyorum. 1 günlüğüne gerçekten onun karısı olmak karşılığında kalan ömrümü verebilecek kadar seviyorum. farkındayım bu düşüncelerim benim bu devasa aşkım gelip geçici, 1-2 yıl sonra güleceğim bu tavrıma. her şeyin farkındayım. bu konuyu açmamın bi nedeni var: insanların bana dur demesi. aynı ana fikri bir ton farklı insandan duymak istemem..
Ve buna inanan beyinsizler.... sekil A daki gbiKarısı için sevgilisini 'boşanacağım, onu sevmiyorum, yemin ederim cinsel hayatımız yok, o istiyor ben yanaşmıyorum' palavraları ile kandıran var malesef ki
yani bakire degilmi demek istiyorsunuzdünya hep sizin gibilerle dolu olsa keşke..
nasıl safsınız Allah bozmasın diyesim geldi
Bu adamla aldatmis zaten o eski sevgiliyideBrezilya dizisi gibi kim kimle belli degil
içimden bir ses boşanacaklar diyor.. ama kadın aşırı gurursuz yani evliliği devam ettirmek istiyor.
Üçlü takılın madem kadın kabullenmişse.. ne çarpık ne saçma ilişkiler ya.. kadın bile bile neden evleniyor, adam seni seviyorsa o kadınla işi ne, başkasıyla evlenen adamla sen neden görüşüyorsun.. of of, dünya ne hale geldin böyle..
kim daha yüzsüz tartışmayalım..
hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.
Midem kalkti. Nasil pis bir döngü bu ? Insanim beyni yanıyor. Kim kiminle belirsiz.ama bundan öncede eski eski sevgiliyle aldatmış yeni eski sevgilide kabul etmiş
ama gurursuz olan teknecinin nikahlı karısı .
konu sahibesinin mantık sıfır..
Fantezi dunyalari cok genis bunlarin. Aldatmak aldatilmak cok normalde yani. Askindan öldüğü kisiyi bununla aldatti. Simdi bu adama askindan oluyor. 2 gun sonra baskasiylada bunu aldatir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?