Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

sana rağmen evlenmişse senin için boşanmaz.
ama boşanacağını söyleyip durur seni elinde tutmak için. buna emin ol.

içimden bir ses boşanacaklar diyor.. ama kadın aşırı gurursuz yani evliliği devam ettirmek istiyor.

aldattığın eski sevgilinin seni defalarca affetmesi gibi yani..
eski sevgilin aldattığında senin affettiğin gibi yani..
dinime küfreden müslüman olsa bari gibi yani

Banlansam bile yazcam dayanamicam.
Kizim sen hangi sifatla yazion suan metres olmaktan mutlusun sorun ne? 2 gun snra hamile kalir aldir dedim aldirmadi dicek bosanmak istedm bosanmiyo Karim dicek onu sevmeden evlendim dicek ( Koluna kelepce takipp evlendirdilerya). Saf misin salak mi bnce ikiside deil baskasinin rizkinda baskasinin kocasinda gozu olan bi metressin.
O Adam o kadini bosamaz senide Ana yemegin yanina meze yapar o kadar.
Insallah o kadina dokturdugunuz gozyasinin 10 mislini o adam ve sen yasarsin.
Banlancam ama dayanamadm valla gerizeka.

evladım haplandın mı adam her gece seni aldatıyor zaten.. karaktersizliğin önde gidenini yapmış zaten..

Fantezi dunyalari cok genis bunlarin. Aldatmak aldatilmak cok normalde yani. Askindan öldüğü kisiyi bununla aldatti. Simdi bu adama askindan oluyor. 2 gun sonra baskasiylada bunu aldatir.

kim daha yüzsüz tartışmayalım..

hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.

1)cvp
İkinizde aynı bokun laciverdisiniz. Bunu Tartışacaksak Hepinizde birbirinizden yüzsüzsünüz.

2)
Eller gunahkar yavrum.

Yerindibinot: burda sana akıl moral verileceğini mi sanıyosun? Şaşırmışsın. Madem bukadar tutkuluydun kaptırmasaydın adamı. Adamda aynı halt. Hanginize saydıracağımı şaşırdım kör ölüncede badem gözlü olur zaten, bys.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…