Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

arkadaşlar konu sahibi gerçekten istese bosatir bence zaten katman corman bir evlilik karışık yani çorap ipliğine bagli

sonunda mutsuz olsam bile, dayak yiyeceksem bile, hatta belki karaktersizliğin önde gidenini yapıp beni aldatacaksa bile onunla evlenmek istiyorum. 1 günlüğüne gerçekten onun karısı olmak karşılığında kalan ömrümü verebilecek kadar seviyorum. farkındayım bu düşüncelerim benim bu devasa aşkım gelip geçici, 1-2 yıl sonra güleceğim bu tavrıma. her şeyin farkındayım. bu konuyu açmamın bi nedeni var: insanların bana dur demesi. aynı ana fikri bir ton farklı insandan duymak istemem..

2 arkadaşım yaşadı bu durumu. Birinin 3 senesi gitti birinin 5. Adamlar hala evli eşleriyle olayların üzerinden 3 4 sene gecti. Tek fark onlar son derece pişman ve mahcup ve çaresizce bekliyorlardi. Pişkin pişkin laf sokup psikopat gibi davranmak yerine

Evli bir kadın kocasının ihanetini bilse bu kadar kolay kabul eder mi ? Demek ki sevgiliniz tüm çapkın erkekler gibi karımı sevmiyorum,boşansa boşarım vs gibi yalanlar söylüyor. Eşiyle arasında olanları,sevgilinizden duyduğunuz kadar biliyorsunuz. Belki adam eşine karşı çok iyi.Elinin altında 21 yaşında genç bir kadın varken adam tabii mutlu olur.Hayat kurmak için geç değil,yazık size.

Ayyyyyyy iyice arabeske bagladin sen
Utandim ayol
Annene git ben olmamisim
Parca eksik bi daha yap beni de ..
Bu arada saat 1.26
Hava sicak micak ama seninki karisina KARISINA sarilmis
Kimbilir kacinci ruyasini goruyodur heee
Belki uyumadan once sevismislerdir

Siz normal değilsiniz, bir psikologa görünün

Vallaha anlattığın şey çevremdeki tanık olduğum olaya o kadar benziyor ki..
Ama kadın mileti olarak bu tarz karakter yoksunu erkeklerin bir tarafını kaldırmakta üstümüze yok.

O da aynı şekilde eski eşiyle ayrıldı , bir arkaşımla 1 yıl kadar çıktı. Eski eşi onu aldattı diye ayrılmışlardı. Sonra arkadaşımla ayrıldıktan 2 hafta sonra eski eşiyle apar topar evlendi. Eski eşi ondan hamileymiş , sonra nasıl olduysa nikahtan bir gün önce arkadaşım dediğim kişiye kaçalım falan demiş.. Sonrası dallas. Defalarca konuşsakta dinlemiyor kimse.
Böyle adamlar karısını bırakıp evlenmez, sizinle evlenecek olsa baştan onunla evlenmezdi.
Gönlünü eğlendiriyor.

Bence birisi artık seni kolundan tutup "Napıyorsn sen,kendine gel aartık" demeli.Bunu da eski konuna ithafen söylüyorum.21 yaşındasın otuzlu yasalara gelince neler yapmısím ben diyip kendini değersiz bir varlık olarak göreceksin.Hat üstüne hata yapmısım diyeceksin.Yürek yorulur mu diyeceksin belki ama artık yüreğinde yorulacak ağır gelecek sana yol yakınken dön birseylerden geç olmadan.Nitekim 20 den sonrası çabuk geçiyor. İyi geceler

çok ozel e girmek istemem ama inşa cinsel munasebetiniz uoktur yoksa adam gercekten bosanmaz

Kimdaha yüzsüz tartışmayalım..

hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.
Tartışılacak bir durum yok ki. İkinizde aynısınız.

Şimdi ben taşı atarım da sen hakareti kabul edicek misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…