Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Bilmiyorum hala okuyor musun burayi ama ben tekrar yazmadan duramayacagim. Bak yasini okuyunca aklimdan cikmadi hala senin konun.
Vazgec bu sevdadan. Aski kimle olursa kac gunluk olursa olsun sadece sana verecek biriyle yasa! Cok gencsin.
Yazik gercekten uzuldum. Yapma kendine bunu. Buraya yazan herkesin, tepkili veya tepkisiz, soylediklerini ciddiye al hayatini guzele dogru ilerlet. Kalbini kotuluge acma! Simdi bol sandigin zamanin bir bakarsin azalmis. Yapma yani yapma yaaa..
Ilk tasi gunahsiz olaniniz atsin demissin ya, ne desek dinlemeyeceksin sanki bekleyeceksin sen o gereksiz adami, belli. Ama ben burada tanimadigim bir genc olarak sana cok uzuldum. Yillar sonra iyi ki vazgecmisim diyeceksin, yaptiklarin icin pismanlik duymayacagin seyler yasa insallah.

Sırf yorumları okumaya geldim...
Konu sahibine diyeceğim bişey yok.
Zaten b.ka batmış.
Benim lafım beyniyle münasip yeri yerdeğiştirmiş olan adama.
Evliliğin en güzel döneminde metres g.tünde koşuyo.
Ağlıyormuş da titriyormuş da bik bik bik....
34 yaşında ama ergen.
Ne boş insanlar var yaa...

Boşanabilir öyle örnekler var ama senin durumunda boşanmaz çünkü adam zaten siz birlikteyken tercihini yapıp evlenmiş, sana ollan aşkı çok ağır basıyor olsa başından evlenmezdi.

İlk taşla maşla uğraşacağına şu hayatta pislik yapmadan nasıl yaşanır ona kafayı yor derim.
Ve ayrıca da zaten seni de aldatacak başka kadına gidecek. Sen bulunmaz hint kumaşı değilsin senden çok var etrafta adam karaktersiz olduğu için senin gibi başkasını kolayca bulur

Bir de beyfendimizin yazmışsın ortak kamu malına

Evlenirken resti çekseydiniz sizde.
Neden ya o ya ben diyemediniz?
Bu adam ilk eşinden boşanmış bu mantıkla evlenmiyorum diyebilirdi. Hani ilk evliliği olsa anlarım ama ikinci kez evleniyor yani.
Eşiyle kavga ediyorlar diyorsunuz ama o evin içerisinde yaşamıyorsunuz haliyle kapalı kapılar ardında ne yaşıyorlar ,asla kata ve zinhar bilemezsiniz.
Kadın sizi biliyormuş buna rağmen evlenmiş demekki ha deyince boşanmayacak. Boşanacak olsa evlenmezdi zaten zira bir kadın için kolay değil boşanmak. Adamdan hala umudu,beklentisi olmasa evlenmezdi.
Bahaneler gerçeği değiştirmiyor maalesef,sizi sevseydi size rağmen apar topar evlenmezdi,boşanmayacaklarını düşünüyorum.
Bu hırsla ve merakla sürdürdüğünüz ilişkiniz bir tek size zarar verecekmiş gibi görünüyor.

21 yasındayım.. onlar ikisi de 34 yasında.
Ay çok küçüksün daha.. Bu adam için kaç seneni yiyeceksin. Doğru düzgün birisini bulup güzel bir hayat yaşamak varken. Aşk mask deme aşkların bitmeyeni mi var? Hele de adam evli hem de sen varken evli.. demissin ya ben ona net olamadım o yüzden evlendi. Kendini kandırma seni sevseydi net olmasan da istemiyorum desen de seni b8rakip evlenmezdi.. evlendikten sonra nasıl ikna ettiyse evlenmeden önce de seninle evlenmek için ısrar eder ikna ederdi.. Adamı hiç sevmedim böyle tiplerden herşey beklenir.. ama öyle güzel rol yaparki ayakta uyursun.. gözünle gördüğün şeye bile o dediği için inanamazsın..

Silkelen ve kendine dışarıdan bak.. Daha 21 yaşındasın ömrünü böyle bi adam için heba etme..

Sana aşıkken niye onla evlendi biri bana bunun cevabini verir mi?

Yıl 1974 annemin annemden 6 yas buyuk sevgilisi bi gun gelir ve "kusura bakma ben üniversite sinifimdan zengin bi kizla evlenicem, seni cok seviyorum ama keske para benim icin bu kadar önemli olmasaydi hoscakal" der.

Yil 2005 yaklasik 30 sene sonra adam çıkar gelir huzurumuzun icine etmeye :) cok pişmanım onunla evlendigim icin seni hala unutamadım der.

Annemin attigi son mesaji gördüm. "Karının yanina dön birtanem"
Yani bazi adamlarda ve kadinlarda hic akıl yoktur :))

Genelde kadınların zekası ile gurur duyarım,
Bazen çok şaşırıyorum gerçekten :)
Adam boşansa da sizinle tekrardan bir evlilik gerçekleştirmez.
3. Kez evlenmesi için bir sebep Yok ki..
Zaten evlilik kurumu olmadan da sizinle istediği şekilde yaşayabiliyor.
Üstelik bunu başka bir kadın varken bile yapabiliyor..
Evlilik hayal yani... Bunu göremediğinize şaşkınım...
Diğer kadın için gurursuz demişsiniz, eski karısı ila arkadaştı, fotoğraflarımızı gördü bizi bile bile evlendi vs vs...
Peki ya siz?
Siz adamın başkası ile evlenecek olması kesinken ve dahi evlenmişken hala birliktesiniz...
Sizin fotoğraflarınız var onların kapı gibi evlilik cüzdanı ve düğün fotoğrafları...
Şimdiki eş eski eş ile arkadaş, siz kadını bilirken akbaba gibi bekleyen, leşe konmaya çalışan birisiniz...
Hanginiz daha gurursuz?
Ve daha yaş 21??

O aşk dediğimiz öyle bir şey değil... bunun adı hırs veya başka bir şey. Babanızla ilgili bir sorun yansıması falan büyük ihtimal.
Kendinize yazık etmeyin. 21 yaşında, adamın oyuncağı olmuşsunuz.
Dışarıdan bakıldığında ne toplum sizi kabul eder, acı gerçek ama ne dr boşansa bile o adam sizi karım diye koluna takar...

Son olarak umarım verdiğiniz kararın arkasında duracak gücü bulursunuz.
@rockdinleyenpenguen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…