- 20 Ekim 2009
- 8.189
- 13.203
- 823
- Konu Sahibi thegoldblank
-
Annenizde tokat gibi cevap vermiş helal olsunSana aşıkken niye onla evlendi biri bana bunun cevabini verir mi?
Yıl 1974 annemin annemden 6 yas buyuk sevgilisi bi gun gelir ve "kusura bakma ben üniversite sinifimdan zengin bi kizla evlenicem, seni cok seviyorum ama keske para benim icin bu kadar önemli olmasaydi hoscakal" der.
Yil 2005 yaklasik 30 sene sonra adam çıkar gelir huzurumuzun icine etmeye :) cok pişmanım onunla evlendigim icin seni hala unutamadım der.
Annemin attigi son mesaji gördüm. "Karının yanina dön birtanem"
Yani bazi adamlarda ve kadinlarda hic akıl yoktur :))
Ve buna inanan beyinsizler.... sekil A daki gbi
Vallahi iyi yapıştırıyordur ha o beyefendiler... efendisizkalacasılar
Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?
Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
bu işin sonunda, herkes çok yorulduğunda, vazgeçilen kişi kim olacak ?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..
benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.
hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.
Bu ne ? Burada her gün birimiz evli adamlarla mı beraber oluyoruz da böyle bişey söylediniz ? Böyle bişey yapmamız için "SİZİN GİBİ" olmamız lazım! Evlendiği kadının ne yüzsüzlüğü kalmış ne gurursuzlğu, bunu söylerken hiç Aynaya baktınız mı ? Madem adamı seviyordunuz o zaman siz evlenecektiniz onunla ?!?! Kuma olarak yaşamak sizin için bir yaşam tarzı herhalde ki bu kadar geniş ve rahatsınız. 21 yaşında hayatınıza neleri sığdırmışsınız 70 yaşına gelen kadın bile sizin kadar çok şey yaşamamıştır. Mide yok gurur yok ahlak yok! Allah sizin gibileri ıslah etsin de yuvalar yıkılmasın. Aslında kadın adamı boşamalı çünkü siz birbirinize çok uygunsunuz iki çıplak bir hamama yakışır derler. Size söylenecek o kadar çok laf var ki ! 21 yaşında yaşadığınız şeylere bakın insan biraz utanır AR eder ama nerede !?!?hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.
içimden bir ses boşanacaklar diyor.. ama kadın aşırı gurursuz yani evliliği devam ettirmek istiyor.
Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?
Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..
benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.
Ne tesadüf değil mi ? Her ikisinin de ana babası hasta ölüm döşeğinde !ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum.
Karısı için sevgilisini 'boşanacağım, onu sevmiyorum, yemin ederim cinsel hayatımız yok, o istiyor ben yanaşmıyorum' palavraları ile kandıran var malesef ki
Karakter yoksunu olduğu için olmasın bu anlattıklarıniz???? Yok ama hala deve kuşu misali gibi başınızı toprağa gömmek niyetiniz sizi KANDİRİYİM o zaman "adam sana sırılsıklam aşık,damat Ferit sendromuna yakalanmış tek kadın yetmiyormus"gerçekten saf mıyım? fena halde kandırılıyor muyum? peki neden onunla evlendi? onu seçti tamam.. neden her gün benim yanımda? neden her gün o kadını ağlatıyor, neden o kadının şuan psikolojisi yerle bir ki keza benimki de öyle yataktan çıkamayacak duruma geldim..
Şimdi diğer kadın hakkında söyledikleriniz, şuan evli bir adamla sevgili olduğunuz gerçeğini değiştiriyor mu ya da bastırıyor mu , nasip kısmet bu , sonuçta eski eşinden boşanmasının üzerinden 4 sene geçtikten sonra evlenmişler ki eski eşiyle o kadın da can ciğer kuzu sarması değildilerse, bu durumda abes birşey yok bence. Sizin durumunuza gelince; madem bu adam sizi bu kadar seviyordu nasıl başkasıyla evlendi, ya da siz madem bu adamı bu kadar seviyordunuz neden aradığı güveni vermediniz, adam evlenince kıymete binmiş belli ki , erkeklerin eşlerinden boşanmamalarının tek nedeni evdeki güvendir, e sizinle de birtakım şeyler yaşıyor, neden boşansın ki ?Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?