Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

ahh yarama tuz basma diana nın askerleriyiz.
Belki yeniden gündem oldu ama bütün evlilik hikayesini mutsuzluğunu ve ölümünü bilirim,o dönem genç kızlarının idoluymuş.Halam bütün gazete haberlerini ve resimlerini biriktirirdi.Ondan hep derim,yapacaksa yapar erkek,layığını da bulur...

Adamın düğün gecesi ne yaptınız? Nasıl zaman geçirdiniz? Balayına gitmedi mi bunlar o süre zarfında ne yaptığınızı gerçekten çok merak ettim.

Karisinin ustunden inlemek falan.Yorumlar iyice mide bulandirmaya basladi.Kaş yapayim derken goz cikarmayin hanimlar.
Mune abla ugrasana bir buralara.En azindan bir uyari cek te nizam alalim.

Off üzülüyorum böyle ya insanlarin ne kendilerine saygısı var ne başkalarına be de evliliğe. 1 seni sevseydi demiyorum bak eger sana değer verseydi asla evlenmezdi. Yok ailesi hastaymis yok onceden planlanmis hepsi PALAVRA 2 senin kendine saygin olsa ne olursa olsun seni tercih etmemis baskasiyla evlenmis adamla ilgili rüyalara kapilmazdin geçmişler olsun... Ve 3 boşandı geldi diyelim seninle evlendi başkasına aşık olmayacağını nerden biliceksin. Etme bulma dünyası sen onun evliliğine saygi duyuyomusunda o sana saygı gösterecek nereden bakarsan bak. KAYBETMIŞSİN HAZIMSIZLIK GÖSTERIYOSUN ŞUANDA.adam evlenmiş otesi berisi yok seni tercih etmemis.

EMİN OLUN HAYTTA sevgilisini birsey olup bırakıp evlenen ama sevgilisini unutamayan adamlar var

Igrenc..........

21 yasında size ragmen ikinci evliligini yapmis bir adamdan medet umuyorsunuz. O adam boşansa ne olur. Siz evlenseniz boyle basit bir adamla nasil mutlu olacaksiniz.

Kim daha yuzsuz tartismaya gerek yok ikinizde yuzsuzsunuz boyle carpik iliskileri nasil devam ettirebiliyosunuz? Dunya da erkek mi kalmadii millet kafayi yemisss

Yalnız @rockdinleyenpenguen konuyu açmış, sonra firari.

Zaten savunulacak biseyi yok. Kaçması normal.
Hos sanalda kendini de savunabilir. Keşke gerçekte tanısam seni. Görsem acizligini, hasetligini..

Bı yanım da ergen yada sorunlu bı yetişkinin bol tepki çekecek infial yaratacak bı konu açıp kendini manyakça tatmin ettigini yada sosyal deney yapıyor olması ihtimalini düşünüyor.

Acep hangisi ?

Sizi bile bile evlenen kadının psikolojisi neden yerle bir olsun ki ?
Bence onlar gayet mutlu, adam seni elinde tutmak için 'çok tartışıyoruz' falan zırvalıyor.. Kadında razı senle takılmasına, sorun etmiyor..
Hem pastam dursun hem karnım doysun hesabı..
Eee sen de adama göre oldukça gençsin, onun egosu bile yeter ona..
Kimsenin kavga ettiği falan yok boşuna kendinizi kandırmayın.. Sevmeyen adam(!) ki bu kadar arsız, ş.refsiz bi adam anasını babasının hatırına kimseyle evlenmez, evliliğini de sürdürmezdi..
Kavga ediyorlarsa da, peşinden çatır çutur sevişiyorlardır, öyle daha ateşli oluyor Malum cicim ayları.. Hatta bir bakmışsınız kavga ederlerken nur topu gibi de bir çocukları olmuş..

Buradaki suçlu gurursuz kadın sizin resimlerinizi gore gore evlenmis.
Suçlu ama gururlu kadın da adamın evli olduğunu bile bile beraber olmus.
Arada ne fark var?
Bu arada ak kaşık adam gününü gün etmis.
Gökten bir elma düşmüş, bir bakmışsınız ki 40 yasinizdasiniz. Gitmiş gençlik, geçmiş olsun.

Konu sahibi kendini müdafaa etmeyince heycan kalmıyor. Dokemedim içimi : p
Gerçi yorumlar baldan tatlı az söylenmemiş gene
Kalkayım balkona çeki düzen vermek lazım yarına misafir var.
Belki onlarında misafiri gelecek sonra cocuklari olacak gezip tozacaklar karısı onu hiçbişey olmamış gibi kabullenecek bile bile almış kabul etmiş zaten de.

Adam seni bıraktığında bütün yasanmisligin yükünü çekeceksin acısıni sen tasiyacaksin.
Kendine niye Yapiyosun ki bunu.

Yeni üyeler siz hayırdır...
Biri konu açmış; seven erkek aldatır mı,diğeri; erkek sevgilisi için karısından ayrılır mı?
Sosyal deney mi yapıyorsunuz?
Ne duymayı bekliyorsunuz anlamadım ki...

evet tabii ki inanıyorum.
her gün o titreyerek bana bakan gözlere ben bakıyorum, o elleri ben tutuyorum.
o gözyaşlarını ben görüyorum..
Ben inanıyorum, size derin derin bakıp, ellerinizi tutup, titreyerek ağladığına.. İnsanoğlu sadece mutluluk ile beslenmez.. Acı, entrika, hüzün, dram hepsi bizler için.. Adam monoton hayatına renk katıyor.. 'Seviyoruz ama kavuşamıyoruz' dramı kasıyor.. Sonra sizden ayrılıp eve gittiğinde de karısına derin derin bakıp, ellerini tutup, titreyerek ağlıyordur... 'Sana yaptıklarım için pişmanım seni çok seviyorum, sevmesem neden senle evleneyim, bana zaman ver kurtulacağım ondan, peşimi bırakmıyor' :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…