- 29 Temmuz 2017
- 1.098
- 2.572
- 133
- Konu Sahibi thegoldblank
-
Bütün yazıları okumadım arkadaşlarım ne yaztı siz ne cevap verdiniz bilmiyorum ama baştan bir yanlışlık var sizin ilişkinizde çünkü adam duruşu olan biri değil eski karısıyla aynı ortamda bulunan yüzüne gülen bir kadınla evlenmiş ve bide siz varsınız yanlış anlamayın ben evli erkekle beraber olan kadını tek başına suçlamıyorum sanki erkek çok mahsum kadın tek başına onu baştan çıkarmış gibi algıdan da hoşlanmıyorum yapmayan adam yapmıyor sizin durumunuza gelirsek evet boşayabilir ama duruşu olmayan birinden koca olur o ayrı konu oda sizin tarzını karakterine kalmış birşeyEvet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?
Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
bu işin sonunda, herkes çok yorulduğunda, vazgeçilen kişi kim olacak ?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..
benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.
hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.
Adamın düğün gecesi ne yaptınız? Nasıl zaman geçirdiniz? Balayına gitmedi mi bunlar o süre zarfında ne yaptığınızı gerçekten çok merak ettim.
Adam kimseyi sevmiyor, sevemez de. Bu kişilik bozukluğu çünkü.
- İlk eşiyle evli iken eşinin arkadaşıyla aldatmış. İlk eşini sevmiyordu yani.
- İlk eşinin arkadaşını seviyordu ki, onun için karısını bile boşadı gibi görünüyor şimdi değil mi? Oysa ilk eşinden boşandıktan sonra tam birbirlerine kavuşmuşken karşısına çıkan 20 lik çıtır kızımızla da onu aldatıyor. Yani uğruna yuvasını yıktığı kadını da sevmiyor.
-Uğruna yuvasını yıktığı kadınla şimdi evli ama kızımızla da görüşüyor. Kızımızı sevdiğini söylüyor ama kadından da boşanmıyor. Yani kızımızı da sevmiyor.
Çünkü adam kimseyi sevmiyor, sevemez de.... Bu tam bir kişilik bozukluğu. Adam sadece kendini seviyor. Kendi egoso için tüm kadınları aynı anda idare ediyor. Kimine ağlaması gerekiyorsa ağlıyor, kimiyle yatması gerekiyorsa yatıyor, kimiyle de gülmesi, içmesi gerekiyorsa eğleniyor. Bu durumda en mutlu kim? Tabi ki adam. Cebinde kaç tane kadın var, değil mi? Kadınlar da beklesin dursun....
Şimdi diyelim ki kızımız ayıktı, silkelendi, kendine geldi ve adama bitirdiğini söyledi. Adamında cebindeki taşlardan bir tanesi eksilecek tabi. Şimdi kim yeni bir yedek bulacak, uğraşacak? Elindeki gidiyor. Hemen ikna etmesi lazım. Ne yapar, söyleyeyim. Gelir bir kaç gün ağlar zırlar kızımıza. Nasıl olsa hep inanmadı mı ağlamasına? O yetmezse kapısında yatar. Çünkü kadınlar buna hep kanar... Kızımız da vayy be ne seviliyor muşum, aslında karısını değil beni seviyor diye AYNEN Kaldığı yerden devam eder.
Evladım, 20 li yaşalardasın be kızım. En güzel çağlarda. Yazık değil mi sana... Söyle bu kadar mı nefret ediyorsun kendinden? Bu kadar mı kendini sevmiyorsun ki kendine layık gördüğün yaşama bak...
Sevgi açlığı çekiyor olabilirsin. Sevgi ve şefkate ihtiyacın olabilir ama bir yudum sevgi için kendini meze yapmışsın be kızım. Oysa şimdi senin bambaşka bir hayatın olmalıydı....
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/3-yillik-iliskim-ve-ihanet-oyunlari.955862/ Bak bu eski konun niye sildin? Günahsız kimse yoktu, taşlamak kimsenin haddi değildi?!
kim daha yüzsüz tartışmayalım..
konular zincirleme gidiyordu, gizlilik tehlikesiyle sildim. geç kaldınız sizi eğlendiremedim kusura bakmayın. okuyanlara sorarsınız.
benim için pırlanta değerinde olan bu yapıcı yorumunuz için teşekkür etmek istedim.. diğer bütün yorumların aksine.
zira öyle yorumlar geldi ki gerçekten şurdan atlamak istedim. beddua okuyorlar, dalga geçiyorlar, yaralarıma tuz basıyorlar gerçekten yardım almak için açtım bu konuyu ama insanları eğlendirmekten başka hiç bir işe yaramadı. neyse size tekrar teşekkür ederim, sağlıcakla kalın.
+1 kesinlikle haklısınızEn sanslisi ilk karisi o krtulmus ihale size kalmis hanimlar. Iyi olan kazansin diyorum.
+1 kesinlikle haklısınız
benim haberim yoktu, bir ay sonra söyledi evlendiğini. evleneceklerini biliyordum net tarihi bilmiyordum. başedemezdim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?