Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Adam ikimizi de sevmiyor kafasına göre takılıyor .nasılsa iki kadında (belki üçüncü de vardır kim bilir) ha nediyordum nasılsa iki kadında emrine amade oh gel keyfim gel.

Bütün yazıları okumadım arkadaşlarım ne yaztı siz ne cevap verdiniz bilmiyorum ama baştan bir yanlışlık var sizin ilişkinizde çünkü adam duruşu olan biri değil eski karısıyla aynı ortamda bulunan yüzüne gülen bir kadınla evlenmiş ve bide siz varsınız yanlış anlamayın ben evli erkekle beraber olan kadını tek başına suçlamıyorum sanki erkek çok mahsum kadın tek başına onu baştan çıkarmış gibi algıdan da hoşlanmıyorum yapmayan adam yapmıyor sizin durumunuza gelirsek evet boşayabilir ama duruşu olmayan birinden koca olur o ayrı konu oda sizin tarzını karakterine kalmış birşey

Adam bekarken evlenmek istemeyipte adam evlendikten sonra evlenmek istemenizin sebebi kadına gıcık olmanızsa hiç boşa bosanacak diye beklemeyin
Bu bir şey ifade etmez
Yarında biri size gıcık olur alır adamı elinizden
Adam alınmaya müsait nasılsa

benim için pırlanta değerinde olan bu yapıcı yorumunuz için teşekkür etmek istedim.. diğer bütün yorumların aksine.
zira öyle yorumlar geldi ki gerçekten şurdan atlamak istedim. beddua okuyorlar, dalga geçiyorlar, yaralarıma tuz basıyorlar gerçekten yardım almak için açtım bu konuyu ama insanları eğlendirmekten başka hiç bir işe yaramadı. neyse size tekrar teşekkür ederim, sağlıcakla kalın.

Şimdi ne yapacaksın peki? Adama görüşmeyi sonlandırmak istediğini söylemişsin. Bu yapıcı yorumdan sonra sözlerinin arkasında duracak mısın? Kendine bir söz ver bence.

Ben bu kadar aşık olacağımızı bilmiyorduk cümlesine asla inanmıyorum.
Insan hisseder o ilk kıvılcım uyanmaya başladığı an görüşmeyi kesebilirdiniz.
Her şey insanın elindedir bizi hayvanlardan ayıran da budur.
Iste sonra böyle belirsizlikler içinden gelgitler yaşanır malesef.
Umarım bu saçma ortama bi bebek gelmez.

Ayrıca burada erkeğin boşanması da sanki biraz karısına bağlı gibi geldi bana.
Karısı adamın huyuna gidip onu ikna ederse boşanmaz adam.
Erkekler çocuk gibi çünkü rahat yonlendirilen varlıklar.

konular zincirleme gidiyordu, gizlilik tehlikesiyle sildim. geç kaldınız sizi eğlendiremedim kusura bakmayın. okuyanlara sorarsınız.

Konunuzu okumuşum ki yanıt yazmışım..ben eğlendim herkes eğlensin diyede konunun geri getirilmesini talep edecektim ki zaten konu silmek yasakmış.. konunuz geri gelecek..gizlilik tehlikesi safsatası ayrı komedi..bu arada sizin gibi evlilerle takılanlar için argo sıfatlar var ama buraya yazmak uygun olmaz..en yumuşak tabirle metresler yaşadıkları çevrede zaten deşifre edilirler..konulardan anlaşılmasına luzum yok yani..Allah herkesin yuvasını sizin gibi karadul örümceklerinden korusun.

Rica ederim. Buradaki herkesin amacı aslında sana yardımcı olmak. Ortada bir yanlışlık var ve bunu sen de biliyorsun. Buradaki güzel kadınlarımız sana bunu güzel güzel söyleseler, eminim ki söyledikleri bir kulağından girip diğerinden çıkacak. Oysa bazen tokat gibi sözler bizi kendimize getirir. Onlar da bunu yapıyor. Kızma onlara.

Kişinin kendine ettiğini başkası etmezmiş derler. Ne kadar da doğru bir laf oysa ki. Buradaki hanımlarımız değil sana kötülük yapan. En büyük kötülüğü sen kendi kendine yapmışsın aslında, umarım farkındasındır.

Şimdi silkelenip kendine gelme zamanı. Hiç bir şey için geç değil. Önünde uzun bir ömür var. Hata yapmış olabilirsin ama hatalar da bizim için. Hangimiz hatasısız ki. Ama dersimizi alıp yolumuza devam etmeliyiz, öyle değil mi?

Eğer bir büyük tavsiyesi istersen:
-Bu kişiyle tüm bağını koparmalısın. Her yerden onu engellemelisin. Sosyal medyadan, telefonundan.
-Gerekirse telefon numaranı bile değiştirmelisin.
-Ayrılmak istiyorum diye açıklama bile yapma, bu ona hala değer verdiğini gösterir, hatta sanki onun "gitme dur" demesini bekliyormuşsun gibi bir izlenim bırakır.
-Dediğim gibi onunla tüm iletişimin kesmen gerekiyor ki önüne bakabilesin. Hatta ortak arkadaşlarınız varsa onlarla da görüşmemelisin.
-Bu arada kendine yapabileceğin en büyük iyilik bir uzmandan yardım almak olur. Çünkü belli ki sevgiye ihtiyacın var, bir yerlerde bunun açlığını hissediyorsun. Bir yerlerde eksiklik var. Bunun için bir psikologla görüşmeni öneririm.
-Ve eğer öğrenci isen okuluna devam etmeni, çalışıyorsan da işine devam etmeni öneririm.
-Sen yoluna devam et, merak etme evren uygun kişiyi karşına çıkarır.
-Bu da bırak bir anı olarak kalsın. İyi ya da kötü...

Son olarak, ben de aldatılıp boşandım. O kızımız da epey beklemiş olmalı boşanacağımız günü ama ben bilmiyordum. Şüphelerim vardı ama eski eşim yok öyle bir şey diyordu bana. Kim bilir ona da benim için neler söylüyordu. Belki de sevgilim dediğin adam karısına "yapıştı kaldı üstüme, evlendim hala bırakmıyor yakamı" diyordur, bilemezsin ki.
İlk ayrıldığımda o kızımıza kızıyordum, çünkü kırılmıştım ve yıkılmıştım ama artık evli olduğum adamın bilmediğim yüzünü gösterdiği için o kişiye kızmıyorum. Onun gibi kişiliği bozuk biriyle devam etmemem için belki evren onu gönderdi. Şimdi aslında o kızımız en büyük kötülüğü kendisine yaptı, farkında değil. Çünkü biliyorum ki o da aldatılıyor ama bilmiyor ki. Sanıyor ki "vay be adam benim için karısını bile boşadı, çocuğundan bile vazgeçti, beni seviyor" diyor. Oysa adam kendisini bile sevmiyor. Sevse böyle onursuz bir yaşam sürer mi? Sevse kaç sene olmuş evlenmez miydi. Sevse uğruna yuva yıktığını da aldatır mıydı....

Herkesi bırak bir kenara... karısını, adamı .... Şimdi sadece kendine bak. Ben ne yapabilirim diye düşün. Bu durumdan nasıl kurtulurum diye düşün.
Hayat senin hayatın. Karar senin. Ya çizdiğin çizginde bu şekilde devam edeceksin, ya da kendine daha güzel bir yol çizeceksin. Sevgiyle kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…