- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 31
- Konu Sahibi thegoldblank
-
Ne erkekmis bu yahu paylasilamayan sanki Brad Pitt :))Valla üçünüz de birbirinizden fenasınız.
Çok düşünceli oluyorlar böyleleriArkadasımın "yıllar önce istemeyerek evlenen, karısını sevmiyor ve boşanacak olan sevgilisi" tedavi ile çocuk sahibi olmuş. Sebep karısı çok üzülürmüş cocuk yapamazsa baaak baaak baaaak
Diyelim ki adamın eşinin karakteri bozuk. Bu sizin içine düştüğünüz durumu aklar mı? Ahlak bekçisi değilim. Ama evli bir erkeğin elinde oyuncak olmanıza üzüldüm. Umarım yaşam boyu size yük olacak pişmanlıklarınız olmaz.Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?
Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
bu işin sonunda, herkes çok yorulduğunda, vazgeçilen kişi kim olacak ?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..
benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.
hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.
Bu heriflerin aletlerini kesip ağızlarına dikmek gerek. Maşallah adamda ki yedek kulübeye bak...Karısı için sevgilisini 'boşanacağım, onu sevmiyorum, yemin ederim cinsel hayatımız yok, o istiyor ben yanaşmıyorum' palavraları ile kandıran var malesef ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?