Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

bi kaç ay önce gerizekalının biriyle tanıştım. yok karımı sevmiyorum boşanıcaz zaten karı koca gibi değiliz dedi.
asla işim olmaz. Allah korusun.

herneyse geçen arkadaşım gösterdi; sosyal medya hesabından çok güzel mutluyuz pozları veriyolar :)

Gülüm erkeklerin köküne kıran mı girdi? Bu adam bulunmaz Hint kumaşı filan mi bir türlü paylasamiyorsunuz?

Sana söyleyeyim bu adam poligamist. Sen buna raziysan devam et ne diyelim. Değilsen hayatının bir dakikasini bile harcama çünkü ondan bosansa bile sana sadık olmayacak...

Evliyken tanıştık aşık olduk desen evet boşayabilir diyecektim de size aşıkken evlenince beynim error verdi . O nasıl bir adam size aşıkken aynı zamanda başkasına düğün yapıyor vazgeçmiyor ? O nasıl kadın sizi görüp yine de gelin oluyor ? Siz nasılsınız size aşıkken evlenmesini mantıklı görüyorsunuz ?

3 ay önce adam nikah memuruna evet demiş sana aşıkken
3 aydır karısıyla evli sana aşıkken
3 aydır beraber yatıyorlar sana aşıkken
Az daha sabret bebek doğsun sana aşıkken
Sen de karısını bile bile adam boşanır mı diyorsun
Sen, kadın beni bile bile evlendi diye teselli et kendini
onu bile bile devam et ilişkine düğün fotoğraflarına bak düğün videolarını İzle
Unutma adam sana aşık önemli olan o
Atı alan Üsküdar'ı geçmiş derler bizde

Diyelim ki adamın eşinin karakteri bozuk. Bu sizin içine düştüğünüz durumu aklar mı? Ahlak bekçisi değilim. Ama evli bir erkeğin elinde oyuncak olmanıza üzüldüm. Umarım yaşam boyu size yük olacak pişmanlıklarınız olmaz.

İkisininde annesi hastaymış boşanamazlarmış falan filan. İlk evliliklerini bitirdiklerinde annelerine birsey olmadıysa şimdi de olmaz merak etmeyin. Gerçekten bunu bile düşünemeyecek kadar saf mısınız?

bir çok kişinin dediği gibi söyledikleri doğru olsaydı sizinle evlenirdi.
adam 5 para etmez bırakın düşsün yakanızdan. yoksa bu işin sonu üzüntülü olacak.

Karısı için sevgilisini 'boşanacağım, onu sevmiyorum, yemin ederim cinsel hayatımız yok, o istiyor ben yanaşmıyorum' palavraları ile kandıran var malesef ki
Bu heriflerin aletlerini kesip ağızlarına dikmek gerek. Maşallah adamda ki yedek kulübeye bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…