- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi thegoldblank
-
aaa 40 gun 40 gece degil?
Bu arada merak etmissiniz cevremde var karisini bosayip sevgilisine giden ama mutlular mi sonlari nasil bilmiyorum xunku gorusmeyi kestim..
Bi erkek evliyse bitmeli o iliski , askinizdan olmezsiniz biraz aci ceker yolunuza devam edersiniz
evet tabii ki inanıyorum.Seni sevdigine inaniyosun yani?
Hadi saf anina geldi inandin, sen nasil boyle basit bi insani sevdin?
zaten şu saydıkladınız benim duvara çarpmama neden oluyor. belki biraz daha olgun olsaydım, tüm bunları engelleyebilirdim ama hep ti ye aldım..3 ay önce adam nikah memuruna evet demiş sana aşıkken
3 aydır karısıyla evli sana aşıkken
3 aydır beraber yatıyorlar sana aşıkken
Az daha sabret bebek doğsun sana aşıkken
Sen de karısını bile bile adam boşanır mı diyorsun
Sen, kadın beni bile bile evlendi diye teselli et kendini
onu bile bile devam et ilişkine düğün fotoğraflarına bak düğün videolarını İzle
Unutma adam sana aşık önemli olan o
Atı alan Üsküdar'ı geçmiş derler bizde
Ah me romantiksiniz!!!evet tabii ki inanıyorum.
her gün o titreyerek bana bakan gözlere ben bakıyorum, o elleri ben tutuyorum.
o gözyaşlarını ben görüyorum..
sevgi filan hikaye çünkü. Libido ve fantezi işi bu işler.ben böyle bir ilişkide evli olan taraf olsam eğer gerçekten seviyorsam, yani bir göz kayması ya da başka bir saçmalık değilse bu, muhtemelen boşanırdım. ama şu var ben kadınım, bahsedilen kişi erkekyani erkekler genelde pek yanaşmıyor boşanmaya. ayrıca evlenmesi şart mıydı? hayatında siz varken nasıl başkasıyla evlenebildi? onunla evlendiyse sizi sevdiğine mi inanıyorsunuz? çok garip.
erkekleri bu tarz durumlarda anlamak ve haklı bulmak çok çok zor bana göre. geçenlerde deniz seki hüsnü şenlendirici aşkıyla ilgili eski birşey denk geldi internette. deniz'in demesine göre herif devamlı deniz'e takılıp duruyormuş. neyse bu iş zaten çok tepki aldı ama sonuç olarak evli ve çocuğu ola taraf erkekti. aradan zaman geçiyor, adam röportaj veriyor diyor ki "aşık olmazsam boşanmam"
tuhaf yani ben anlamıyorum. yanaşmıyorlar evi barklı düzenini bozmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?