Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Ya ben yalandan aglayan,siir kitaplarindan vs surekli notlar yazan romantik filmler izleyip o karakterlerin yerine kndini koyan modelini gordum bunun.adamin esi var sevgilisi var ve sevgilisini aldatiyor ama kadin hala adama guveniyor.adam saglam rol yapiyor.cunku adam sadece kendini seviyor.ilgiyi seviyor.cikari zedelendigi an da seni cok sevdim.sana zarat veemek ostemiyorum.gibi bahanelerle ayriliyor.

Genellemeler kotudur ama en azindan boyle bir mayina carpmadiginizdan emin olun.o adamda kapinin onunde yatiyordu.

Nedeni çok açık böyle bahanelerle kandırabildiği bir kadını bulmuş. Yanında mutlu fiziksel olarak seni beğeniyor. O kadın ağlasa ne olur onunlada başka şekilde mutlu. Alıyodur gönlünü kadında sizi bir şekilde kabul etmiş(bu aklın alabileceği birsey olmasada) oh sevgilinin bir eli yağda bir eli balda. Kimse haddini de bildirmiyor takılıp gidiyor. Olan sana oluyor ikinci kadın, metres, kuma gibi bütün sıfatlara da sahip oluyorsun. Kimse vazgeçilmez değildir sevgilin içinde geçerli senin içinde.

zaten şu saydıkladınız benim duvara çarpmama neden oluyor. belki biraz daha olgun olsaydım, tüm bunları engelleyebilirdim ama hep ti ye aldım..
Duvara çarptıysan toparlanırsın kendine evli olmayan bir sevgili bulursun
Kendi değerini de ayaklar altına düşürmezsin! adam boşanmayacak kafana koy bunu evde senin hayallerin ne ise onu yaşıyorlar hiç şüphen olmasın
yaşın daha küçük eski konularını okudum yine yanlış bir ilişki için açmışsın konu
Bu adamda yanlış insan oku ve çalış başka türlü mutlu olamazsın şu adamı da def et başından
O seni işi bitince kesinlikle paketleyecek
Ailem boşanmamı istemiyor der
İçkiliyken beraber olmuşuz der
Beni zorladı tehtit etti herşeyi çevreme anlatmakla şimdi hamile der...
Bana iftira atacaktı gay diye der
Bakalım daha yaratıcı fikir çıkarmı
İşin özü ayrıl oku çalış

Son düzenleme:
Valla boşanır mi boşanmaz mı onu bilemem. Ancakk bugün sizin için eşinden boşanan yarin obur gun bir baskasi icinde sizi bırakır benden demesi. Ha bir de seven erkek zaten evlenmezdi diye düşünüyorum.

Cidden kac yasindasin sen?
O kadinin psikolojisinin yerlerde oldunu nerden biliyorsun gozunle gordun mü?

Adam senin yanina geliyor belki seni seviyor ama evli.
Ha dersen ki evli olsun ben kenarda ikinci kadin olurum artik zamanlarla idare ederim.
Genclimi guzellimi heba ederim askindan titreyen adama sen bilirsin.
Bak konum gerçekse şunu bil bosanacak gücü olsa evlenmexdi.

Salak olmaktansa iradesiz olmak daha iyi. İradene sahip çıkıp, hayatını ve gururunu kurtarabilirsin, ama salaklığı kabul edersen bu adam sana tertemiz(!) gelse dahi tekrar tekrar kullanacak ve çıkmaza gireceksin.

Ve başlık için cevabım, ailesi için evlenen adam ailesi içinde boşanamaz. Yılların gider ve işte ozaman pişmanlıklarınla dımdızlak ortada kalırsın.

Adam seni terkettiginde psikolojin daha mı iyi olacak? Kullanilmislik hissi ,pişmanlık ,boşa geçen zaman ve en önemlisi yaşattığını yaşayacak olman. Bu kapıdan sana ekmek çıkmaz.

ona yarım bana yarım.. peki kime tam? bilmem belki gitmek için çocuk haberlerini duymayı bekliyorum.
yapamam çünkü o zaman devam edemem. ölmeyi tercih ederim bir çocuğa onu yaşatmaktansa.
O sadece sana yarım, Belki yarım bile değil çeyrek, belki oda değil
Kadına çektirdiğin önemli değil mi peki?

evet tabii ki inanıyorum.
her gün o titreyerek bana bakan gözlere ben bakıyorum, o elleri ben tutuyorum.
o gözyaşlarını ben görüyorum..
Adama bak hele vay anasını..
Eee akşam olunca kimin yanında yatıyor o Adam ben ona bakarım kardeşim..
bunlar cinsel anlamda karı koca olmadılar o zaman..
Senin sevgilin salonda ya da koridor da mı yatıyor ..

Dur şimdi bu adam evliyken bu kadında karısıyla arkadaştı onlar boşandı bu kapdi e zaten adamda suç karısının arkadaşıyla evlenmiş e kadında ahlaksiz kendi arkadaşının arkasından iş çevirmiş yani iki ucu kınalı değnek sen uzaklas bu mikemmel çiftten :)))

Ha birde o kadin seni bilerek evlendiyse bosanmaz.kadin bosanmayinca da adam zor bosanir.senin icin yiprayici olur bu surec
Adamin maddiyati belli ki iyi ama bemve hicbir maddiyat gecen vaktini telafi etmez

21 yasındayım.. onlar ikisi de 34 yasında.

Bana pek boşanacakmış gibi gelmedi geçmişte bir arkadaşım evli oldugunu bilmeden birisiyle sevgili oldu hatta kız intihar etti şükür bir şey olmadı öğrendikten sonra kız terk etmek istedi adamın hep bahanesi karımı sevmiyorum işte zorla töreyle evlendim beşik kertmesi gibi laflar yahu 2 çocuk yaparken de mi sevmiyordu acaba.Sonra foyası çıktı ortaya.Bir kere sağlık sebebiyle şimdi boşanamayan ne zaman boşanacak kay yıl sonra siz yaşşlandıgınızda mı?Kısmetlerinize mani olmayın bırakın bence kim olursa olsun yuva yıkanın yuvası olmaz.

Acun Ilıcalı olabilir yani.ama sizinki bambaşka bi durum siz varken adam gidip başkasıyla evlenmiş bunun bi açıklaması olamazki

Aşkınızdan ölse bile evli olan bir adamla sevgili olma fikri midenizi bulandırmıyor mu? Adam evli evli.! Evli olması, her akşam karısıyla aynı yatakta yatıyor olması, karısıyla seviştikten sonra ertesi gün sizin ellerinizi tutabiliyor olması, karısının gözlerine baktıktan sonra ertesi gün o gözlerden akıttığı sözde! yaşlar sizin midenizi gerçekten bulandırmıyor mu? Adam evli! Evvvvvvvvliiiiiiiii... Gelme git diyorum diyorsunuz da sizin ki biraz istemem yan cebime koy oluyor.. Hem adam karaktersizin flamasını taşıyor.. Siz de flamanın değneği oluyorsunuz bu durumda.. Ay vallahi ayar oluyorum ya.. Gebersen de aşkından öyle bir sınır koyacaksın işte.. Yapmayın şunu kendinize ya.. Vallahi yazık hayatınıza.. Böyle karaktersiz bir adam için beklemek... Tövbeler olsun... Gidin kendinize kaliteli birilerini bulun.. Ömür tüketmeyin.. ALLAHIN VERDİĞİ NEFESİ BOŞA TÜKETMEYİN.. bir bakmışsınız ömür bitmiş... Haydi benden bu kadar.... Ban geliyor baaaannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…