- 27 Haziran 2017
- 321
- 213
- 18
- 41
- Konu Sahibi thegoldblank
-
Nedeni çok açık böyle bahanelerle kandırabildiği bir kadını bulmuş. Yanında mutlu fiziksel olarak seni beğeniyor. O kadın ağlasa ne olur onunlada başka şekilde mutlu. Alıyodur gönlünü kadında sizi bir şekilde kabul etmiş(bu aklın alabileceği birsey olmasada) oh sevgilinin bir eli yağda bir eli balda. Kimse haddini de bildirmiyor takılıp gidiyor. Olan sana oluyor ikinci kadın, metres, kuma gibi bütün sıfatlara da sahip oluyorsun. Kimse vazgeçilmez değildir sevgilin içinde geçerli senin içinde.gerçekten saf mıyım? fena halde kandırılıyor muyum? peki neden onunla evlendi? onu seçti tamam.. neden her gün benim yanımda? neden her gün o kadını ağlatıyor, neden o kadının şuan psikolojisi yerle bir ki keza benimki de öyle yataktan çıkamayacak duruma geldim..
Duvara çarptıysan toparlanırsın kendine evli olmayan bir sevgili bulursunzaten şu saydıkladınız benim duvara çarpmama neden oluyor. belki biraz daha olgun olsaydım, tüm bunları engelleyebilirdim ama hep ti ye aldım..
Cidden kac yasindasin sen?gerçekten saf mıyım? fena halde kandırılıyor muyum? peki neden onunla evlendi? onu seçti tamam.. neden her gün benim yanımda? neden her gün o kadını ağlatıyor, neden o kadının şuan psikolojisi yerle bir ki keza benimki de öyle yataktan çıkamayacak duruma geldim..
Salak olmaktansa iradesiz olmak daha iyi. İradene sahip çıkıp, hayatını ve gururunu kurtarabilirsin, ama salaklığı kabul edersen bu adam sana tertemiz(!) gelse dahi tekrar tekrar kullanacak ve çıkmaza gireceksin.yaptıklarımla ilgili pişmanlık hissetmem gerektiğini söylüyorsunuz. evet bahsettiğiniz pişmanlığı hissetmiyorum, hissetmediğim için bazen bende korkuyorum kendimden. ya gerçekten sizin dediğiniz gibi vicdansız kötü kalpli bir insansam diye korkuyorum. çok aşık olup, iradesine engel olamayan bi salak olmak daha iyi düşününce.
Aşirettir belki kızın aileBence kızın babası mafya, adam kızı bırakırsa babası topuğuna sıkar diye evlenmekten vazgecememis
O sadece sana yarım, Belki yarım bile değil çeyrek, belki oda değilona yarım bana yarım.. peki kime tam? bilmem belki gitmek için çocuk haberlerini duymayı bekliyorum.
yapamam çünkü o zaman devam edemem. ölmeyi tercih ederim bir çocuğa onu yaşatmaktansa.
Adama bak hele vay anasını..evet tabii ki inanıyorum.
her gün o titreyerek bana bakan gözlere ben bakıyorum, o elleri ben tutuyorum.
o gözyaşlarını ben görüyorum..
21 yasındayım.. onlar ikisi de 34 yasında.Cidden kac yasindasin sen?
O kadinin psikolojisinin yerlerde oldunu nerden biliyorsun gozunle gordun mü?
Adam senin yanina geliyor belki seni seviyor ama evli.
Ha dersen ki evli olsun ben kenarda ikinci kadin olurum artik zamanlarla idare ederim.
Genclimi guzellimi heba ederim askindan titreyen adama sen bilirsin.
Bak konum gerçekse şunu bil bosanacak gücü olsa evlenmexdi.
Aşkınızdan ölse bile evli olan bir adamla sevgili olma fikri midenizi bulandırmıyor mu? Adam evli evli.! Evli olması, her akşam karısıyla aynı yatakta yatıyor olması, karısıyla seviştikten sonra ertesi gün sizin ellerinizi tutabiliyor olması, karısının gözlerine baktıktan sonra ertesi gün o gözlerden akıttığı sözde! yaşlar sizin midenizi gerçekten bulandırmıyor mu? Adam evli! Evvvvvvvvliiiiiiiii... Gelme git diyorum diyorsunuz da sizin ki biraz istemem yan cebime koy oluyor.. Hem adam karaktersizin flamasını taşıyor.. Siz de flamanın değneği oluyorsunuz bu durumda.. Ay vallahi ayar oluyorum ya.. Gebersen de aşkından öyle bir sınır koyacaksın işte.. Yapmayın şunu kendinize ya.. Vallahi yazık hayatınıza.. Böyle karaktersiz bir adam için beklemek... Tövbeler olsun... Gidin kendinize kaliteli birilerini bulun.. Ömür tüketmeyin.. ALLAHIN VERDİĞİ NEFESİ BOŞA TÜKETMEYİN.. bir bakmışsınız ömür bitmiş... Haydi benden bu kadar.... Ban geliyor baaaannnnnnyaptıklarımla ilgili pişmanlık hissetmem gerektiğini söylüyorsunuz. evet bahsettiğiniz pişmanlığı hissetmiyorum, hissetmediğim için bazen bende korkuyorum kendimden. ya gerçekten sizin dediğiniz gibi vicdansız kötü kalpli bir insansam diye korkuyorum. çok aşık olup, iradesine engel olamayan bi salak olmak daha iyi düşününce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?