Erkek sevgilisini neden gizler?

dün söyledim geçen çay içtiğimiz yere tanıdık biri geldi diye panik oldu kaçtık ordan adam yanımıza geliyor mu diye tedirgindi adam yanimizdan geçti selam verdi başını kaldiramadi bile utaniyormus daha önce böyle seyle yasamadigi için insanlar devamlı soruyormus didikliyormuş öyle dedi kendi arkadaşı da aramıştı yanımızda önce bir arkadaşlayım dedi kizacağımı anlayınca hemen çevirdi lafı biriyle görüşüyorum ciddi düşünüyoruz diye o ara höpörleri de hemen kapattı telefonu kulağına götürdü

Hahahah

Hayır içim rahat etmedi ben dedim diye de kendisini düzeltmesini istemem o kendisi yapsın isterim ben dedim diye ne anlamı var
Bu konu öyle bir şey değil. 1 yıldır yapmıyorsa orda bir sorun vardır. Ne anlamı var diye düşünmen saçma. Kendini onun yerine koy mesela sen onun yaptıklarını yapar mıydın? 1 yıldır da iyi dayanmışsın sabrına hayran kaldım.

Yapmazdım kız halinle çekinmiyorum başlarda hak verdim çünkü bende emin değildim anlayışla karşıladım ama hala böyle yapıyor özel şeyler yaşadığımız halde

Ay arabada bişey yapmayın, biri görür ihbar eder polis vs gelir ay kuytu köşede . Ya birde aklima gelen Kırşehir'deydi sanirim birkaç yil önce iki sevgili arabada otururken biraz issiz yerde kizi götürüp tecavüz edip öldürüldürler sanirim sevgilisinide . arabada hic hoş değil, sizi çevresine demiyorsa henüz diyecek bir seviyede görmüyor sanirim. Genc erkek neden demesin yakinlarina sevgilis olduğunu

Kullanabildiği kadar kullanıp anası evlenilecek kız bulduğunda başından atacak sizi, eski konunuzda arkadaşlar sizi ne yönden tatmin edemedi bilmiyorum ama sizin durum bundan ibaret, başka bir ihtimal yok.

Yapmazdım kız halinle çekinmiyorum başlarda hak verdim çünkü bende emin değildim anlayışla karşıladım ama hala böyle yapıyor özel şeyler yaşadığımız halde
Tamam 1 buçuk yıl. Zamanın bence bir önemi yok. Herkesin yaşadığı duygu yoğunluğu vs farklıdır.

Bak cevabı kendin vermişsin ben olsam yapmazdım diyorsun. Aslında bu kadar basit bazı şeyler. Ama insan inanmak istediğine inanıyor. Anlıyorumda seni şuan duygusal bir buhran geçiriyorsun. Yapman gerekeni biliyorsun ama yapamıyorsun.

Bende böyleyim. Başkalarının ilişkilerine aslan kesilmeyi sevmem. Kendi ilişkilerimde miyavlarken :)
Buradakilere kulak ver. Bazen insan ilişki içerisindeyken göremiyor algıları kapanıyor.

Bunların hiçbirini yapmiyoruz malesef ki
Cinsellik ilişkide olabilir ama sıfır etkinlik, sıfır kaliteli vakit geçirme olmaz. Sizinki tenha kolluyo yatırıp bişey yapmak için. Otele bile para vermiyo araba köşelerinde neşesini atıyor, bi gün bi polis jandarma bişey gelecek işlem yapacak bu kadın ne hale düşecek demiyor da. Sevilmiyorsunuz, kullanılıyorsunuz, sizinle gönül eğlendirirken bir yandan anasına bakire kız aratıyodur, daha bulamamıştır ondan size ağlıyodur nolur gitme diye. Bulunca eh bu da sümük gibi yapıştı diyecek biri duyacak olursa.

Cinselliği kesin bir ara verin uzak tutun kendinizden bakalım ne yapacak gerçek yüzü çıkar o zaman

Ağzıyla söyledi ya ooo ne büyük olay. Ben de şimdi neler sıralarım burda, ne edebiyat yaparım ama icraat desen rüyanda görürsün. Arabalarda üstünüze atlarken çekinmiyor anasına babasına erkek adam haliyle evlenicem demeye mi çekiniyor? Sizin karşınıza kadının teki gelip nişanlımdan uzak dur seni yoluklarım diyecek öyle anlayacaksınız siz anca.

Bunu tutucu ailesi olan kadınlar yapar. Benim ailem de tutucudur ama yine de gizli saklı buluşmak için elimden geleni yapar türlü bahaneler uydururum. Sevgilinizin bu hareketleri her şeyi anlatıyor ama siz anlamak istemiyorsunuz. Bir erkeğin böyle davranması çok komik geldi bana

Abla benim lisede arkadaşım vardı, ciddi sevgilisine evlenene kadar kimle napıyosan yap demişti, adam da yaptı tabi ehehe. Bi tane salak kızı babasının otobüsüne atmış, kız biraz kambur duran biriydi, çok pis şakalar yaptı erkekler onun hakkında, bi gün konu sahibi de böyle birilerinin gözüne gözükecek arabalarda, ondan sonra milletin dilinden kurtulamıcak.

Anlıyorum ben sizi insan ilişkinin içindeyken konduramıyor ama öyle ama böyle diyor da değil işte.
Bana da aynı şekilde aman tanıdık görmesin aman konuştuğumuzu kimse bilmesin söyleme vs diyordu meğer sevgilisi varmış hatta şu an evliler.
Bir erkeğin bir kızla görülmekten bu kadar korkması kaçması vs hiç normal değil siz inanmak istemiyorsunuz ama yüksek ihtimal hayatında biri var. Sizi kullanmasına izin vermeyin kendinize bu kötülüğü yapmayın.

Anlıyorum ben sizi insan ilişkinin içindeyken konduramıyor ama öyle ama böyle diyor da değil işte.
Bana da aynı şekilde aman tanıdık görmesin aman konuştuğumuzu kimse bilmesin söyleme vs diyordu meğer sevgilisi varmış hatta şu an evliler.
Bir erkeğin bir kızla görülmekten bu kadar korkması kaçması vs hiç normal değil siz inanmak istemiyorsunuz ama yüksek ihtimal hayatında biri var. Sizi kullanmasına izin vermeyin kendinize bu kötülüğü yapmayın.

Ben artık hoşlandığım bir erkek olursa en başından e devlet şifresi ya da kimlik bilgilerini, medeni durumu gösteren belge istiyorum. Konu sahibindeki cesaret mi desem ne desem bilemedim çok şaşırtıcı.

Birilerini ayarlıyor çünkü sizle konuşsun diye, tanıştırdığı insanların aileyle alakası olmayabilir, bizim komşunun akrabasını da elin eskortu ile konuşturmuş herif ablam diye, kız sıkıştırdı ailesinden komşu da dahil ağzı sıkı birkaç kişiyi de herif öyle öttü. Şoka girdiler, bunu beklemiyolardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…