- 14 Ağustos 2018
- 21.374
- En iyi cevaplar
- 2
- 81.214
- 598
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
Nerden eminsin?Evli olmadığıma eminim
dün söyledim geçen çay içtiğimiz yere tanıdık biri geldi diye panik oldu kaçtık ordan adam yanımıza geliyor mu diye tedirgindi adam yanimizdan geçti selam verdi başını kaldiramadi bile utaniyormus daha önce böyle seyle yasamadigi için insanlar devamlı soruyormus didikliyormuş öyle dedi kendi arkadaşı da aramıştı yanımızda önce bir arkadaşlayım dedi kizacağımı anlayınca hemen çevirdi lafı biriyle görüşüyorum ciddi düşünüyoruz diye o ara höpörleri de hemen kapattı telefonu kulağına götürdüEvli değilse bile başkası vardır bence. Sonuç olarak seven erkek böyle davranmaz. Belli bir zaman sonra sevdiğini ailesine anlatır. Uzak ,tenha yerlere götürüp arabada seks yapmaz. Sevdiği rahatsız olup istemiyorum diyorsa seks yapmak için diretmez baskı yapmaz. Tanıdık birisi görür diye panik olmaz, saklanmaz. 1-2 ay yakınlaşmayın, cinsellik istemiyorum deyin foyası ortaya çıkar zaten.
Hahahahdün söyledim geçen çay içtiğimiz yere tanıdık biri geldi diye panik oldu kaçtık ordan adam yanımıza geliyor mu diye tedirgindi adam yanimizdan geçti selam verdi başını kaldiramadi bile utaniyormus daha önce böyle seyle yasamadigi için insanlar devamlı soruyormus didikliyormuş öyle dedi kendi arkadaşı da aramıştı yanımızda önce bir arkadaşlayım dedi kizacağımı anlayınca hemen çevirdi lafı biriyle görüşüyorum ciddi düşünüyoruz diye o ara höpörleri de hemen kapattı telefonu kulağına götürdü
Sadece bir örnek vereyim birkaç kere benimle telefonda konuşurken komşuları görüp düğün var mı falan diye sormuşlardı ne zaman evleneceksinNerden eminsin?
Bu konu öyle bir şey değil. 1 yıldır yapmıyorsa orda bir sorun vardır. Ne anlamı var diye düşünmen saçma. Kendini onun yerine koy mesela sen onun yaptıklarını yapar mıydın? 1 yıldır da iyi dayanmışsın sabrına hayran kaldım.Hayır içim rahat etmedi ben dedim diye de kendisini düzeltmesini istemem o kendisi yapsın isterim ben dedim diye ne anlamı var
1 buçuk senedir.Bu konu öyle bir şey değil. 1 yıldır yapmıyorsa orda bir sorun vardır. Ne anlamı var diye düşünmen saçma. Kendini onun yerine koy mesela sen onun yaptıklarını yapar mıydın? 1 yıldır da iyi dayanmışsın sabrına hayran kaldım.
Yapmazdım kız halinle çekinmiyorum başlarda hak verdim çünkü bende emin değildim anlayışla karşıladım ama hala böyle yapıyor özel şeyler yaşadığımız haldeBu konu öyle bir şey değil. 1 yıldır yapmıyorsa orda bir sorun vardır. Ne anlamı var diye düşünmen saçma. Kendini onun yerine koy mesela sen onun yaptıklarını yapar mıydın? 1 yıldır da iyi dayanmışsın sabrına hayran kaldım.
Ona şuan inanıyorum değil sevdiğim için bir süredir inandım demek istedimBacım inanıyorsan niye konu açtın.İşimi gücümü bıraktım kaç gündür kafa yoruyorum bu konuya
Kullanabildiği kadar kullanıp anası evlenilecek kız bulduğunda başından atacak sizi, eski konunuzda arkadaşlar sizi ne yönden tatmin edemedi bilmiyorum ama sizin durum bundan ibaret, başka bir ihtimal yok.Tekrar aynı konuyu açıyorum ama kusura bakmayın diğer konuda gereksiz uzun anlattım ve istediğim cevaplar gelmedi daha doğrusu geldi ama çok karıştı. Erkek arkadaşımın buluştuğumuz zaman devamlı cinsellik yaşamak istediğini yazmıştım üstünkorü şeyler yaşıyoruz ama sonuçta cinsellik var. Başlarda hoşuma gitse de bir sürede sonra artık tuhaf olmaya başlıyor istemiyorsun diğer çiftler gibi sarılalım film izleyelim romantik anlar geçirelim istiyorsun. Geçen de buluştuk 1 saat sohbet ve ardından kenarıya çekti bir şeyler yaşadık hep etrafı kontrol etti korktu ama yinede kendisine engel olamadı götürdü tabi o da istemediğini söylüyor yinede kendine hakim olamıyor neyse benim anlamadığım ne zamandır birlikteyiz ve başlarda beni saklamasını normal karşılaşam da artık tuhaf gelmeye başladı çünkü ne zamandır birlikteyiz çevresinden saklıyor akrabalarından saklıyor çevresinden birkaç kişi dışında kimse bilmiyor beni kendi yaşadığı yere bir kere götürmedi çay içmek için bile. Geçen gün çay içtiğimiz yere akrabası mi tanıdığı mi adam gelince kaçırdı ama baya panik oldu götürdü beni arkadaşı yanımda aramıştı o da birkaç hafta önce ve yakın arkadaşı ama yanında benim olduğumu söylemedi bir arkadaş var dedi sonra kizacagimi anlayıp biri var ciddi düşünüyoruz falan dedi. Ciddi düşündüğüne eminim ilgili alakalı düşünceli de ama neden beni saklıyor çözemiyorum. Ve kalabalık yerlere girmiyoruz daha doğrusu kalabalık ve tanıdık çıkabilecek yerlere. Buluştuğumuz zamanlar da cinsellik istiyor sonra eve bırakıyor işi bitince. Vakitte geçiriyoruz ama arabada da tenha yer bulup çekiyor kenarıya falan Bunu onunla paylaşmadım iki sözüne hemen tav oluyorum yumusuyorum ne yapmam lazım? Çevresinden Çekindiğini söylüyor eğer isler ciddiye binerse o zaman rahat olurmuşuz çünkü çevresi geniş ve devamlı soran eden olurmuş samimiyetine inanıyorum ama sonradan başımın agrimasindan da korkuyorum uzak durdum soguk durdum diye kaç gün uğraştı didindi tekrar kazanmak için sevmese böyle yapar mı? Sevgilisi ya da evli olduğunu söyleyenler telefonunu elime vermek istiyor istersen al sende kalsin diyor( bazen kıskançlık yapınca) sosyal medya hesabı da bende bütün arkadaşlarının akrabalarının olduğu hesap baktım başka hesabı yok başka arkadaşımdan da baktım yok
Tamam 1 buçuk yıl. Zamanın bence bir önemi yok. Herkesin yaşadığı duygu yoğunluğu vs farklıdır.Yapmazdım kız halinle çekinmiyorum başlarda hak verdim çünkü bende emin değildim anlayışla karşıladım ama hala böyle yapıyor özel şeyler yaşadığımız halde
Cinsellik ilişkide olabilir ama sıfır etkinlik, sıfır kaliteli vakit geçirme olmaz. Sizinki tenha kolluyo yatırıp bişey yapmak için. Otele bile para vermiyo araba köşelerinde neşesini atıyor, bi gün bi polis jandarma bişey gelecek işlem yapacak bu kadın ne hale düşecek demiyor da. Sevilmiyorsunuz, kullanılıyorsunuz, sizinle gönül eğlendirirken bir yandan anasına bakire kız aratıyodur, daha bulamamıştır ondan size ağlıyodur nolur gitme diye. Bulunca eh bu da sümük gibi yapıştı diyecek biri duyacak olursa.Bunların hiçbirini yapmiyoruz malesef ki
Ağzıyla söyledi ya ooo ne büyük olay. Ben de şimdi neler sıralarım burda, ne edebiyat yaparım ama icraat desen rüyanda görürsün. Arabalarda üstünüze atlarken çekinmiyor anasına babasına erkek adam haliyle evlenicem demeye mi çekiniyor? Sizin karşınıza kadının teki gelip nişanlımdan uzak dur seni yoluklarım diyecek öyle anlayacaksınız siz anca.Ama ciddi düşündüğünü cok fazla gösteriyor ciddi bir şeyler olsun çok fazla istiyor bana şey diyor işler ciddiye binene kadar söz nisan olana kadar böyle olur sonra rahat ederiz diyor yani daha kimseden saklamam diyor daha önceden böyle şeyler yaşamadım çok utanıyorum çekiniyorum diyor
Bunu tutucu ailesi olan kadınlar yapar. Benim ailem de tutucudur ama yine de gizli saklı buluşmak için elimden geleni yapar türlü bahaneler uydururum. Sevgilinizin bu hareketleri her şeyi anlatıyor ama siz anlamak istemiyorsunuz. Bir erkeğin böyle davranması çok komik geldi banadün söyledim geçen çay içtiğimiz yere tanıdık biri geldi diye panik oldu kaçtık ordan adam yanımıza geliyor mu diye tedirgindi adam yanimizdan geçti selam verdi başını kaldiramadi bile utaniyormus daha önce böyle seyle yasamadigi için insanlar devamlı soruyormus didikliyormuş öyle dedi kendi arkadaşı da aramıştı yanımızda önce bir arkadaşlayım dedi kizacağımı anlayınca hemen çevirdi lafı biriyle görüşüyorum ciddi düşünüyoruz diye o ara höpörleri de hemen kapattı telefonu kulağına götürdü
Abla benim lisede arkadaşım vardı, ciddi sevgilisine evlenene kadar kimle napıyosan yap demişti, adam da yaptı tabi ehehe. Bi tane salak kızı babasının otobüsüne atmış, kız biraz kambur duran biriydi, çok pis şakalar yaptı erkekler onun hakkında, bi gün konu sahibi de böyle birilerinin gözüne gözükecek arabalarda, ondan sonra milletin dilinden kurtulamıcak.Adam evli muhtemelen, en iyi ihtimalle nişanlı ama kadınlara anlatamıyoruz işte, canları neye inanmak istiyorsa ona inanıyorlar.
Erkeklerin çapkınlık yapma telefonu ayrıdır eşin ailenin kurcaladığı telefonu ayrıdır, kadın evlenince soyadı değişeceğinden kimlik değiştirir erkek kimlik değiştirmeye gerek bile duymaz.
Zannediyorlar ki adamlar evli olsa ya da nişanlı, sevgilim diye takıldıkları kadını ailesiyle tanıştırmaz, yoooo gayet rahat tanıştırıyorlar.
Eşimin akrabası evliyken nişanlanmış dedim ya, adamın ana babası zaten sizlere ömür ama kardeşi sağdı, nişanı kızkardeşiyle yapmış adam.
Eşimle ortak çocukluk arkadaşımız da evliydi ama annesinin evine karısını da götürüyordu birlikte olduğu kadını da götürüyordu.
Bazı erkek aileleri oğullarının karısı dışındakilere de gayet kapı açıyor mideleri elveriyor.
Ablaya kimseye söyleme demiş, o kimse ya eşi ya da nişanlısı.
Herkesin kendi hayatı nasıl istiyorsa öyle inansın konu sahibi.
Anlıyorum ben sizi insan ilişkinin içindeyken konduramıyor ama öyle ama böyle diyor da değil işte.Ohaa yaa gerçekten oha hiç böyle birşeyle karşılaşmadım ki çevremde de denk gelmedim nerden bilebilirim ihtimal verebilirim ki aklıma gelen tek şey herhalde benden emin değil ya da iş kesinleşmedi ondan böyle yapıyor aklıma gelen şeyler bu geçen görüntülü konuştum bir yakiniyla bulusmustuk kapatırken kimseye söyleme dedi o yakinina buluştuğumuzu kimseye söyleme demek istedi herhalde çok enteresan insan ihtimal de vermiyor belki benimle ciddi düşünmüyor ondan böyle çay içtiğimiz yere tanıdık biri geldi diye korktu kaçtık ordan öyle telaşlandi ki ikidebir söyledi hep tanıdık çıkıyor diye
Anlıyorum ben sizi insan ilişkinin içindeyken konduramıyor ama öyle ama böyle diyor da değil işte.Ohaa yaa gerçekten oha hiç böyle birşeyle karşılaşmadım ki çevremde de denk gelmedim nerden bilebilirim ihtimal verebilirim ki aklıma gelen tek şey herhalde benden emin değil ya da iş kesinleşmedi ondan böyle yapıyor aklıma gelen şeyler bu geçen görüntülü konuştum bir yakiniyla bulusmustuk kapatırken kimseye söyleme dedi o yakinina buluştuğumuzu kimseye söyleme demek istedi herhalde çok enteresan insan ihtimal de vermiyor belki benimle ciddi düşünmüyor ondan böyle çay içtiğimiz yere tanıdık biri geldi diye korktu kaçtık ordan öyle telaşlandi ki ikidebir söyledi hep tanıdık çıkıyor diye
Ben artık hoşlandığım bir erkek olursa en başından e devlet şifresi ya da kimlik bilgilerini, medeni durumu gösteren belge istiyorum. Konu sahibindeki cesaret mi desem ne desem bilemedim çok şaşırtıcı.Adam evli muhtemelen, en iyi ihtimalle nişanlı ama kadınlara anlatamıyoruz işte, canları neye inanmak istiyorsa ona inanıyorlar.
Erkeklerin çapkınlık yapma telefonu ayrıdır eşin ailenin kurcaladığı telefonu ayrıdır, kadın evlenince soyadı değişeceğinden kimlik değiştirir erkek kimlik değiştirmeye gerek bile duymaz.
Zannediyorlar ki adamlar evli olsa ya da nişanlı, sevgilim diye takıldıkları kadını ailesiyle tanıştırmaz, yoooo gayet rahat tanıştırıyorlar.
Eşimin akrabası evliyken nişanlanmış dedim ya, adamın ana babası zaten sizlere ömür ama kardeşi sağdı, nişanı kızkardeşiyle yapmış adam.
Eşimle ortak çocukluk arkadaşımız da evliydi ama annesinin evine karısını da götürüyordu birlikte olduğu kadını da götürüyordu.
Bazı erkek aileleri oğullarının karısı dışındakilere de gayet kapı açıyor mideleri elveriyor.
Ablaya kimseye söyleme demiş, o kimse ya eşi ya da nişanlısı.
Herkesin kendi hayatı nasıl istiyorsa öyle inansın konu sahibi.
Birilerini ayarlıyor çünkü sizle konuşsun diye, tanıştırdığı insanların aileyle alakası olmayabilir, bizim komşunun akrabasını da elin eskortu ile konuşturmuş herif ablam diye, kız sıkıştırdı ailesinden komşu da dahil ağzı sıkı birkaç kişiyi de herif öyle öttü. Şoka girdiler, bunu beklemiyolardı.Şuan olmuyor o istiyor da olmamasının ondan kaynanlanan şeyi yok benden kaynaklı bazı meseleler var o yüzden şuan olmuyor ee bende o yüzden ayırt edemiyorum ısrarla olmasını isteyen ailemle görüşme israrinda olan biri neden ciddi düşünmesin ki diyorum şimdi ailen gelsin desem kabul eder ama bir diğer şey benim çevremde haşır neşir olmak isteyen ama kendi çevresine o kadar yanaştirmayan biri bence kısıtlı yaklaştıran biri apaçık değil de sınırlı şekilde tanıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?