- 7 Ağustos 2025
- 90
- 50
- 3
- 20
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
Siz telefonda neyi nereyi karistiracaginizi bilmiyorsunuz sanirimHayır telefonumu da el sende dursun demesi güven verici
Onun niyeti öyle hatta bana da baskı yaptı benim taraftan şuan zor işte bende ondan dolayı suphelenemiyorum ilişkiyi ciddiye taşımak için uğraşıyor çünkü ama şöyle bir şey olmuştu yine 1 ay buluş ablasıyla konuşuyordu beni de konuşturdu ablasiyla sonra aldı telefonu eline ablasına kimseye söyleme falan dedi görüştüğümüzü buluştuğumuzu kimseye söyleme demek istedi herhaldeE o zaman söyleyin aile tanışması olsun adını koyun en azından zamanla nişan düğün vs olur.
Ona da bakmaz ki. Bundan on sene önce bir arkadaşım 2 yıllık sevgilisinin 5 yıllık sevgilisi olduğunu öğrendi. Ben de nasıl anlamadın dediğimde telefonu hep yanımdaydı kuzenleri arkadaşları biliyordu bizi demişti.Siz telefonda neyi nereyi karistiracaginizi bilmiyorsunuz sanirim
Ailesinden biri olduğunu ne biliyorsunuz ki?27 28 yaşında peki ailesinden birileriyle neden tanistirdi ki beni? Öyle olsa onlarla da tanistirmazdi bence
İkinci bir telefonu olmadığına nasıl bu kadar eminsiniz?Güven veriyor çünkü instagramini verdi bende başka kendi adıyla hesap yok hatta bazen kıskanıp didikleyince al telefonumu sende kalsın falan diyor nasil supheleneyim şimdi
Hayır telefonumu da el sende dursun demesi güven verici
Ama ciddi düşündüğünü cok fazla gösteriyor ciddi bir şeyler olsun çok fazla istiyor bana şey diyor işler ciddiye binene kadar söz nisan olana kadar böyle olur sonra rahat ederiz diyor yani daha kimseden saklamam diyor daha önceden böyle şeyler yaşamadım çok utanıyorum çekiniyorum diyor
Şu hayatta kendinizden başka kimseden emin olmayın.Eşi yok evli falan değil ona eminim de başkası var mıdır artık bende şüphelenmeye başladım bir iş var bunda
Eşimin bir akrabası evli barklı çocuklu adam, evliyken başkasıyla nişanlanmış bileOna da bakmaz ki. Bundan on sene önce bir arkadaşım 2 yıllık sevgilisinin 5 yıllık sevgilisi olduğunu öğrendi. Ben de nasıl anlamadın dediğimde telefonu hep yanımdaydı kuzenleri arkadaşları biliyordu bizi demişti.
Şerefsiz iki telefon kullanıyormuş. Diğer kız akşamları çıkamıyormuş bizim kız da gündüz çalışıyordu. 2 sene idare etmiş böyle
Yaniiii bekar adam sevgilisini saklamaz nazlı genç kızlar gibi.Eşimin bir akrabası evli barklı çocuklu adam, evliyken başkasıyla nişanlanmış bile
2. Telefonu olmadığını nereden biliyosun? Seni sevse birazcık bile sevse ele güne sevgilim diye koluna takar çıkartır, seven erkek her zaman ilan eder ki bu kız benim sevgilim kimse ona bakmasın kimse ona yanaşmasın mesajı verir. Sen nasıl kullanıldığını bile anlamıyosun yada safa yatmak işine geliyo koca adayını kaçırmayım diyosun.Güven veriyor çünkü instagramini verdi bende başka kendi adıyla hesap yok hatta bazen kıskanıp didikleyince al telefonumu sende kalsın falan diyor nasil supheleneyim şimdi
Peki madem sizinle ciddi düşündüğünden ve hayatında başkası olmadığından bu kadar eminsiniz o zaman neden biri sizi görecek diye bu kadar korkuyor ve kalabalıklardan kaçıyor? Sinemaya bile gitmiyormuşsunuz neden olabilir bu? Babasından çekiniyo falan demeyin rica ediyorum mantıklı bir tahmininiz var mı?Onun niyeti öyle hatta bana da baskı yaptı benim taraftan şuan zor işte bende ondan dolayı suphelenemiyorum ilişkiyi ciddiye taşımak için uğraşıyor çünkü ama şöyle bir şey olmuştu yine 1 ay buluş ablasıyla konuşuyordu beni de konuşturdu ablasiyla sonra aldı telefonu eline ablasına kimseye söyleme falan dedi görüştüğümüzü buluştuğumuzu kimseye söyleme demek istedi herhalde
Hayır yok malesefPeki madem sizinle ciddi düşündüğünden ve hayatında başkası olmadığından bu kadar eminsiniz o zaman neden biri sizi görecek diye bu kadar korkuyor ve kalabalıklardan kaçıyor? Babasından çekiniyo falan demeyin rica ediyorum mantıklı bir tahmininiz var mı?
Adam evli muhtemelen, en iyi ihtimalle nişanlı ama kadınlara anlatamıyoruz işte, canları neye inanmak istiyorsa ona inanıyorlar.Yaniiii bekar adam sevgilisini saklamaz nazlı genç kızlar gibi.
Böyle dağ bayırda gezip insandan kaçıp birini görünce panikliyorsa mutlaka vardır biri.
Çokta emin olma başka hesabı olmadığına ya da başka telefonu olmadığına ya kesin evli ya da başkası da var ikinizi idare ediyorTekrar aynı konuyu açıyorum ama kusura bakmayın diğer konuda gereksiz uzun anlattım ve istediğim cevaplar gelmedi daha doğrusu geldi ama çok karıştı. Erkek arkadaşımın buluştuğumuz zaman devamlı cinsellik yaşamak istediğini yazmıştım üstünkorü şeyler yaşıyoruz ama sonuçta cinsellik var. Başlarda hoşuma gitse de bir sürede sonra artık tuhaf olmaya başlıyor istemiyorsun diğer çiftler gibi sarılalım film izleyelim romantik anlar geçirelim istiyorsun. Geçen de buluştuk 1 saat sohbet ve ardından kenarıya çekti bir şeyler yaşadık hep etrafı kontrol etti korktu ama yinede kendisine engel olamadı götürdü tabi o da istemediğini söylüyor yinede kendine hakim olamıyor neyse benim anlamadığım ne zamandır birlikteyiz ve başlarda beni saklamasını normal karşılaşam da artık tuhaf gelmeye başladı çünkü ne zamandır birlikteyiz çevresinden saklıyor akrabalarından saklıyor çevresinden birkaç kişi dışında kimse bilmiyor beni kendi yaşadığı yere bir kere götürmedi çay içmek için bile. Geçen gün çay içtiğimiz yere akrabası mi tanıdığı mi adam gelince kaçırdı ama baya panik oldu götürdü beni arkadaşı yanımda aramıştı o da birkaç hafta önce ve yakın arkadaşı ama yanında benim olduğumu söylemedi bir arkadaş var dedi sonra kizacagimi anlayıp biri var ciddi düşünüyoruz falan dedi. Ciddi düşündüğüne eminim ilgili alakalı düşünceli de ama neden beni saklıyor çözemiyorum. Ve kalabalık yerlere girmiyoruz daha doğrusu kalabalık ve tanıdık çıkabilecek yerlere. Buluştuğumuz zamanlar da cinsellik istiyor sonra eve bırakıyor işi bitince. Vakitte geçiriyoruz ama arabada da tenha yer bulup çekiyor kenarıya falan Bunu onunla paylaşmadım iki sözüne hemen tav oluyorum yumusuyorum ne yapmam lazım? Çevresinden Çekindiğini söylüyor eğer isler ciddiye binerse o zaman rahat olurmuşuz çünkü çevresi geniş ve devamlı soran eden olurmuş samimiyetine inanıyorum ama sonradan başımın agrimasindan da korkuyorum uzak durdum soguk durdum diye kaç gün uğraştı didindi tekrar kazanmak için sevmese böyle yapar mı? Sevgilisi ya da evli olduğunu söyleyenler telefonunu elime vermek istiyor istersen al sende kalsin diyor( bazen kıskançlık yapınca) sosyal medya hesabı da bende bütün arkadaşlarının akrabalarının olduğu hesap baktım başka hesabı yok başka arkadaşımdan da baktım yok
Ama ciddi olduğunu bana çok iyi bir şekilde yansıtıyor kaç gündür soğuktum mesela çok korktu kaybedicem diye uğraştı didindi ayırt edemiyorum evet bana ilgili kaybetmek istemiyor ama gizliyor daha önce ilişkim olmadığı için çekiniyorum falan diyor
Ama ciddi olduğunu bana çok iyi bir şekilde yansıtıyor kaç gündür soğuktum mesela çok korktu kaybedicem diye uğraştı didindi ayırt edemiyorum evet bana ilgili kaybetmek istemiyor ama gizliyor daha önce ilişkim olmadığı için çekiniyorum falan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?