Erkek sevgilisini neden gizler?

E o zaman söyleyin aile tanışması olsun adını koyun en azından zamanla nişan düğün vs olur.
Onun niyeti öyle hatta bana da baskı yaptı benim taraftan şuan zor işte bende ondan dolayı suphelenemiyorum ilişkiyi ciddiye taşımak için uğraşıyor çünkü ama şöyle bir şey olmuştu yine 1 ay buluş ablasıyla konuşuyordu beni de konuşturdu ablasiyla sonra aldı telefonu eline ablasına kimseye söyleme falan dedi görüştüğümüzü buluştuğumuzu kimseye söyleme demek istedi herhalde

Siz telefonda neyi nereyi karistiracaginizi bilmiyorsunuz sanirim
Ona da bakmaz ki. Bundan on sene önce bir arkadaşım 2 yıllık sevgilisinin 5 yıllık sevgilisi olduğunu öğrendi. Ben de nasıl anlamadın dediğimde telefonu hep yanımdaydı kuzenleri arkadaşları biliyordu bizi demişti.
Şerefsiz iki telefon kullanıyormuş. Diğer kız akşamları çıkamıyormuş bizim kız da gündüz çalışıyordu. 2 sene idare etmiş böyle

27 28 yaşında peki ailesinden birileriyle neden tanistirdi ki beni? Öyle olsa onlarla da tanistirmazdi bence
Ailesinden biri olduğunu ne biliyorsunuz ki?
Güven veriyor çünkü instagramini verdi bende başka kendi adıyla hesap yok hatta bazen kıskanıp didikleyince al telefonumu sende kalsın falan diyor nasil supheleneyim şimdi
İkinci bir telefonu olmadığına nasıl bu kadar eminsiniz?
Yahu saf mısınız siz adam biri görür diye aklı çıkmış sizi bırakmış kaçmış gitmiş nesi güven veriyor bu davranışın?

Hayır telefonumu da el sende dursun demesi güven verici
Eşi yok evli falan değil ona eminim de başkası var mıdır artık bende şüphelenmeye başladım bir iş var bunda
Şu hayatta kendinizden başka kimseden emin olmayın.
Çift telefon kullanma diye bir şey var, evli erkekler de başka hatunlara nişan yapıyor, karısına haber uçurmayacak akrabalarıyla tanıştırıyor.

Eşimin bir akrabası evli barklı çocuklu adam, evliyken başkasıyla nişanlanmış bile

Bir erkek kız arkadaşını ailesinden ve çevresinden gizliyorsa iki nedeni vardır biri ya evlidir yada sevgilisi vardır. Ama madem siz bunlar yok diyorsunuz o zaman sizinle ciddi görüşmediği ve cinsellik yaşadığı için kimsenin görmesini duymasını istemiyor. Tabiki peşinizden koşacak bırakmak istemeyecek..Cinsellik yaşıyor sizinle çünkü rahatça. Yani başka mantıklı bir açıklaması olamaz sizi saklamasının..

Arabanın içinde tenhalarda sex yapacak kadar cesur ama babasından korkuyor bu ne saçma bisey ya. Sürekli ilgileniyor beni kaybetmekten korkuyor deyip durma bedava sex bulmuş onu kaybetmek istemiyor bunu anlamak bu kadar zor mu. Yalandan geleceğe dair iki palavra sallıyor plan yapıyor benim için diye ona seviniyorsun.
Herseye ama öyle olsaydı böyle demezdi böyle yapmazdi yok evli olamaz yok beni seviyor o zaman sorun ne? Arabada sexe devam....

Güven veriyor çünkü instagramini verdi bende başka kendi adıyla hesap yok hatta bazen kıskanıp didikleyince al telefonumu sende kalsın falan diyor nasil supheleneyim şimdi
2. Telefonu olmadığını nereden biliyosun? Seni sevse birazcık bile sevse ele güne sevgilim diye koluna takar çıkartır, seven erkek her zaman ilan eder ki bu kız benim sevgilim kimse ona bakmasın kimse ona yanaşmasın mesajı verir. Sen nasıl kullanıldığını bile anlamıyosun yada safa yatmak işine geliyo koca adayını kaçırmayım diyosun.
Bi erkek sevdiği kadının hayatında olduğunu saklıyorsa diğer erkeklere fırsat sunuyor demektir.
Ya birde şunu anlamıyorum hiç mi kendinize saygınız yok sizin? Nikahlı kocam dahi sürekli seks için gelse bi oturup iki kelam edelim, gel film izleyelim, şunu yapalım demese ondan soğurum ya. İlişki yaşadığınızı mı zannediyosunuz bu şekilde?
Bence sizde saf falan değilsiniz işinize geliyor kocasız kalmamak için kendinizi kullandıracaksınız, bir kadının bu seviyete düşmesi özür dilerim ama midemi bulandırıyor.

Peki madem sizinle ciddi düşündüğünden ve hayatında başkası olmadığından bu kadar eminsiniz o zaman neden biri sizi görecek diye bu kadar korkuyor ve kalabalıklardan kaçıyor? Sinemaya bile gitmiyormuşsunuz neden olabilir bu? Babasından çekiniyo falan demeyin rica ediyorum mantıklı bir tahmininiz var mı?

Hayır yok malesef

Yaniiii bekar adam sevgilisini saklamaz nazlı genç kızlar gibi.
Böyle dağ bayırda gezip insandan kaçıp birini görünce panikliyorsa mutlaka vardır biri.
Adam evli muhtemelen, en iyi ihtimalle nişanlı ama kadınlara anlatamıyoruz işte, canları neye inanmak istiyorsa ona inanıyorlar.

Erkeklerin çapkınlık yapma telefonu ayrıdır eşin ailenin kurcaladığı telefonu ayrıdır, kadın evlenince soyadı değişeceğinden kimlik değiştirir erkek kimlik değiştirmeye gerek bile duymaz.
Zannediyorlar ki adamlar evli olsa ya da nişanlı, sevgilim diye takıldıkları kadını ailesiyle tanıştırmaz, yoooo gayet rahat tanıştırıyorlar.
Eşimin akrabası evliyken nişanlanmış dedim ya, adamın ana babası zaten sizlere ömür ama kardeşi sağdı, nişanı kızkardeşiyle yapmış adam.

Eşimle ortak çocukluk arkadaşımız da evliydi ama annesinin evine karısını da götürüyordu birlikte olduğu kadını da götürüyordu.

Bazı erkek aileleri oğullarının karısı dışındakilere de gayet kapı açıyor mideleri elveriyor.

Ablaya kimseye söyleme demiş, o kimse ya eşi ya da nişanlısı.

Herkesin kendi hayatı nasıl istiyorsa öyle inansın konu sahibi.

Çokta emin olma başka hesabı olmadığına ya da başka telefonu olmadığına ya kesin evli ya da başkası da var ikinizi idare ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…