- 15 Ekim 2016
- 7.232
- 12.979
- 248
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
Tekrar aynı konuyu açıyorum ama kusura bakmayın diğer konuda gereksiz uzun anlattım ve istediğim cevaplar gelmedi daha doğrusu geldi ama çok karıştı. Erkek arkadaşımın buluştuğumuz zaman devamlı cinsellik yaşamak istediğini yazmıştım üstünkorü şeyler yaşıyoruz ama sonuçta cinsellik var. Başlarda hoşuma gitse de bir sürede sonra artık tuhaf olmaya başlıyor istemiyorsun diğer çiftler gibi sarılalım film izleyelim romantik anlar geçirelim istiyorsun. Geçen de buluştuk 1 saat sohbet ve ardından kenarıya çekti bir şeyler yaşadık hep etrafı kontrol etti korktu ama yinede kendisine engel olamadı götürdü tabi o da istemediğini söylüyor yinede kendine hakim olamıyor neyse benim anlamadığım ne zamandır birlikteyiz ve başlarda beni saklamasını normal karşılaşam da artık tuhaf gelmeye başladı çünkü ne zamandır birlikteyiz çevresinden saklıyor akrabalarından saklıyor çevresinden birkaç kişi dışında kimse bilmiyor beni kendi yaşadığı yere bir kere götürmedi çay içmek için bile. Geçen gün çay içtiğimiz yere akrabası mi tanıdığı mi adam gelince kaçırdı ama baya panik oldu götürdü beni arkadaşı yanımda aramıştı o da birkaç hafta önce ve yakın arkadaşı ama yanında benim olduğumu söylemedi bir arkadaş var dedi sonra kizacagimi anlayıp biri var ciddi düşünüyoruz falan dedi. Ciddi düşündüğüne eminim ilgili alakalı düşünceli de ama neden beni saklıyor çözemiyorum. Ve kalabalık yerlere girmiyoruz daha doğrusu kalabalık ve tanıdık çıkabilecek yerlere. Buluştuğumuz zamanlar da cinsellik istiyor sonra eve bırakıyor işi bitince. Vakitte geçiriyoruz ama arabada da tenha yer bulup çekiyor kenarıya falan Bunu onunla paylaşmadım iki sözüne hemen tav oluyorum yumusuyorum ne yapmam lazım? Çevresinden Çekindiğini söylüyor eğer isler ciddiye binerse o zaman rahat olurmuşuz çünkü çevresi geniş ve devamlı soran eden olurmuş samimiyetine inanıyorum ama sonradan başımın agrimasindan da korkuyorum uzak durdum soguk durdum diye kaç gün uğraştı didindi tekrar kazanmak için sevmese böyle yapar mı? Sevgilisi ya da evli olduğunu söyleyenler telefonunu elime vermek istiyor istersen al sende kalsin diyor( bazen kıskançlık yapınca) sosyal medya hesabı da bende bütün arkadaşlarının akrabalarının olduğu hesap baktım başka hesabı yok başka arkadaşımdan da baktım yok
engel olamadı götürdü tabi
Sizin daha kendinize sayginiz yok herif sizi f#ckbody yapmisBuluştuğumuz zamanlar da cinsellik istiyor sonra eve bırakıyor işi bitince
askim ne desin cocuk? ben senle takılcam sonra da keyfim gecince ya da ciddi düsündüğüm birini bulunca seni sepetlicem mi drsin? ciddi düsündüğünü sana hissettirmese adaamla sevişmeyeceksinAma ciddi düşündüğünü cok fazla gösteriyor ciddi bir şeyler olsun çok fazla istiyor bana şey diyor işler ciddiye binene kadar söz nisan olana kadar böyle olur sonra rahat ederiz diyor yani daha kimseden saklamam diyor daha önceden böyle şeyler yaşamadım çok utanıyorum çekiniyorum diyor
Ama ciddi olduğunu bana çok iyi bir şekilde yansıtıyor kaç gündür soğuktum mesela çok korktu kaybedicem diye uğraştı didindi ayırt edemiyorum evet bana ilgili kaybetmek istemiyor ama gizliyor daha önce ilişkim olmadığı için çekiniyorum falan diyor
Gerçekten başka sosyal medya hesabı olmayabilir de ama bu evli ya da nişanlı olmadığını göstermez.Çokta emin olma başka hesabı olmadığına
Ailesi baya muhafazakar bildiğim bir erkek var. Sevgilisiyle babasının yanından geçiyor babası da gururlu gururlu oğlum harçlık vereyim mi nereye gideceksiniz falan yapıyor. Türkiyede sevgili yapan erkeğin babası genelde gurur duyar. Neymiş akrabasını görünce adamın yanakları kızarmış da hemen gitmek istemiş de. Yok öyle tutucu bir erkek ailesiSevgilisi degilsin. Erkekler sevgilisini saklamaz ailesi muhafazakar olanlar bile saklamaz. Hatta hoşlarına gider görülmek. Sen sevgilisi değilsin senle ihtiyaç gideriyor tekrar tekrar konu açsan da aynı kırıcı şeyleri duyacaksın. Çünkü yaşadığın şeyin kendisi küçük düşürücü. Farkına varırsın umarım.
Aynen öyle. Oğulları bir kız tarafından tercih edilince hoşlarına gidiyor ailelerin. Bu konuda baskıyla büyümüyorlar o yüzden saklamazlar. Bir de akraba sevgilisiyle çay içerken görse ne olacak niye çay içtiğin kızla evlenmedin mi diyecekler. Konu sahibi neden neden diye sorgulayıp duruyor neden olacak işte ya evli ya da evlenmeyi istediği kız var onun kulağına gider diye korkuyor.Ailesi baya muhafazakar bildiğim bir erkek var. Sevgilisiyle babasının yanından geçiyor babası da gururlu gururlu oğlum harçlık vereyim mi nereye gideceksiniz falan yapıyor. Türkiyede sevgili yapan erkeğin babası genelde gurur duyar. Neymiş akrabasını görünce adamın yanakları kızarmış da hemen gitmek istemiş de. Yok öyle tutucu bir erkek ailesi
Hatta kızı dar giyindi diye ortalığı ayağa kaldıran bildiğim bir baba, oğulları daha 18ine girmeden kızlarla konuştuğu için gururlanıyor
Benim gençliğimden bu yana kadın erkek ilişkilerinde bir tek teknolojik değişiklik oldu sanırım, diğer her şey aynı gibi görünüyor konuları okuyunca.Türkiyede sevgili yapan erkeğin babası genelde gurur duyar. Neymiş akrabasını görünce adamın yanakları kızarmış da hemen gitmek istemiş de. Yok öyle tutucu bir erkek ailesi
Çokta emin olma başka hesabı olmadığına ya da başka telefonu olmadığına ya kesin evli ya da başkası da var ikinizi idare ediyorTekrar aynı konuyu açıyorum ama kusura bakmayın diğer konuda gereksiz uzun anlattım ve istediğim cevaplar gelmedi daha doğrusu geldi ama çok karıştı. Erkek arkadaşımın buluştuğumuz zaman devamlı cinsellik yaşamak istediğini yazmıştım üstünkorü şeyler yaşıyoruz ama sonuçta cinsellik var. Başlarda hoşuma gitse de bir sürede sonra artık tuhaf olmaya başlıyor istemiyorsun diğer çiftler gibi sarılalım film izleyelim romantik anlar geçirelim istiyorsun. Geçen de buluştuk 1 saat sohbet ve ardından kenarıya çekti bir şeyler yaşadık hep etrafı kontrol etti korktu ama yinede kendisine engel olamadı götürdü tabi o da istemediğini söylüyor yinede kendine hakim olamıyor neyse benim anlamadığım ne zamandır birlikteyiz ve başlarda beni saklamasını normal karşılaşam da artık tuhaf gelmeye başladı çünkü ne zamandır birlikteyiz çevresinden saklıyor akrabalarından saklıyor çevresinden birkaç kişi dışında kimse bilmiyor beni kendi yaşadığı yere bir kere götürmedi çay içmek için bile. Geçen gün çay içtiğimiz yere akrabası mi tanıdığı mi adam gelince kaçırdı ama baya panik oldu götürdü beni arkadaşı yanımda aramıştı o da birkaç hafta önce ve yakın arkadaşı ama yanında benim olduğumu söylemedi bir arkadaş var dedi sonra kizacagimi anlayıp biri var ciddi düşünüyoruz falan dedi. Ciddi düşündüğüne eminim ilgili alakalı düşünceli de ama neden beni saklıyor çözemiyorum. Ve kalabalık yerlere girmiyoruz daha doğrusu kalabalık ve tanıdık çıkabilecek yerlere. Buluştuğumuz zamanlar da cinsellik istiyor sonra eve bırakıyor işi bitince. Vakitte geçiriyoruz ama arabada da tenha yer bulup çekiyor kenarıya falan Bunu onunla paylaşmadım iki sözüne hemen tav oluyorum yumusuyorum ne yapmam lazım? Çevresinden Çekindiğini söylüyor eğer isler ciddiye binerse o zaman rahat olurmuşuz çünkü çevresi geniş ve devamlı soran eden olurmuş samimiyetine inanıyorum ama sonradan başımın agrimasindan da korkuyorum uzak durdum soguk durdum diye kaç gün uğraştı didindi tekrar kazanmak için sevmese böyle yapar mı? Sevgilisi ya da evli olduğunu söyleyenler telefonunu elime vermek istiyor istersen al sende kalsin diyor( bazen kıskançlık yapınca) sosyal medya hesabı da bende bütün arkadaşlarının akrabalarının olduğu hesap baktım başka hesabı yok başka arkadaşımdan da baktım yok
Öyle de olabilir mune ablacım tamamen hayatı da yalan olabilir . Biriyle tanışmıştım iş yerlerimiz çok yakındı çalıştığı yere kadar biliyordum ama içime bir kurt düştü biraz sıkıştırdım karşımdakini blöf yaparak meğerse hem evli hem de ismi çok farklıymış. Tamamen yalanmış anlattıkları ama çalıştığı yer doğruGerçekten başka sosyal medya hesabı olmayabilir de ama bu evli ya da nişanlı olmadığını göstermez.
Eşimin hesabında arkadaşlarının yanısıra full benim akrabalar kayıtlı lakin bana dair ne bir görsel ne bir yazı hiçbir şey bulamazsınız profil fotosunda bile yokum, herkesin hayat görüşü farklı ben sosyal medyada boy boy fotolarım olsun istemiyorum, her şeyimi paylaşayım herkes görsün istemediğimden kendime hesap dahi açmadım.
Sen bu kafayla o vermediğim dediğin bakireligide verirsin bu adama tenhalarda araba köşelerinde.insallah o arada jandarmaya basılıp fuhuştan damga yemezsin.27 28 yaşında peki ailesinden birileriyle neden tanistirdi ki beni? Öyle olsa onlarla da tanistirmazdi bence
Ee tamam deyin bakalım ne olacak kesin bir şey var.Telefonunu vermek istiyor al sende dursun diyor
Ee tamam deyin bakalım ne olacak kesin bir şey var.Telefonunu vermek istiyor al sende dursun diyor
Aynı şehirde yakın yerlerde yaşıyorsa işyerini saklaması zor olur ama sosyal medya hesabını gösterme, telefonu ortada tutma, medeni hal gayet kılıf uydurabilir şeyler, erkekler kimlik ehliyet gibi resmi belgeleri son dakikaya kadar değiştirmez çoğunlukla, ki mesela kimlik yenilemede illa eski kimliği teslim etmek zorunda değilsiniz, yenisi için başvurduğunuzda eskisi kayboldu dersiniz yenisi evli olarak çıkar, eskisinde medeni hali bekar diye geçer bekar yazanı kadınlara göster bekar sanmaya devam etsinler, çift hat kullanma var, ki benim telefon bile çift sim yuvalı, istesem başka bir hat daha koyarım telefona veya evdeki yedek telefona.Öyle de olabilir mune ablacım tamamen hayatı da yalan olabilir . Biriyle tanışmıştım iş yerlerimiz çok yakındı çalıştığı yere kadar biliyordum ama içime bir kurt düştü biraz sıkıştırdım karşımdakini blöf yaparak meğerse hem evli hem de ismi çok farklıymış. Tamamen yalanmış anlattıkları ama çalıştığı yer doğru
Ne yapıyor gelecek planı olarak mesela?Yanlışlıkla paylaştım tekrar güncelledim ama ciddi planları var hatta şimdiden birşeyler yapmaya bile başladı gelecek planı olmasa yapar mı ki başlar mı
Anladım canım maşallahRabbim mutluluğunuzu bozmasın.
geçen yazdığında birebir aynı cümleni alıntılayıp ne demek kendine hakim olamamak demiştim. bu adam seni ZORLUYOR ve sen seni çoook arzuladığı için mi yaptığını sanıyorsun demiştim. bakıyorum geçen sefer de onca sayfa yazıldı sana hala hiçbir şey değişmemiş düşünme biçiminde. bu konunda farklı olan şu seni cinselliğe zorladığını pek yazmamışsın. o detayla ilgili gelen yorumlar ağırına gidiyor ama kendi hissettiğin duyguyu kabullenmek istemiyorsun çok ilginç. biz sana bir şey empoze etmeye çalışmadık ilk başta sen yazmıştın ne kadar kötü hissettiğini ve istemediğini. zorla yaptırdığını sürekli ısrar ettiğini.kendisine engel olamadı
Ya evli ya da evlenmek istedigi baska biri var.Mesela mi dedim . Şey diyor genellikle ben daha önce böyle bir şey yaşamadım alışık değilim böyle seylere o yüzden çekiniyorum falan demişti en son oturduk çay içtik baktı tanıdık biri geldi galiba biraz fazla da yakın mı artık bilmiyorum robot gibi oldu hareket edemedi geliyor mu nerde diye bana sordu sonra kaçtık ordan zaten
Yok canım niye dalga geçiyorsun demişGerçek olarak algılamadıysa bişi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?