- 4 Eylül 2025
- 122
- 49
- 13
- 28
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
Medeni hali bekarSizin daha kendinize sayginiz yok herif sizi f#ckbody yapmis
Evli olup olmadigi medeni halinden anlasilir
Sana medeni halini ispatlasin orasi temizse sevgilisi var
Üniversiteye giderken konuştuğum biri vardı üstelik bu kişi anasınıfından beri tanıyordum aynı yerde oturuyoruz, herkes birbirini tanıyor vs.Anlamamışım demek ki yeni anlıyorum
Konuştum aynı şeyleri dediEe! Tabi.
Sordum babasından bahsetmedi ama görenler soruyormuş ne zaman evleneceksiniz falan diye didikliyorlarmiş milletle uğraşmamak için sakliyormusEvet aynen babası yanında kız görünce namus cinayeti işleyecekmiş o yüzden babasından korkuyorTürkiyede hangi erkek sevgilisi var diye babasından korkar? Daha ne gördüm ne duydum. Ya evli ya evlilik arefesinde bu adam.
Konuştum aynı şeyleri dedi
Sordum babasından bahsetmedi ama görenler soruyormuş ne zaman evleneceksiniz falan diye didikliyorlarmiş milletle uğraşmamak için sakliyormus
Ohaa yaa gerçekten oha hiç böyle birşeyle karşılaşmadım ki çevremde de denk gelmedim nerden bilebilirim ihtimal verebilirim ki aklıma gelen tek şey herhalde benden emin değil ya da iş kesinleşmedi ondan böyle yapıyor aklıma gelen şeyler bu geçen görüntülü konuştum bir yakiniyla bulusmustuk kapatırken kimseye söyleme dedi o yakinina buluştuğumuzu kimseye söyleme demek istedi herhalde çok enteresan insan ihtimal de vermiyor belki benimle ciddi düşünmüyor ondan böyle çay içtiğimiz yere tanıdık biri geldi diye korktu kaçtık ordan öyle telaşlandi ki ikidebir söyledi hep tanıdık çıkıyor diyeÜniversiteye giderken konuştuğum biri vardı üstelik bu kişi anasınıfından beri tanıyordum aynı yerde oturuyoruz, herkes birbirini tanıyor vs.
Aynı siz de olduğu gibi gizli saklı görüşüyoruz işte kimse görmesin dedikodu olur falan diyor ama benim kimseden çekincem yok zaten onunla buluşmaya giderken ailemin haberi oluyordu. Meğer ciddi düşündüğü ailesinin tanıdığı bildiği sevgilisi varmış. Sosyal medyasına bak asla sevgilisi var demezsin meğer bana hikayelerini gizleyip paylaşıyormuş. Sevgilisi olduğunu bildiğimi biliyordu buna rağmen bana yazmaya devam ediyordu hiç korkusu yoktu.
Yani erkekler biraz böyledir. O yüzden aman güven veriyor aman öyle böyle demeyin hemen uzaklaştırın o kişiyi hayatınızdan.
Ne yapayım bilmiyorum tavir mi koymam lazım ayrılmam mi lazım bilemiyorumAdamın aynı şeyleri söyleyeceğini biliyoruz zaten. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz, nasıl bir tavır sergileyeceksiniz o önemli?
8 sayfadır üyeler ne yapman gerektiğini anlatıyor ama sen gitmiş adamın zırva gerekçelerini bize anlatıyorsun. Gerçekten çok mu safsınız yoksa safı mi oynuyorsunuz anlayamadım. İki durumda siz zararlı çıkacaksınız bunu bilin.
Ay niye troll olayım burda ne sorular soruluyor buna mı troll diyorsunuz sanki olağanüstü birşey paylaşmışım çoğu insanın başına gelebilecek olaylaardan biri. İnsan hayatında kaç kere bunu yaşıyor ki nerden bilebilirdim ne niyetle yaptığını sevgisini ilgisini gösteriyor insan inanıyorYa dediğiniz gibiyse değil değil direk öyle. Perişan olmalık birşey yok direk ayrıl. Seni çevresine tanıtmayan sevmiyordur. Bu kadar saflık normal değil inş trollsündür.
Yedek olabilir o kadar iyi niyetli düşünüyorum ki ihtimal veremiyorum neden bilmiyorumYedek?
Evli olmadığıma eminimRahatça seks yapmak için sizi uzak yerlere götürüyor. Düşüncelerinizi ve duygularınızı zerre umursadığı yok. Erkek ilişkisini neden gizler sorusuna gelecek olursak; bir başka sevgilisi daha vardır, evlidir, sizinle evlilik düşünmüyor takılmayı tercih ediyordur.
İstekliyse tamıştırsın. Yan çizecektir. Bir deneyin lütfen.Şunu anlatamıyorum ben adam hem ciddi iliski istediğini ailemle tanışmak söz falan olmasi konusunda istekli ve benim suan yapmak gibi bir durumum yok bazı sıkıntılar var ama bir yandan da çevresinden gizleyen de biri herkes kızıyor ama çelişkiye düşmekte haksız mıyım
Offf ona ihtimal vermiyorum buna inanmıyorum yatağında mı görmen lazım illa? Bu kafayla çok kandırılırsınYedek olabilir o kadar iyi niyetli düşünüyorum ki ihtimal veremiyorum neden bilmiyorum
Hayır içim rahat etmedi ben dedim diye de kendisini düzeltmesini istemem o kendisi yapsın isterim ben dedim diye ne anlamı varSevilmiyorsun yaptıkları senin de içine sinmiyor, tekrar yapmayacağım dediği için sorun çözüldü ilişkine kaldığı yerden devam edeceksin yani
Bence nadir insanların başına gelebilecek saçmalıklardan birisi.Ay niye troll olayım burda ne sorular soruluyor buna mı troll diyorsunuz sanki olağanüstü birşey paylaşmışım çoğu insanın başına gelebilecek olaylaardan biri. İnsan hayatında kaç kere bunu yaşıyor ki nerden bilebilirdim ne niyetle yaptığını sevgisini ilgisini gösteriyor insan inanıyor
Zeka seviyesi mi en zeki insanlar okumuş etmiş eli para insanların bilr başlarına neler geliyor dünyadan bir habersiniz galibaBence nadir insanların başına gelebilecek saçmalıklardan birisi.
Çogu insanın zeka seviyesi durumu algılamak için yeterli.
Zeka seviyesi ve muhakeme yeteneginde sorun olanların algılamakta zorlandığı şeyler bunlar.
Merak etme yakında evlenecekEvli olmadığıma eminim
Nadir mi? Nadirse bu paylaştığım yazının altına bakın bakalım nadir mi değil miBence nadir insanların başına gelebilecek saçmalıklardan birisi.
Çogu insanın zeka seviyesi durumu algılamak için yeterli.
Zeka seviyesi ve muhakeme yeteneginde sorun olanların algılamakta zorlandığı şeyler bunlar.
Evli değilse bile başkası vardır bence. Sonuç olarak seven erkek böyle davranmaz. Belli bir zaman sonra sevdiğini ailesine anlatır. Uzak ,tenha yerlere götürüp arabada seks yapmaz. Sevgilisi rahatsız olup istemiyorum diyorsa seks yapmak için diretmez baskı yapmaz. Tanıdık birisi görür diye panik olmaz, saklanmaz. 1-2 ay yakınlaşmayın, cinsellik istemiyorum deyin foyası ortaya çıkar zaten.Evli olmadığıma eminim
Off çok korkuyorum böyle yorumlardan ne yapmak gerek hiç öyle yedek telefon yedek hesap hissettirmedi ki insan hissetse kesin emin olur birazcık öyle birşey sezmedimMerak etme yakında evlenecek
Ama senle değil
Bacım inanıyorsan niye konu açtın.İşimi gücümü bıraktım kaç gündür kafa yoruyorum bu konuyaYemin ederim kimseyle dalga geçmiyorum ama ona inanıyorum yani belki sevdiğim için
Yok şükür dünyadan bi habermiş gibi orman köşelerinde, tenha yerlerde kendime muamele çektirmiyorum.Zeka seviyesi mi en zeki insanlar okumuş etmiş eli para insanların bilr başlarına neler geliyor dünyadan bir habersiniz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?