Erkek tarafı kaç kez gelmeli?

Yakinsaniz bir kez de olsa siz de gidin. Evde aile ortamini vs. Gorürsunuz siz ve aileniz. Tanisma olayi da ilerler hem. Sonra da telefonda gin ayarlayın gitmek gelmek sart değil

Bizde tanışma olmuştu sonra iade-i ziyaret yaptık ziyaretten sonra Nisan icin gün belirlendi. Nisan'da da düğün konuşuldu sonra gidip gelme oldu çeyiz bohçası falan

Pat diye kızı vermeden iki tarafında birbirini evlerinde ağırlaması iyi olur. Aileniz sizi sokakta bulmadı, elbette karşı tarafın evini yaşadığı yeri görmek isteyecek. Bazısı iraz edebilir ama gerçek şu ki iki insan evlenirse ailelerde akraba olacak. Kötü birşey değil bu. Anne babanızın en doğal hakkı. Bende başlığı okuyunca 3 kez istemeye gelmek zorundalar mı gibi birşey soracaksınız sandım.

10 dakika gerçekten :) Ama zaman sıkışık ya biraz, bu misafirlik süreciyle vakit kaybetmek yerine net tarih belirli olsun organizasyon tutayım, hediyelik hazırlayayım, kuaför ayarlyayayım gibi gibi..
Net tarohi siz belirleyin nisanlinizla aileler de yatih belirlerken onu dikkate alsin bilemedim bunu ama onlara evet ailen gitsin.aile ortamlarini gorsunler,evlerini gorsunlee.belki sizin goremediginiz seyleri gorurler yasiniz kucukse.aile gorusmeleri olsundan yana oyum

Kesinlikle katılıyorum. Bu kadar kuralı olmamalı bu işin. Ama eskiden kalma kurallar çoğu zaman insanların hayatını o kadar zorlaştırıyor ki...

niye sürekli bir biri, bir öbürü gelip gidiyor anlamadım. gelinir, istenir gidilir iki üç beş gelip gidince daha mı değerli olunuyor kız tarafı olarak hiç anlamam bu adetleri. bizde geldiler, tanıştılar,istediler,nişanlandık bir kerede aradan çıktı. hiç sevmem git gelleri, anlamsız da bulurum niye sürekli evlenmeden kp kv göreyim zaten evlenince yeteri kadar görülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…