- 21 Ekim 2021
- 559
- 1.274
- 43
- 30
- Konu Sahibi fiyonaprensesolan
-
Evet bu da doğru gibi..Ayıp olmaz ama ilerde ailesi bizim eve gelmediler , bizi görmeden etmeden kızlarını verdiler diye konuşabilir
Konuyu açar açmaz ilk yanıtı okumadan siteden çıkmışsınız da, bayıldınız sandım korktumSakin olun bayılmadım, hem çalışıp hem yorumları okuyorum yazacağım elbette.
3 saat cevap yazmamışım gibi
Aileler arası git gel yapılırken siz bütün bunları aynı anda yapabilirsiniz biliyorsunuz değil mi?10 dakika gerçekten :) Ama zaman sıkışık ya biraz, bu misafirlik süreciyle vakit kaybetmek yerine net tarih belirli olsun organizasyon tutayım, hediyelik hazırlayayım, kuaför ayarlyayayım gibi gibi..
Evet bu mantıklı. 2 Tanışma ziyareti 3. isteme söz neyse işte.. Teşekkür ederim.Bizde şu şekilde oldu. Bize tanışmak İçin çekirdek aile geldi, biz de aynı şekilde çekirdek aile iadei ziyaret yaptık. Sonra sevgilimle kendi aramızda konuştuk. Bi tarıh belirledik. Annesi annemi arayarak müsaitseniz şu tarihte gelmek istiyoruz dedi ve yakınları ile geldiler.
Bence tarih görüşmek için tekrar bir araya gelmeye gerek yok.
Siz çağırmadan onlar gelelim gün belirleyelim diyebilir , genelde böyle oluyorEvet bu da doğru gibi..
Yani o zaman 1 kez onların gelmesi 1 kez de bizim gitmemiz tarih belirlemek için yeterli.
İkinciye tekrar onları çağırmak saçma değil mi?
Bir tek hediyelik yapabilirim.Konuyu açar açmaz ilk yanıtı okumadan siteden çıkmışsınız da, bayıldınız sandım korktum
Aileler arası git gel yapılırken siz bütün bunları aynı anda yapabilirsiniz biliyorsunuz değil mi?
Büyük kuaförler bir gün içinde 15 gelin başı çıkartıyorlar endişe etmeyin birine yer bulursunuz.Bir tek hediyelik yapabilirim.
Kuaförü hangi güne ayarlayayım düğün sezonu açılmışken son dakikada nasıl belirleyebilirim?
Organizasyoncular şimdiden dolduk diye dönüş yaparken hangi tarihe anlaşayım?
Evet mantıklı olan da bu sanırım.Büyük kuaförler bir gün içinde 15 gelin başı çıkartıyorlar endişe etmeyin birine yer bulursunuz.
Her zaman gittiğiniz bir kuaför ise zaten nazınız geçer.
Evde yapılacak nişana organizasyon ne kadar gerekli bilmiyorum ama heves ediliyor genelde bişey diyemiyorum. Ama bana sorarsanız vereceğiniz paraya yazık.
Ben olsam ne yapardım, sevgilimle tarihi belirler bütün randevuları ona göre alır aileler tarih belirleme aşamasına geldiğinde biz bu tarihi uygun gördük der geçerdim. Koca insanlarız bu kadarını yapabiliriz.
Direkt siz geldiniz aklıma zatenSiz onların evini görmeden mi evlilik sürecine başlamak istiyorsunuz? Benim bdv'deki hijyen konularımı bir okuyun isterseniz.
:) bakacağım. Ben bir kez ailesiyle tanışmaya iftar yemeğine gittim, bir de bayram ziyaretine evlerine gittim.Siz onların evini görmeden mi evlilik sürecine başlamak istiyorsunuz? Benim bdv'deki hijyen konularımı bir okuyun isterseniz.
Aileniz de gitsin. Gelenekçi değilim ama bu güzel bir gelenek. Yapılmasının zarari yok, faydasi var. Ayrica o kadar aceleci de olmayin derim. Yine de siz bilirsiniz.:) bakacağım. Ben bir kez ailesiyle tanışmaya iftar yemeğine gittim, bir de bayram ziyaretine evlerine gittim.
Bence şimdi tanışmaya gelirler, sonra siz erkek arkadaşınızla uygun tarihi belirlersiniz, nişanı yaparsınız daha sonra karşı taraf sizi davet eder yemeğe eve zaten o zaman gidersiniz, 10 kere git gel gereksiz geldi bana.
Onlar gelsin tanışsınn, siz gittiğinizde tekrardan onlara oturmaya, sevgiline söyle açsınlar orda konuyu , tekrar gel git olmasın orda konuşulsun, 1ay içindede isteme fln olurSelam kızlar konu doğru yerde mi emin olamadım yanlışsa kusura bakmayın.
Erkek Arkadaşım ve ailesi cumartesi tanışmaya gelecekler.
Düğünü de bu sene düşündüğümüz için bu tanışma söz nişan merasimlerini hızlı geçmek istiyorum ama...
Benim mantığıma uyan tanışmaya geldiklerinde tekrar ne zaman gelelim denir, ve orada isteme tarihi belli olur.
Bu tarih 3-4 hafta sonrası olur, ve o gün geldiğinde ev içinde isteme nişan hepsi halledilir, iki tarafta düğüne hazırlanmaya başlar.
Büyüklerin, annemin ve bazı arkadaşların dediğine göre de onlar bize gelecekmiş, sonra biz gidecekmişiz, sonra onlar yine gelip bu sefer tarih isteyecekmiş biz de şu tarihte yapalım diyecekmişiz.
E zaten 3-4 hafta süre varken sürekli git gel mi yapcaz? Tamam yakınız 10 dk mesafe ama bu kadar uzatmak gereksiz değil mi?
Cumartesi geldiklerinde hemen tarih belirlemek ayıp mı olur?
Hayır belirlemedik.İsteme için siz bir tarih belirlediniz mi damat tarafı ailesine söyledi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?