- 5 Aralık 2016
- 239
- 89
- 28
- 31
- Konu Sahibi karamelizeee
-
Çok kafanıza takılıyorsanız açıkca sorun bir sıkıntı mı var hep beraber vakit geçirmek istiyorum de. Daha da normalleşmesse boşver uzak daha tatlı olurevleneli 1 sene olacak evime yerleşmeye gecen yıl aralık ayında basladım erkek tarafından kimse yardıma gelmedi dügün gününe kadar dahil kayınvalidem dahi aramadı kızım ne yaptın yardıma ihtiyacın var mı diye. benin ailem annem yengemler vs. yaptım herşeyi. dün aksam kayınvalidemle ananeyi yemege davet ettim geldiler yedik içtik vs.. iyi güzel herşey ama kayınvalidem arkama geçip mutfagımı benide sürekli tepeden tırnaga süzdü. morali bozuk gibiydi normalde neşeli bir kadındır kendileri ama somurtup oturdu sebebini bilmiyorum.
asıl sorun şu ki; benim annemin ananemin falan akrabaları arkadaşları hep evimi görmeye dügün ziyaretine geldiler ama erkek tarafından gelen tek kişi kuzeni. kimse gelmiyor hep çağırmama ragmen. aramız akrabalarıyla çok iyidir ben her hafta eşimin teyzesinin köy evine gidiyorum doğa ortamını seviyorum diye. ama kimse bana gelmiyor. yada çalıştıgım icin cekiniyorlar. diyeceksinz ki amaan boşver gelmeyiversinler daha iyi ama kimse gelmeyince benmde moralim bozuluyor aramızda da hic bisey gecmedi. kayınvalideme de diyorum anne bu hafta temizlik yaptım gelmek isteyen gelebilir diye ama tık yok...
evliyiz canımerkek arkadaşına sorsan.
bende cok meraklı degilim kayınvalideme ama sonucta esimin annesi davet etmeye calısıyorum sık sık. benim sıkıntım erkek tarafından hic kimsenin gelmemesi. ne teyzesi yengesi dayısı komsusu.. insanda bi heves olur gelinimin evine götüreyim diyeE gelmek istemeyen gelmez, daha ne istiyorsunuz ki? Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz.
Madem gelince sat asıyor hiç gelmesin daha iyi
evliyiz canım
ben misafir agırlamayı seven bi insanım gelmeselerde olur ama teyzesini dayısını hep cagırıyorum gelmeyiince de kızıyorum. eşimde gelsinler istemiyor mükemmelliyetçi bi insanım calısınca hepsine yetişmeye calısıyorum bu seferde stres yapıyorum diye gelmesinler üzme kendini diyor. ama benim ailemle aramız cok iyi hep gelirler amcamlar falan haftada 1 onlarda gelsin esim kendini kötü hissetsin istemiyorumÇok kafanıza takılıyorsanız açıkca sorun bir sıkıntı mı var hep beraber vakit geçirmek istiyorum de. Daha da normalleşmesse boşver uzak daha tatlı olur
Yani haklısınız bir problem de yokmuş belki çalıştığın için gelmek istemeyebilirler. Acaba eşin sana kıyamayıp öncesinde demiş olabilir mi cok gelip gitme olmasn vsben misafir agırlamayı seven bi insanım gelmeselerde olur ama teyzesini dayısını hep cagırıyorum gelmeyiince de kızıyorum. eşimde gelsinler istemiyor mükemmelliyetçi bi insanım calısınca hepsine yetişmeye calısıyorum bu seferde stres yapıyorum diye gelmesinler üzme kendini diyor. ama benim ailemle aramız cok iyi hep gelirler amcamlar falan haftada 1 onlarda gelsin esim kendini kötü hissetsin istemiyorum
canım belki 6 7 kez davet ettim... eşimde çağırıyor. evet hep gelseler geldiler diyebilirim ama gelmeyince de sinir oluoyurmSürekli gelseler neden geldi diyeceksiniz. Daha ne istiyorsunuz?
Birinin evinize gelmesini istiyorsanız arayıp davet edersiniz olur biter.
eşimde uyarmış olabilir aksam eve gelme saatim en erken 19:30 cunkuYani haklısınız bir problem de yokmuş belki çalıştığın için gelmek istemeyebilirler. Acaba eşin sana kıyamayıp öncesinde demiş olabilir mi cok gelip gitme olmasn vs
gezmeyi seven sülale aslında :)) insanda üstüne alınıyor neden gelmiyorlar diye amaan cok takıyorum galibaEşine sorabilirsiniz ama ben bariz problem olduğunu sanmıyorum. Aile yapıları o demekki. Gelip gitmeyi pek sevmiyor olabilirler. Bazı insanlar böyledir. Ne misafir olmayı ne de misafir ağırlamayı severler. Siz yapacağınızı yapmışsınız bence.
bende cok meraklı degilim kayınvalideme ama sonucta esimin annesi davet etmeye calısıyorum sık sık. benim sıkıntım erkek tarafından hic kimsenin gelmemesi. ne teyzesi yengesi dayısı komsusu.. insanda bi heves olur gelinimin evine götüreyim diye
Siz gidiyormuşsunuz, gelmiyorlarsa gelmiyorlar. Zorlama bence.canım belki 6 7 kez davet ettim... eşimde çağırıyor. evet hep gelseler geldiler diyebilirim ama gelmeyince de sinir oluoyurm
3 gelin var ailede biri eltim oda dışta.. o kimseyle görüşmez kavgalı biraz onların ki. bide bende cok cok büyük dayının eşi var. ellerinden gelseler hergun giderler. tabi oda konusmuyor simdi bunlarla.10 yıllık evliyim
evime erkek tarafından kv kp dışında iki görümce geldi
eltim bir kere bebeğim olduğunda geldi
akrabalardan bir teyze de görümceme gelip kapıda karşılaşınca bana da uğradı
hiç de gelmediler diye düşünmek aklıma gelmedi
ne yapacaksanız gelip laf soksalar
oturun rahat rahat
çalışıyor diye gelmiyor da olabilirler yani gelini sıkmayalım diye de
sülaledeki genç diğer gelinlere gidiliyor mu
bazı ailelerde büyüklere gidilir gençler de oraya gider görüşülür işte
Yani uyardıysa onlar da kendince trip atıyordur belki. Eşine bir sor ona göre durumu düzeltirsin.eşimde uyarmış olabilir aksam eve gelme saatim en erken 19:30 cunku
ben misafir agırlamayı seven bi insanım gelmeselerde olur ama teyzesini dayısını hep cagırıyorum gelmeyiince de kızıyorum. eşimde gelsinler istemiyor mükemmelliyetçi bi insanım calısınca hepsine yetişmeye calısıyorum bu seferde stres yapıyorum diye gelmesinler üzme kendini diyor. ama benim ailemle aramız cok iyi hep gelirler amcamlar falan haftada 1 onlarda gelsin esim kendini kötü hissetsin istemiyorum
Tam de böyle diyorum canım.diyeceksinz ki amaan boşver gelmeyiversinler daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?