erkek tarafı

canım bizde 2 günde bir misafir var arkadaslar vs. bu yuzden insan alısınca canı sıkılıyor

haftada bir amcanlar mı geliyor sana

yapmayın ya ne bu böyle, aileler ile ilişki vs iyidir de her hafta her hafta fazla değil mi

yani bana çok sıkıcı olur gibi geldi özellikle de eşin için
canım ben aile apartmanında büyüdüm. amcamlar derken yengem annem yani kadın kadına. zaten amcam ve babamın sirketinde calıstıgım icin onları fazlasıyla görüyorum :) yengemin gelme sebebi ise 2 yasında yegenim var bana cok düskün her aksam annemlerden yemek almak icin ugradıgımızda beni görür ve bize gelir aglayarak. bu yuzden onlarda kızlarını almak icin kahveye geliyorlar. yarım saat flan oturuyorlar

Yahu bırak gelen gelir gelmeyen gelmez ne kafaya takıyorsun otur evinde keyif çat misafir geleceğinde anlamı olsun.
Ayrıca teyzesinin köy evine her hafta gidiyormuşsun ya bence gitmeleri azalt kadın yine hoş karşılıyordur ama bi eve her hafta gidilmez.

canım bizde 2 günde bir misafir var arkadaslar vs. bu yuzden insan alısınca canı sıkılıyor
Eşin belki istemiyordur.

Benim eşim iki günde bir eve birini davet etse akşam 19:30 dan önce eve gelmesem geç saate kadar misafir ağırlamak isterse; hop kardeşim orada dur, işten yorgun geliyorum dinlenmek istiyorum derim.

Onların neden gelmediğini kafaya takmadan önce eşinin bu konu hakkında fikrini aldın mı?

teyzesinin kızları davet ediyor enişte arıyor mangal yapıyorum hadi gelin diye. bide bahceleri var orada biseyler topluyoruz ekip biçiyoruz eğlenceli oluyo bu sorun görmedim

her aksam annemlerden yemek almak icin ugradıgımızda
Ya kusura bakma tuhaf geldi şu kısım, sürekli evde misafir ağırlamak isteyen sen neden her akşam annenlerden yemek alıyorsun?
E sürekli misafir ağırlıyorsan elin yatkındır yemek yapıp koyarsın dolaba akşamdan neticede.

her akşam annenlerden yemek almak mı

ama kusura bakmayın da siz cidden hala nişanlı gibi kız tarafı erkek tarafı modundasınız

yani eşiniz ile bir aile olun

sonra düşünün misafiri vs

kendi annenizden, yengenizden işte her kimse onlardan da kopun kv den de beklentiye girmeyin

çoluğunuz yok çocuğunuz yok iki kişiye iki kap yemek dediğiniz yarım saat sürmez

evet canım konustuk gelmesinler daha iyi sen stres yapıyorsun ne yapsam acaba pasta borek fln diye diyo.

Haftada bi annenler amcanlarla görüşüyosunuz, bir günde teyzesinin köy evine, çalışıyorsun eve en erken 19.30 da geliyorsun nasıl vakit ayırıyorsun takdir ettim doğrusu. benim pek misafir olayım yoktur çalışıyorum öyleyken bana yetmiyor vaktim.

eşim 5de cıkıyor canım işten benim yanıma geliyor. haliyle öglen 12de yemek yedigi icin acıkıyor yemek olmasını bekleyemiyor evde. ben kendimi yormayayım diye de aksam yapma hic diyor. zaten ofisimizle annemin evi arasında 1 sokak var gecerken alıyoruz bazen hic almıyoruz orda yiyoruz.

Çok doğru bir noktaya parmak bastın. Belki misafir ikramlığınıda annesinden alıyordur. O zaman misafir ağırlamak daha kolay geliyordur.
Birde çocuk olunca insan akşam eve gelince evladıyla ilgilenmek ister. O yavru ilgi bekler. Şimdi herkesi buna alıştırırsa çocuğuyla hiç ilgilenemeyecek farkında değil...

canım sagolsun annem yapıyor pasta börek genelde ben bi temizlik yapıyorum ki eşimde cok yardım eder sagolsun ikramlarda cay kahvede yardımcı oluyor o yuzden pek sorun olmuyo benim icin

bende tam onu yazmıştım canım annem yapıyor:)

bende tam onu yazmıştım canım annem yapıyor:)
Dertsiz başına dert arıyorsun. Bebeğin olduğunda bunların hiç birini yapamayacaksın. Sürekli insanlar evinize gelsin istersen bu sefer gelme diyemezsin gelme dersen sorun olur. Bence sen akşamları otur yemek yap ertesi güne falan. Otur eşinle dizi film izle. Çık git sinemaya tiyatroya. Ne bilim konsere. Bir daha bu vakitleri çok ararsın. Misafirle heba edilmeyecek zamanlar.

Bak yine tuhaf geldi.
Eşin misafir ağırlarken yorulma etme demiyor işten gelince yemek yapmana mı yorulma diyor? :)
Hakkaten ilginç ama.
Akşamdan yemek yaparsanız ertesi gün eve gittiğinizde ısıtır yersiniz hani anneniz laf etmiyordur evladısınız sonuçta ama o kadına da yazık yani hem kendi evine hem size yemek yapıyor. Atıyorum yarım paket pişireceğine 1 paket pişiriyor siz yemek alacaksınız diye. Bilemedim değişik geldi.

bence olmaz

eşin 5 te çıkıyorsa eve gidip yemeği yapsın işte

hatta gerekirse o arada alışveriş yapsın

çamaşırları atsın

kendi annesini ziyaret etsin vs vs

sizin iş yerinizde oturunca ne yapıyor

o zaman siz de verimli çalışamazsınız

zaten kendi işinizmiş, siz de erken çıkın daha iyi

eve 7-8 gibi geldiğimiz zaman da pişirdik yedik olmazsa hazır yedik vs vs ama bağımsız hayatınız olsun

evin küçük kızı modundan çıkın

bir de madem ikramı da anneniz hazırlayacakmış, siz ne konuda mükemmeliyetçisiniz de yoruluyorsunuz ben anlayamadım valla

evet dogru söylüyorsun alısınca da insanlar hep gelmek istterler. bunları yapıyoruz zaten ama eşimde evcil bi adam evde olmak istiyor pek dısarı cıkmaz. ayda bi sinemaya gideriz hafta da bir iki gün arkadaslarla oluruz flan. bende kalabalık ailede büyüdügüm icin canım sıkılıyor :)

kv de bir çekemezlik mi var onu anlatmak istemiş gibisizn.
süzmeler filan:))
aranızda iletişim sağlıklı bir şekilde kurulamamış henüz.
bir sebepten sana akrşı soğuklardır,yakın göremiyorlardır falan filan.
çok davet etmişssin.
bence yeterlidir:))
kendini biraz çeksen fena olmaz.
zamana bırak.
gelmek isteyen gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…