erkek tarafı

eşime kalsa salçalı ekmek yer cok yemek takıntılı degil:) evet birazda işime geliyor en azından 8densonra yemek artıgı temizlemek ocak silmek yerine kendime vakit ayırıyorum kahve keyfi yapıp eşimle falan ilgilenecek zamanım oluyor

haklısın işte

burada sıkıntı

fazla titizsin gibi geliyor bana da o nedenle azıcık eşeliyorum seni

bırak kalsın ocak ne olur ki

saat sekizden sonra arkadaş ya da akraba misafir ile oturacağına eşinle otur

birlikte dökün saçın

gerekirse menemen yapın ama iki kişi gülerek arada öpüşerek yiyin

yani her akşam kv min evinde yemek yemeyi istemeyeceğim gibi annemin evinde de yemek istemem

yemeği tabağa koyarken arkadan belime sarılıp öpen bir adama hazır bir ziyafet sofrasını değişmem

evet evim her an temiz düzenli olsun istiyorum. yapmadıgımda da hic yapmıyorum ohoo ev salı pazarı sonra da temizlerken zorlanıyorum

nasıl davet ediyorsunuz peki? bize de bekleriz diyorsan gelmezler. çarşamba akşam müsait misiniz yenge, bekliyorum akşam çaya (yada yemeğe artık neye davet edersen) diye söylersen daha net olur.

ama bence de boşver. en güzel eş akrabası gelmeyen eş akrabası

benımkıde çok hevesliydi habersiz çalışan gelinine sabahın 9 da alır gelirdi ,
aman hiç gelmesinler daha iyi

Ben hep gidiyoruk onlar gelmiyor demişsin acaba senin gelmeni mi istemiyorlar.
Mesela bana biri sık gelse ben ayağımı çekerim ki bi daha gelmesin diye. Bu da sebep olabilir.
Amaan gelmesinler ya napcan boşver.

Ben hep gidiyoruk onlar gelmiyor demişsin acaba senin gelmeni mi istemiyorlar.
Mesela bana biri sık gelse ben ayağımı çekerim ki bi daha gelmesin diye. Bu da sebep olabilir.
Amaan gelmesinler ya napcan boşver.
canım onlar davet ediyor mangal yapalım vs. diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…