Erkek tarafından reddedilmek

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
185
146
53
Merhaba
Beni çok üzen bir durumu paylaşmak istedim.

Tanıdıkların vesilesiyle biriyle görüştürülmek istendim. Belki iyi bir insandır diye tamam görüşelim demiştim. Görüşmeden önce birbirimizin fotoğraflarını görmüştük. Sonra karşı taraf görüşelim demişti.

İlk görüştüğümüzde doğru düzgün iletişim kuramadık. Açıkçası ben de onu pek beğenmedim fiziksel olarak ama iyi bir insan olduğunu hissettim, olumsuz bakmadım. Davranışları hoşuma gitti. O da bir kere daha görüşmek istemiş ama 2. görüşmeden sonra da ,ilk görüştüğündeki hislerinin değişmediğini söylemiş.

Çok gururum kırıldı ağladım. Beğenmediğim biri tarafından reddedildim ona da şaşırdım. Özgüvenim biraz sarsıldı kendimi beğenmemeye başladım. Bir daha başıma gelirse diye kaygılandım.

Sen de beğenmemişsin zaten diyebilirsiniz ama ne bileyim iyi bir insana benzediği için nötrden biraz daha olumlu bakıyordum. Böyle durumlar yaşadınız mı, ne yaptınız?

Begenilmemek hos bir duygu degil evet ama onun begenmemis sizi cirkin yapmaz. Enerjiniz tutmamistir o yüzden istemiyordur. Baska begenen insanlar cikar cok takilmayin buna

Merhaba

Tanıdıkların vesilesiyle biriyle görüştürülmek istendim. Belki iyi bir insandır diye tamam görüşelim demiştim. Görüşmeden önce birbirimizin fotoğraflarını görmüştük. Sonra karşı taraf görüşelim demişti.

İlk görüştüğümüzde doğru düzgün iletişim kuramadık. Açıkçası ben de onu pek beğenmedim fiziksel olarak ama iyi bir insan olduğunu hissettim, olumsuz bakmadım. Davranışları hoşuma gitti. O da bir kere daha görüşmek istemiş ama 2. görüşmeden sonra da ,ilk görüştüğündeki hislerinin değişmediğini söylemiş.

Çok gururum kırıldı ağladım. Beğenmediğim biri tarafından reddedildim ona da şaşırdım. Özgüvenim biraz sarsıldı kendimi beğenmemeye başladım. Bir daha başıma gelirse diye kaygılandım.

Sen de beğenmemişsin zaten diyebilirsiniz ama ne bileyim iyi bir insana benzediği için nötrden biraz daha olumlu bakıyordum. Böyle durumlar yaşadınız mı, ne yaptınız?

Görücü usulü görüşmelerden kaçının.

Normal şartlarda bekar insanları tanıştırmak isteyen varsa , çağırır kalabalık bir grubu bir ortama ; birbirine ilgi duyan varsa zaten bir şekilde tanışır. Bunu yapanı pek duymadım. Çünkü genelde istedikleri gibi olmuyor sonuç. Adam veya kadın ortamdaki başka biriyle sohbet edebiliyor veya hiç biriyle ilgilenmiyor.

Ancak anlattığınız durumda : tanıştıranlar da kişilere soru ( Ne yaptın , beğendin mi , niye beğenmedin vs vs gibi sorular ) sorma hakkını kendinde görüyor.

Sizin durumunuzda da , adam konuyu fazla uzatmadan ; evliliğe yönelik görüşmeye devam ettirecek bir şey hissetmediğini söylemiş. 2 tarafta çekim hissetse dahi sonu evlilikle bitmeyebilir tabii ki.

Son düzenleme:
ben dış görünüşle çok da alakalı olduğunu sanmıyorum. dış görünüş ilk izlenim için önemli oluyor evet ama dışını beğenmeyen insan da fotoğrafı görüp tamam görüşelim demez. boşu boşuna kendini beğenememe seansları yapma yani kendine. ayrıca dışını istediğin kadar beğen, enerji tutmadıktan sonra hiçbir anlamı yok. o enerji ise bambaşka bişey yani ne tiple alakası var ne de başka bişeyle. tamamen iki insan arasındaki bağ. yanında geçirdiğin zamanın keyfi. her şey tip olsa sadece güzel ve yakışıklıların hayatında biri olurdu, sadece onlar evlenirdi, güzel olmayanlar hep yalnız kalırdı.

geçen hafta biriyle görüştüm, tip desen gayet iyi. 1.5 saat kadar oturduk, kahve içtik. allahım bitse de gitsem diye düşündüm. aslında bi kusuru yok ama enerjim tutmadı. bu o kişiyi tipsiz ya da sevmeye layık olmayan biri yapmaz. lakin ben yanında zamanı saydığım birini değil zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım birini isterim. bence hiiç zamanını almadan meseleyi kapaması süper olmuş.

Zaten fiziki olarak beğenmemiş.olsaydi 2. Kez görüşmek istemezdi. Bence ruhen yakınlık hissetmemis.olabilir size karşı. Evlilik bu sonra isinirim diye düşünülen durumlar da en büyük yanlışlar yapılıyor.
Hiç üzülmeyin herkes herkesi beğenecek, hemen ısınacak diye bir kural yok. Bosveriiiiin...

Sizin beğenmediğinizi anlayıp tavrınıza bakmak istemiş olabilir 2.de de enerjiyi bulamayınca vazgeçmiştir 😂 istemiyorum diyen siz olsaydınız bukadar gururunuza dokunmazdı tabi :)

++++
Karşıda ilgisiz, oralı olmayan bir kadın görünce adam da istemiyorum demiş. Konu sahibesi zaten istemiyormuş neye üzülüyor anlayamadım😶

Beğenmese ikinci bulusma olmazdi bence, ben gorusmem yani begenmedigim insanla.
İlk gorusmede iletişim kuramadik demişsiniz, adam belki ilk bulusma heyecanina verip tekrar denemiştir ee yine tutukluk olunca istememiştir.

Karşimda tutuk duran insani begensem de olmaz yani. Enerji uyunca iki insan sanki yillardir gorusmemiş ve anlatacak cok sey birikmiş gibi bir sohbet ortami oluyor zaten.
Olmuyorsa da uzatmaya gerek yok.

Beğenmeyi geçtim iletişim olmamış aranızda bu bence daha önemli.Acikcasi erkek daha realist bakmış bence olaya siz ise çok duygusal.2 kez bulusulmus ve doğru düzgün iletişim kurulmamış bir durumda erkek en doğrusunu yapmış.

++++
Karşıda ilgisiz, oralı olmayan bir kadın görünce adam da istemiyorum demiş. Konu sahibesi zaten istemiyormuş neye üzülüyor anlayamadım😶
Reddeden değil reddedilen olduğu için üzülüyor 😂 ama aslında kendi de kendi içinde onu reddetmişti 🤓 amaan konu sahibesi boşver be 😌

Merhaba

Birini beğenmekle bi şey hissetmek aynı şey değil. Her beğendiğimiz kişiye bi şey hissetmeyiz. Bazen çok yakışıklı veya güzel olan birini sadece insan olarak sevebiliriz, ya da fiziken başta çekici gelmese bile zamanla insan farklı hissetmeye başlayabilir. O yüzden bana bi şey hissetmedi demek ki beğenilmeyecek biriyim diye düşünmeniz anlamsız. Kaldı ki güzellik de aşırı göreceli bi şey. Sizin beğenmediğiniz birisi sizi beğense bile bu çok güzel olduğunuzu veya herkesin sizi beğeneceğini göstermez. Aynı şekilde aksi durum da çirkin olduğunuzu göstermez.

Merhaba

“Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil, ben beğeniyorum kendimi” diyebilirsiniz kendinize.
Hatta ardından “canım kendim” de diyebilirsiniz benim gibi ...
Modunuz yükselir 😅😍

Evet reddedilmiştim. Öyle tanışma falan da yok ha, uzaktan bakıp gitti fark ettim yani. Çirkin olunca işte naparsın çocuk iki kelama bile lüzum görmedi. 😂 ben de çok önemsemedim açıkçası. Sonuçta dünya yakışıklısı değildi sıradan kel biriydi. Ondan sonra kimler gelip geçti. Benim de reddettiklerim oldu tabii. Hatta biri de aynı senin gibi çok üzülmüş, anlam verememiş neden istemedi neyimi beğenmedi diye sormuş. Hepimiz evliyiz şu an. Olur böyle şeyler , geçer…

Back
X