- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Başkasının sevgilisini elde etmek istiyosun doğru mu anladım?
Sen en iyisi intihar et hatta şimdi burda intihar nasil edilir diyede konu aç.Kıskançligindan baskasinin mutluluguna engel olma...
Anaamm bu o muymus. Ondan ciddiye alamadim demek
Geleceğin metersimisin kız sen
sevgilisi olan adama kendime yapcam diyor
ah şu yeni jenerasyon hasta yeminle...inthar edcekmiş....aslında. ...neyse
evladum olgunlasmadan iliski "yap"ma daha cocuksun. ne o oyle intihar falan. cocuk seni sevmiyor kabullen. sen de otur ders calis...
Kendine güvensen kilona rağmen adamla çıkardın sen özgüvensizin tekisin canım bu gidişle kimseyi de kendine aşık edemezsin zaten bayan obsesif
Can'ım sen daha olmamışsın.. Adamı da salla gitsin
Erkek tecrübesi
İlişki yapmak
Sevgilisi olan adamı ayartmak istemek...
Hımm,ilginç kafa..
Senin gibilerden nefret ediyorum burçakcım. İlişkisi olan adamlara yanaşanlardan yani....
Ahaha peki trolcükAassfgd tamam
Heee anladıııııım, onu değil seni kullansın istiyorsunO kizi zaten kullaniyor kiza kendi kisisel islerini yaptiriyor vs yani aslinda kiza iyilik olcak
Heee anladıııııım, onu değil seni kullansın istiyorsun
Çok iyi kalplisin,koca yürekli burçak, kurtar o kızı
Kadinlar kulubu diye giriyoruz ergenler kulübüne dönüyor bazen.Konu sahibi ilgi çekmek için konu başlığına İNTİHAR kelimesini ekleyivermissin.ama konu içeriği ve verdiğin cevaplar resmen kafa buluyor tarzında..burası daha ciddi konuların ele alındığı bir platform sen istersen ergen sohbetlerini döndüğü bir platforma taşın. Meşgul etme insanları.
Birşeyi 40 gün söylersen beynin onu kabullenir ve o yönde gelişir hareketlerin. Ne demek günlük hayatta intihar lafı ederim?ne saçma sapan bir hareket.Tabi ki intihar etmiycem o anlik sinirle soylenmis biseydi. Gunluk hayatimda cok kullanirim bu kelimeyi. Ayrica konuyu baska yerlere saptiranlar yuzunden konu ciddiyetini yitirdi, benlik bisey yok yani.
Daha çok yanarsin Hahahaha .Deli gibi seviyorum hatta yanip tutusuyorum askindan
Ölüyorum, anlasana! Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar. Ben işkenceler içinde kıvranırken, onların mutluluğundan ölüyorum. Anne ben ölüyorum, yardım et.Daha çok yanarsin Hahahaha .
Birbirlerini seviyorlar ^^
Birşeyi 40 gün söylersen beynin onu kabullenir ve o yönde gelişir hareketlerin. Ne demek günlük hayatta intihar lafı ederim?ne saçma sapan bir hareket.
Ayrıca konuda zaten bir ciddiyet yoktu.ve senin verdiğin cevaplar yüzünden konu bu hale geldi.hala başkalarını sucluyorsun. Biraz olgunlaş bence.
Daha çok yanarsin Hahahaha .
Birbirlerini seviyorlar ^^
Konuyu ciddiye alayim diyorum ama basliga baktikca bir gulme geliyor. ERKEK TECRUBESI OLANLAR nedir yahuNe bicim bir tabir o oyle
Troll degilim en eski konularimda da bu adamdan bahsediyorum ayrica ciddiye almayan yorum yapip bosuna beni yormasin
Kizlar bir erkegi kendinize nasil asik edersiniz/ettiniz? Bazilari kendiliginden oluyo biliyorum ama bazilarida ugrasla oluyo. Kadinlik dersleri almam lazim afroditler yardim etsin lutfennn.
Diger bir mesela ise 3 yildir o herifi seviyorum(ama birbirimizi 2 yildir gormuyoruz farkli sehirlerdeyiz ve konusmuyoruz) 1,5 yil once bana teklif etti bazi sebeplerden oturu kabul edemedim ve bu yaz iliski yapti. 3 yildir onu seven bi kiza evet dedi ve cikiyolar. Sizce faceden eklemwli miyim? Bi yandan da onu unutup hayatima devam etmek istiyorum, bu sene kopek gibi ders calismam gerekiyo ama aklimda sadece o var. Az once fotolarina baktim ve aklimdan intihar etmek gecti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?