Erkek tecrübesi olanlar? Ve intihar edecek olmam..

Erkek tecrübesi
İlişki yapmak
Sevgilisi olan adamı ayartmak istemek...
Hımm,ilginç kafa..
Senin gibilerden nefret ediyorum burçakcım. İlişkisi olan adamlara yanaşanlardan yani....

Geleceğin metersimisin kız sen
sevgilisi olan adama kendime yapcam diyor
ah şu yeni jenerasyon hasta yeminle...inthar edcekmiş....aslında. ...neyse

Tek bir kelime ne cok sey anlatiyor...

evladum olgunlasmadan iliski "yap"ma daha cocuksun. ne o oyle intihar falan. cocuk seni sevmiyor kabullen. sen de otur ders calis...

Tamam

Kendine güvensen kilona rağmen adamla çıkardın sen özgüvensizin tekisin canım bu gidişle kimseyi de kendine aşık edemezsin zaten bayan obsesif

Aassfgd tamam

Can'ım sen daha olmamışsın.. Adamı da salla gitsin

Peki asdf

Erkek tecrübesi
İlişki yapmak
Sevgilisi olan adamı ayartmak istemek...
Hımm,ilginç kafa..
Senin gibilerden nefret ediyorum burçakcım. İlişkisi olan adamlara yanaşanlardan yani....

O kizi zaten kullaniyor kiza kendi kisisel islerini yaptiriyor vs yani aslinda kiza iyilik olcak

Kadinlar kulubu diye giriyoruz ergenler kulübüne dönüyor bazen.Konu sahibi ilgi çekmek için konu başlığına İNTİHAR kelimesini ekleyivermissin.ama konu içeriği ve verdiğin cevaplar resmen kafa buluyor tarzında..burası daha ciddi konuların ele alındığı bir platform sen istersen ergen sohbetlerini döndüğü bir platforma taşın. Meşgul etme insanları.

Balik bastan kokarmis derlermis ya balik basliktan kokmus bile

Tabi ki intihar etmiycem o anlik sinirle soylenmis biseydi. Gunluk hayatimda cok kullanirim bu kelimeyi. Ayrica konuyu baska yerlere saptiranlar yuzunden konu ciddiyetini yitirdi, benlik bisey yok yani.

Troll oldugumu dusunenler yorum atmasin hatta mumkunse yazdiklarimi da okumasin. Ben 3 yildir bu adami seviyorum, onla ilgili cok konu actim buraya. Kimseye askimi ispatlamak zorunda degilim!

Tabi ki intihar etmiycem o anlik sinirle soylenmis biseydi. Gunluk hayatimda cok kullanirim bu kelimeyi. Ayrica konuyu baska yerlere saptiranlar yuzunden konu ciddiyetini yitirdi, benlik bisey yok yani.
Birşeyi 40 gün söylersen beynin onu kabullenir ve o yönde gelişir hareketlerin. Ne demek günlük hayatta intihar lafı ederim?ne saçma sapan bir hareket.
Ayrıca konuda zaten bir ciddiyet yoktu.ve senin verdiğin cevaplar yüzünden konu bu hale geldi.hala başkalarını sucluyorsun. Biraz olgunlaş bence.

Benim verdigim cevaplarda birsey yok uslubum boyle ama konuyu okuyan dalga gecmeye geliyo

Daha çok yanarsin Hahahaha .
Birbirlerini seviyorlar ^^

Asdffgds nasil bu kadar eminsin acaba

Konuyu ciddiye alayim diyorum ama basliga baktikca bir gulme geliyor. ERKEK TECRUBESI OLANLAR nedir yahu Ne bicim bir tabir o oyle

Troll degilim en eski konularimda da bu adamdan bahsediyorum ayrica ciddiye almayan yorum yapip bosuna beni yormasin

Ustteki mesajimi okursan ciddiye alamadigimin derdinden ziyade attigin baslik oldugunu gorursun.

Kadin erkek iliskisinde tecrubeli olanlar desen hadi bir nevi de "erkek tecrubesi" olan nedir yahu. Ne kaba bir tabir..

Konuna gelince bence cok bos vaktin var senin. Kendine guzel bir mesgale bul.

"Az once fotograflarina baktim aklimdan intihar gecti"

Intihar etmek, canindan hayatindan vazgecmek bu kadar kolay mi? Reklamlarda cips gordum canim istedi gibi yazmissin. Sonra insanlardan ciddiyet bekle..

Sen sahte ol yada olma her halukarda mutlaka bir uzmana gorun..

Ne olur saka yapmak icin bunlari yazdiginizi, yazin!

Neyse, mutluluklar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…