- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Ustteki mesajimi okursan ciddiye alamadigimin derdinden ziyade attigin baslik oldugunu gorursun.
Kadin erkek iliskisinde tecrubeli olanlar desen hadi bir nevi de "erkek tecrubesi" olan nedir yahu. Ne kaba bir tabir..
Konuna gelince bence cok bos vaktin var senin. Kendine guzel bir mesgale bul.
"Az once fotograflarina baktim aklimdan intihar gecti"
Intihar etmek, canindan hayatindan vazgecmek bu kadar kolay mi? Reklamlarda cips gordum canim istedi gibi yazmissin. Sonra insanlardan ciddiyet bekle..
Sen sahte ol yada olma her halukarda mutlaka bir uzmana gorun..
Ne olur saka yapmak icin bunlari yazdiginizi, yazin!
Neyse, mutluluklar dilerim...
Bu sabah birbirlerine Günaydın aşkım dediler ^^Dedigim gibi benim uslubum boyle bunu degistiremem. Intihar konusuna gelince onda ciddi degildim zaten
Tesekkur
yazdığına göre onlar mutlu. istesen bile aralarına girebilecek (senin tabirinle erkeği elde edebilecek) kapasitede olduğunu pek sanmıyorum
Bu sabah birbirlerine Günaydın aşkım dediler ^^
Yan yana gelince sariliyorlar birbirlerini öpüyorlar ^^
Düşünsene şu an mesajlasiyoooorlar
Kapasitem seni niye bu kadar alakadar ediyor?Mune
Sen cok tatlisin yaa <3 mesajini begenen arkadaslarda oyle <3 kendi mutsuz hayatina don bence, ben seni aşarim
Canım laf ettiğin insanlar buranın demirbaşları.dikkat et harcarız seni ,ruhun duymaz :) saçma sapan konular açanın hazin sonu seni bekler..haydi şimdi sütünü iç ve büyü...
sen teog a calıs bence evladım, dershaneye git, bu saatte burada ne isin var haftasonu ders yok mu
Ne ergen tavirlar bunlar ya ahahah:) bisey diyemiycem.Kendi konusmayi biliyoda sanki ben ögrenecemisimEvet
Bu kadari fazla ama
Duzgun konusmayi ogren
Burçak ben anladım bana demediğini, açıklama yapmana gerek yok, yazının gidişatı öyle olmadığını gösteriyor zaten ama konunu kapatalım bana kalırsa, çünkü hem polemik çıkacak hemde üsluplar bozulacak gibi.Aasdffsa sevgiliMune e laf etmedim tabi ki ne haddime assdffsa laracroft (asdfs) adli uyeye dedim o cumleyi ayrica sadece uyardim kendisi bana kapasitesiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?