- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Böyle saçma takıntılardan belki ne büyük aşkları es geçiyor ve görmüyorsunuz... intihar neymiş ya
Cevremde ondan daha cok sevilmeyi hak eden bi erkek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle saçma takıntılardan belki ne büyük aşkları es geçiyor ve görmüyorsunuz... intihar neymiş ya
Bundan bu kadar nasıl emin olabiliyorsun sevsen reddetmezdin bence sen rekabet istiyorsunBen daha cok seviyorum ona kaptirmam
Ooo kafalarda konuların gibiBen daha cok seviyorum ona kaptirmam
Hangi kararsızlık mı? Adamı sevip sevmediginle ilgili kararsızlık tabi ki adam adım atmış reddetmişsin şimdi başkasıyla görüşüyormuş sende onu etkilemenin peşindesin bir seviyor musun? Sevmiyor musun ? Seviyorsan niye reddediyorsun?
Ooo kafalarda konuların gibiben daha çok seviyorum kaptırmam mı
![]()
Kaptırmışsın işte.Ben daha cok seviyorum ona kaptirmam
iyide siz hic görüsmedinizmi? sana teklif ederken kilo problemin oldugunu görmedimi?Daha once bunla ilgili bi konu acmistim kilo problemim oldugu icin evet diyemedim
Ya ne alaka ? Adam körmüydü? Ya da kafasına silah mı dayadın ?Cunku lanet olsun ki KILO ALDIM
Ben daha cok seviyorum ona kaptirmam
Adama hayır demişsin o da başkasını bulmuş. Bu kadar basit.Daha once bunla ilgili bi konu acmistim kilo problemim oldugu icin evet diyemedim
Bi çükümüz yok ki birileri de şöyle bizim için hunharca kapışsın
Ah ulan bamya, sen nelere kadirsin..
Bi çükümüz yok ki birileri de şöyle bizim için hunharca kapışsın
Ah ulan bamya, sen nelere kadirsin..
Düşünebiliyorsunuz tabiki ama sadece düşünmekle olmuyor. Uygulamaya geçmek lazım dişinizi sıkın biraz kendinizle ilgilenmeye çalışın. Oturup geçmesini bekleyerekte olmuyor.Bu dediklerinizi and bende dusunebiliyorum ama yok olmuyo atamiyorum aklimdan hatta suan nefes alamiyorum