• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek tecrübesi olanlar? Ve intihar edecek olmam..

Hangi kararsızlık mı? Adamı sevip sevmediginle ilgili kararsızlık tabi ki adam adım atmış reddetmişsin şimdi başkasıyla görüşüyormuş sende onu etkilemenin peşindesin bir seviyor musun? Sevmiyor musun ? Seviyorsan niye reddediyorsun?

Cunku lanet olsun ki KILO ALDIM

Intihar edince ne olacak tatlım sen oleceksin o senin onu sevdiğini bilmeden hayatına devam edecek ohhhhhh sende artık onur dünyadan izlersin hayat bi erkek için vazgecilecek kadar tatsız tuzsuz bisey değil. Hayatını yaşamaya bak derslerine odaklar bence

Bu dediklerinizi and bende dusunebiliyorum ama yok olmuyo atamiyorum aklimdan hatta suan nefes alamiyorum
Düşünebiliyorsunuz tabiki ama sadece düşünmekle olmuyor. Uygulamaya geçmek lazım dişinizi sıkın biraz kendinizle ilgilenmeye çalışın. Oturup geçmesini bekleyerekte olmuyor.

Aman be intihar edecekmiş kim için?Henüz gerçekten tanımadigi herifin teki için..))Hiç kimse için yada hiçbirşey için intihar edilmez tatlım. Aklınca intihar edersen arkandan yaş tutacak sanıyorsun değil mi?Hahahaha komik olma..ancak böyle güler ne kadar da aptal bir kızmış iyiki evlenmeye kalkmamisim der..

Sen ölcende nolcak.?
Onlara bisey mi olcak sanıyosun. ?
-X ölmüs intihar etmis biliyo musun?
-aa yazik

Tek soyleyecekleri bu olacak arkandan.
Sonra gider evlenirler belki.
Kendine gel. Lütfen.
Bu dusunceden kurtul.

Burcak belki bana kızacaksın ama ben durumun hırstan ibaret olduğunu düşünüyorum

Back
X