• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek tecrübesi olanlar? Ve intihar edecek olmam..

Gecmis olsun o halde obsesif ne demek bilmiyorum türkcem zayif da baya kusura bakmayin. Caninizi gercekten bir erkek icin okadar sikmaya degmez. Sadece bunu diydbilirim

Obsesif, genel kullanılan tabiriyle okb (obsesif kompulsif bozukluğu) bi çeşit takıntı hastalığıdır. Nedendir bilmem! bizim ülkemizde 10 kişiden 9 u obsesif hastasidir. :işsiz:

Sana yıllarını vermiş dünyaya getirmiş yedirmis içirmiş sevgi ve şefkat vermiş bir anne baba için intihar düşünme git elin kici kırık herifi için intihar lafı et..üstelik hala ananın babanın sıcak evinde yaz bu sözleri..İnşallah annen okurda sunlari benim uçan terlik hayalimi kafanda gerçekleştirir.
Oyyy uçan terlik :KK70::KK70::KK70:

Hayir cildirmadim onu tekrar kendime yapicam :KK66:
Onu sevmiyosun sadece takinti hirs yapmissin . Sevsen biriyle sevgili olmadan biseyler yapardin . Sevgili olduktan sonra degil.
Bi de senin kendine ozguvenin bitmis. Kilo aldim da kabul edemedim demenden belli . Spor yap kilo ver suslen puslen ozguvenin gelsin sen gez dolas biri cikar karsina .
O ilaclar da hic saglikli degil aslinda keske kullanmasan .

ergen deglm diosun ama ergenlik yasla ilgli degil.21de olsan ergensin en basindan yazdklarna bakiyorum da ne diyim Allah akil fikir versin..kendne guvenin yok kiloluyum die cocugu reddettm diosun bu ozguvenle mi yapican cocugu kendne..ayrica baskasni seven birini kendme yapicam diyerek de kendne olan saygini gosteryosun zaten..yazik

Valla kimseyi dusunemicem hatta Bihtere bagliycam yakinda gozumun onunde birbirlerini sevmelerine dayanamiyorum bozucam bu isi yada olucem

Sana yıllarını vermiş dünyaya getirmiş yedirmis içirmiş sevgi ve şefkat vermiş bir anne baba için intihar düşünme git elin kici kırık herifi için intihar lafı et..üstelik hala ananın babanın sıcak evinde yaz bu sözleri..İnşallah annen okurda sunlari benim uçan terlik hayalimi kafanda gerçekleştirir.

O siradam bi adam degil ki hem annem okuyamaz sadece faceye giriyo cok sukur.asdfffss

ergen deglm diosun ama ergenlik yasla ilgli degil.21de olsan ergensin en basindan yazdklarna bakiyorum da ne diyim Allah akil fikir versin..kendne guvenin yok kiloluyum die cocugu reddettm diosun bu ozguvenle mi yapican cocugu kendne..ayrica baskasni seven birini kendme yapicam diyerek de kendne olan saygini gosteryosun zaten..yazik
21 yaşında mısın burcak? Kutlarım canım ergenliğin son evresindesin

Ama 3 senedir bu kadar dert etmemişsiniz, başkasıyla olunca mı intihara varan düşünceler aklınıza geldi?

Evet

Burçak bence salla gitsin ya 1.5 yıldır görmediğin adam için girdiğin çabaya değmez naçizane tavsiyem

10 yil gormesem bile hala ayni derecede seviyor olcam...

Onu sevmiyosun sadece takinti hirs yapmissin . Sevsen biriyle sevgili olmadan biseyler yapardin . Sevgili olduktan sonra degil.
Bi de senin kendine ozguvenin bitmis. Kilo aldim da kabul edemedim demenden belli . Spor yap kilo ver suslen puslen ozguvenin gelsin sen gez dolas biri cikar karsina .
O ilaclar da hic saglikli degil aslinda keske kullanmasan .

Evet degisicem ama onun icin...

Erkek tecrübesi bol olan biri olarak diyorum " he canım yapış adama" tövbe est...

Hayir bu sefer aptallik yapmam cok stratejik davranicam

Benmi seni anlamiyorum senmi anlatamiyon. Teklif etti diyon kiloluydum kabul etmedim diyosun, hicmi görüsmedin diyorum o zamanlar zayiftim diyosun.
Ben konunun gercekligine süphelendim.

Canim tabi ki gorustuk ama biz gorustukten 1 yil sonra bana faceden teklif etti

Back
X