• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek tecrübesi olanlar? Ve intihar edecek olmam..

burcakkxoxo

ben <3 kendim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
1.039
418
38
Kizlar bir erkegi kendinize nasil asik edersiniz/ettiniz? Bazilari kendiliginden oluyo biliyorum ama bazilarida ugrasla oluyo. Kadinlik dersleri almam lazim afroditler yardim etsin lutfennn.

Diger bir mesela ise 3 yildir o herifi seviyorum(ama birbirimizi 2 yildir gormuyoruz farkli sehirlerdeyiz ve konusmuyoruz) 1,5 yil once bana teklif etti bazi sebeplerden oturu kabul edemedim ve bu yaz iliski yapti. 3 yildir onu seven bi kiza evet dedi ve cikiyolar. Sizce faceden eklemwli miyim? Bi yandan da onu unutup hayatima devam etmek istiyorum, bu sene kopek gibi ders calismam gerekiyo ama aklimda sadece o var. Az once fotolarina baktim ve aklimdan intihar etmek gecti...

Sen 3 yildir onu seviyorsun, o kiz onu 3 yildir seviyor. Ne paylasilmaz bir adam.

Intihar konusunda saka yapiyorsun sanirim...

Biriyle tanışacaksın ve bu düşüncelerinden dolayı pişman olacaksın. Geleceğe bak o geçmişte kalmış. Kendi hayatını inşaa etmeye kafa yorsan kendin içim en iyi olanı bu olur

İnsanlar o kadar acı çekiyor kendilerine bir şey yapmıyor, sen sacmasapan bi aşk için kendini ölürceksen...

Adam in sevgilisi var ne diye kara kedi gibi aralarina girmek gibi bir niyetin var? Intihar hic birsey icin degmez. Vallah bende birini cok sevdim ama olmadi yani öyle böyle degil baya salak salak hallerdeydim asikdim. Ama dünya dönüyor zaman ilerliyor sende kendine göre birini bulursunnama ilk önce ders calis

Bu kafayla onuda yaparsin. Adam keyfinde bizimkinin aklindan gecenlere bak. Sacmalama yeryuzundeki tek ademoglumu bu ya. Bu heriflerin k..çnı buyutun buyutun bravoo.

Back
X