• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek tecrübesi olanlar? Ve intihar edecek olmam..

Biriyle tanışacaksın ve bu düşüncelerinden dolayı pişman olacaksın. Geleceğe bak o geçmişte kalmış. Kendi hayatını inşaa etmeye kafa yorsan kendin içim en iyi olanı bu olur

Bu dediklerinizi and bende dusunebiliyorum ama yok olmuyo atamiyorum aklimdan hatta suan nefes alamiyorum

Böyle saçma takıntılardan belki ne büyük aşkları es geçiyor ve görmüyorsunuz... intihar neymiş ya

Adam in sevgilisi var ne diye kara kedi gibi aralarina girmek gibi bir niyetin var? Intihar hic birsey icin degmez. Vallah bende birini cok sevdim ama olmadi yani öyle böyle degil baya salak salak hallerdeydim asikdim. Ama dünya dönüyor zaman ilerliyor sende kendine göre birini bulursunnama ilk önce ders calis

Ben en basindan beri seviyodum onu ama ozel sebeplerimden oturu yanina gidemedim. Benim takintilarim cogu kisiden farkli boyutta oluyor cunku obsesifim

Hangi kararsizlik?
Hangi kararsızlık mı? Adamı sevip sevmediginle ilgili kararsızlık tabi ki adam adım atmış reddetmişsin şimdi başkasıyla görüşüyormuş sende onu etkilemenin peşindesin bir seviyor musun? Sevmiyor musun ? Seviyorsan niye reddediyorsun?

Back
X