• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek tecrübesi olanlar? Ve intihar edecek olmam..

Yok hiç yanlış anlamadım ben , yani sen şimdi evlenmek mi istiyorsun o herifle , kız bi dur acele etme , önüne ne herifler çıkcak daha .

Hayirrr benim icin evlilik vs cokta onemli degil ben onun yaninda olmak istiyorum. Hatta bana senle ayni evde yasamak istiyorum demisti ama yasayamadik..

Bence unut gitsin. Asiri yakisikli olmasi sevmek icin bir neden olamaz. Ayrica seni gercekten istese baskalarina takilmazdi. Ha diyelimki onu o kizin elinden alabildin, ozaman hayatin boyu tedirgin ol acaba baskasida benim elimden alirmi diye, malum herif dedigin bir birliktelik icindeyken baskalari tarafindan hirsa kapilip ayartilabiliyo.

Birde kilo yüzünden istememisin, hadi evlendiniz dogurdun kilolu kaldin, hadi git ben istemiyom çünkü kiloluyummu diceniz.

Bence unut gitsin. Asiri yakisikli olmasi sevmek icin bir neden olamaz. Ayrica seni gercekten istese baskalarina takilmazdi. Ha diyelimki onu o kizin elinden alabildin, ozaman hayatin boyu tedirgin ol acaba baskasida benim elimden alirmi diye, malum herif dedigin bir birliktelik icindeyken baskalari tarafindan hirsa kapilip ayartilabiliyo.

Birde kilo yüzünden istememisin, hadi evlendiniz dogurdun kilolu kaldin, hadi git ben istemiyom çünkü kiloluyummu diceniz.

Insan asikken bu kadar detayli dusunmuyor iste. Tek istedigim onun yaninda olmak

Back
X