- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Intihar etme canin acir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bulmus mu bulmus mukonu sahibi seni hala bulamadilarsa bende chrisimi arayam iki ufleyem telefona
![]()
Ara kız ara küfür et kapa zalımın oğlu sefiyorum de
Zaten büyük ihtimalle fake üyelik kendisi ben öyle düşünüyorum![]()
Yabanci sevgilin mi var?
umarım ben fesadımdır ve umarım yanlış anlamışımdır
Şeytan insanı günaha davet ederAsk insani gunaha davet ediyo
Hayir canim eski konularima bakarsan fake olmadigimi anlarsin![]()
Biliyorum eski konularını zatenAsk insani gunaha davet ediyo
Hayir canim eski konularima bakarsan fake olmadigimi anlarsin![]()
Ablacim burasi kadinlar kulübü ya su ergen konularinizi buraya acmayin nolur
Valla intihar mintihar bir kere bunu kafandan cikar.
2. Olarka suan sevgilisi olan bir adama yürüyorsun farkinda misin?
Senin sevgilin olmus olsa ve birisi ona yurume tesebbusunde bulunsa eminim hosuna gitmez.
Civi civiyi sokermis. Baskasi ile deneyin. Belliki yasin cok kucuk
Size tavsiyem sözlüklerde ya da internette bulup geçtiğimiz hafta sevdiği kız için intihar eden gencin videosunu izleyin. Tamamını izleyin ama can çekişme sesini, hırıltısını, damlayan kanı. O zaman vazgeçersiniz intihar fikrinden.
Ayrıca şiddetle bir psikolog öneriyorum size, hiç yaşınızın insanı değilsiniz. Normal değilsiniz yani üzgünüm.
Aynı yaramaz çocukların hepsinin hiperaktif olduğu gibi dimiSon zamanlarda herkes " obsesifim" demeye başladı. Ve hatta doktora gitmeden bunu diyor çoğu insan.
Ve gerçekten merak ediyorum, doktor mu bu teşhisi koydu size ve ileri derecede mi ?
Madem takıntı olduğunu biliyorsunuz , o zaman bunun aşkta olmadığını biliyorsunuzdur.
Ve yine aynı şekilde intihar kelimesi çok dile düştü artık.
Son zamanlarda herkes " obsesifim" demeye başladı. Ve hatta doktora gitmeden bunu diyor çoğu insan.
Ve gerçekten merak ediyorum, doktor mu bu teşhisi koydu size ve ileri derecede mi ?
Madem takıntı olduğunu biliyorsunuz , o zaman bunun aşkta olmadığını biliyorsunuzdur.
Biliyorum eski konularını zaten![]()
Derken?Halay çekilecek bi konu![]()
Baskasini dusunmus olmuyorsun ki... durust olmus oluyorsun.Ergen degilim yalniz
Biktim baskalarini dusunmekten. Bu zamana kadar hep iyi olan taraf ben oldum ve hep kaybettim
Biliyorum o videoyu
Psikiyatriste gidiyorum ama bi ise yaramiyor o antidepresanlar
Bu sefer güldürmediEvet baslangic seviyesinde oldugumu soyledi
Uzun zamandir bu konu benim canimi yakarken fake oldugumu dusunmen uzdu
Yurdum insanı hastalık hastası da ondanSon zamanlarda herkes " obsesifim" demeye başladı. Ve hatta doktora gitmeden bunu diyor çoğu insan.
Şii ! Yeme da bizi![]()
E sen burdaki insanlarla dalga gecersen böyle yorumlar görmeye hazirlikli olmalisinDerken?