• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek tecrübesi olanlar? Ve intihar edecek olmam..

Kusura bakma ama hak ettin suan bana unlem ! Koymaya hakkin yok!

Yaş kaç!?

Erkekleri tavlama sanatı kitabı yazıyorum çiziyorum ayaklari ile birbirimize yardım edelime getirdin olayını intihar edecektin oysa az önce!??

Ergen ergen tripler...
Bak kızim intihar edecek kişi gider intihar eder buraya yazmaz zaten... Gerçekten derdi olanı da anlarız emin ol! El birliği ile yardım ederiz... Burası gelip ergen ergen takılacağin bu kadar insanın zamanını alacağın bir yer de değil!

Unlem değil nokta koyuyorum sana...
Tekrar diyorum " kolay gelsin" .

.
.
.

Kizlar bir erkegi kendinize nasil asik edersiniz/ettiniz? Bazilari kendiliginden oluyo biliyorum ama bazilarida ugrasla oluyo. Kadinlik dersleri almam lazim afroditler yardim etsin lutfennn.

Diger bir mesela ise 3 yildir o herifi seviyorum(ama birbirimizi 2 yildir gormuyoruz farkli sehirlerdeyiz ve konusmuyoruz) 1,5 yil once bana teklif etti bazi sebeplerden oturu kabul edemedim ve bu yaz iliski yapti. 3 yildir onu seven bi kiza evet dedi ve cikiyolar. Sizce faceden eklemwli miyim? Bi yandan da onu unutup hayatima devam etmek istiyorum, bu sene kopek gibi ders calismam gerekiyo ama aklimda sadece o var. Az once fotolarina baktim ve aklimdan intihar etmek gecti...
Zincirleme kaza gibi o onu seviyor oda diğerini ohooo bunun için intihar etme basit bir sebep olur değmez yani :işsiz:

Hayir tabiki..
Eğer gerçekten sevseydin unutmaya çalışır onun mutluluğu icin dua ederdin.Sevmek fedakarlik demek degilmidir?sende bir iylik yap ve unut.
Hem hic kimse için intihar edilmez aksine yaşamalisin.kiskanclik triplerine girmemelisin

Aasdffda o kiz benim erkegimi doya doya opsun diye dua etcem oyle mi? Baska?

Senin kadar degil

Yaş kaç!?

Erkekleri tavlama sanatı kitabı yazıyorum çiziyorum ayaklari ile birbirimize yardım edelime getirdin olayını intihar edecektin oysa az önce!??

Ergen ergen tripler...
Bak kızim intihar edecek kişi gider intihar eder buraya yazmaz zaten... Gerçekten derdi olanı da anlarız emin ol! El birliği ile yardım ederiz... Burası gelip ergen ergen takılacağin bu kadar insanın zamanını alacağın bir yer de değil!

Unlem değil nokta koyuyorum sana...
Tekrar diyorum " kolay gelsin" .

.
.
.

O anlik bir seydi fotolarina bakinca oyle dusundum suan dusunmuyorum mesela. Ne yani gercekten intihar etmemi mi istersin? Ayrica evet bu aralar en onem verdigim konu erkekler

Baslik dikkat cekici yanliz erkek tecrubesi ne yav:halay:

Aslinda sorum acik. Bir erkegi kendinize nasil asik edersiniz diye sordum yine bambaska yerlere cekildi konu.

O anlik bir seydi fotolarina bakinca oyle dusundum suan dusunmuyorum mesela. Ne yani gercekten intihar etmemi mi istersin? Ayrica evet bu aralar en onem verdigim konu erkekler

Aslinda sorum acik. Bir erkegi kendinize nasil asik edersiniz diye sordum yine bambaska yerlere cekildi konu.

Cok mubalaga yaparak anlattigin icin ciddiye alinmamissin. Intihar etmeyecegini hepimiz biliyoruz. Intihar etmeyi dusunecek insan boyle esprili bi dille yazmaz. Onun icin de herkes kafa yapmis. Kendini duzgun ifade etmen lazim, buranin yas ortalamasi senden buyuk. O yuzden sinif arkadaslarinla konusuyomus gibi yazmaman lazim:)

O degil de kiz benim mesajimdan sonra intihar edecek, al sana vicdan azabi :halay:

Aasdffda o kiz benim erkegimi doya doya opsun diye dua etcem oyle mi? Baska?

Senin kadar degil
O zaman tek çare intihar..
Çünkü kendine aşık etme gibi bir olasilik yok başkasına aşik.sizede geçmişler olsun bir bardak soğuk su için intihardan önce:))
He bu arada dikkat cekmek icin intihardan bahsediyorsunuz.hicmi hic sanmiyorum öyle birsey yapacaginizi

Cok mubalaga yaparak anlattigin icin ciddiye alinmamissin. Intihar etmeyecegini hepimiz biliyoruz. Intihar etmeyi dusunecek insan boyle esprili bi dille yazmaz. Onun icin de herkes kafa yapmis. Kendini duzgun ifade etmen lazim, buranin yas ortalamasi senden buyuk. O yuzden sinif arkadaslarinla konusuyomus gibi yazmaman lazim:)

O degil de kiz benim mesajimdan sonra intihar edecek, al sana vicdan azabi :halay:

Evet evet uslubumdan dolayi yanlis anlasildim ama normalde de boyle biriyim

O zaman tek çare intihar..
Çünkü kendine aşık etme gibi bir olasilik yok başkasına aşik.sizede geçmişler olsun bir bardak soğuk su için intihardan önce:))
He bu arada dikkat cekmek icin intihardan bahsediyorsunuz.hicmi hic sanmiyorum öyle birsey yapacaginizi

Hayir ona asik degil ona asik olsa ondan once bana teklif etmezdi. Ayrica bana iyi olmaktan bahsederken suan intihar olayini dalgaya vurmaniz cok anlamsiz neyse

.

Anlık birsey diyorsun...
Anladım seni...

Gerçekten intihar etmemi ister misin diye sormuşsun...
Gerçekten intihar etmeni istemem!
Kimse için değmez çünkü ;

Hayat kısa Burçak...
En önem verdiğin konu
Seni intihara sürüklüyor Burçak!
21 yaşındasın...
Baharindasin daha...
Hayatının...

Erkeklere ilgi duymani normal buluyorum bunu bil öncelikle...
Zamanı gelince yaşanıyor bunlar sualsiz üstelik!

Yalnız çok kaptirip kendini ele...
Islatma üstünü başını sele...
Yoksa inan ucuverirsin boş bir yele...
Hadi benim uykum geldi sana kolay gele...

Harley Quinn seçimi tesadüf olamaz değil mi?

Yaşadığı aşk mı, uçuk kaçık tavırları mı peki, karakterde beğendiğin?

Birini kendine aşık edemezsin... Aşık olmuş birinin ilk zamanlarda yaşadığı yoğun duyguların sürekliliğin, azalan oranda da olsa, sağlayabilirsin.. Veyahut aşkı körelmiş birinin aşkını, sana aşık olduğu zamanlarda ki duygu durumunu simüle etmeye çalışarak yeniden canlandırabilirsin...

Bu..

Vahh ki ne vahh !
Yazık gençliğin haline..
Eee o kadar evlendirme programı boşuna dönmüyor tv'lerde. Işte size misss gibi beyinler. Hayatta ki tek amaci eşeğe, bidona hallenen yurdum erkeğini kendine aşık etmek. :silah:

Bu zorlu yoldu Allah yardimcin olsun kardeş.. Hedefler çok büyük.. Hedefler Everest...

Anlık birsey diyorsun...
Anladım seni...

Gerçekten intihar etmemi ister misin diye sormuşsun...
Gerçekten intihar etmeni istemem!
Kimse için değmez çünkü ;

Hayat kısa Burçak...
En önem verdiğin konu
Seni intihara sürüklüyor Burçak!
21 yaşındasın...
Baharindasin daha...
Hayatının...

Erkeklere ilgi duymani normal buluyorum bunu bil öncelikle...
Zamanı gelince yaşanıyor bunlar sualsiz üstelik!

Yalnız çok kaptirip kendini ele...
Islatma üstünü başını sele...
Yoksa inan ucuverirsin boş bir yele...
Hadi benim uykum geldi sana kolay gele...

Vayy serde şairlik var :)))

Back
X