boşta kalmıştır ondan
Yok merakli degilim daha oncede onla birlikteydim ama ben varken kesinlikle boyle huylari and yoktuMaşallah harem kurmuş kendine sizde katilmak için can atıyor gibisiniz
Neden bu kadar kotumserlik? Neden beni sevme ihtimali bu kadar uzak geldi size?Canı sıkılmıştır, seni denemiştir, bir soru işaretime hemen neler yazdı diye dalga geçmiştir
O başlık çok başka şeylere çekiliyor ben söyleyeyim de.
Erkek tecrübesi olmak ne demek?
Neyse, cevap veriyorum. O adamdan hiçbir şey olmaz kusura bakmayın da. Sizi denemek için "?" atmıştır ve hatta belki o bile atmamıştır kızın birisi "kim bu?" diyip denemek istemiştir ne tarz cevap vereceksiniz diye. Yatan bir erkek demişsiniz zaten, böyle insandan size hayır gelmez bence. Kadını kullanmak için bir obje gören erkeği düşünüp konu açmaya kadar önemsemeyi bırak, adam diye kaale almam.
Peki sizin akliniz neden hemen baska bir seye gitti erkek tecrubesi deyince? Ayrica ergen bi yasta degilimErkek tecrubesi diye baslik gorunce +18 sandim ergen derdi cikti. Bu kadar nette takilacaginiza sevgili derdine duseceginize biraz kitap okuyun kendinizi ifadeden acizsiniz ergenuslar
Yok kizin biri atmaz aylaaar onceki konusmamizin o telefonda durmadigina eminim. Ayrica o kisi benimle birlikteyken tabi ki boyle biri degildi ama suan ozgur o yuzden ne yaptigiyla ilgilenmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?