Ben çok cesaretliyim ama aileme benim yüzümden bişey yapar diye korkuyorum polisegitsem de güvenemiyorum haberleri görüyorum burda kalmak ta bana eziyetHiç korkma sığınma evine git. Onlar hem seni korur hem iş de bulursun. Ama cesaretin yok fark ettigim kadarıyla.
Once kendine inanman ferek
Sonra da maalesef bu tarz adamlara.mecbur kalınıyor kocam dövmeci girseniz çok entel dantel ama içi pisKocanın Allah belasını versin, ailene de Allah merhamet versin leş insanlar topluluğu
O entel dantel ancak bamya pipisini dograr, sana yapar anca erkeklik.Sonra da maalesef bu tarz adamlara.mecbur kalınıyor kocam dövmeci girseniz çok entel dantel ama içi pis
Adam bana tapun bende diyor sevmiyorum seni diyor sen gideli kafam raht diyor ama hala hayatımda boşanma davası açmıyor dükkanı kapandi dövme dukkani vardı parası yokmuş polise gitsem etrafında it köpek çok bi dövme ye adam kesecek muptezeller varPolise ihbar edin bu kadar hayatınıza karışmasına izin vermeyin. Madem kocalık yapmayacak her işe karışıp sizi huzursuz etmesin
Şuan gülümsedim bu mesaja ve yanaklarım ağrıdı 10gundur ilk kez güldümO entel dantel ancak bamya pipisini dograr, sana yapar anca erkeklik.
sen bir insansın ve tapunda kimsede değil terbiyesiz adam ne cürretle öyle konuşur seninle ailen nasıl durmaz arkanda ya vicdana sığmaz buAdam bana tapun bende diyor sevmiyorum seni diyor sen gideli kafam raht diyor ama hala hayatımda boşanma davası açmıyor dükkanı kapandi dövme dukkani vardı parası yokmuş polise gitsem etrafında it köpek çok bi dövme ye adam kesecek muptezeller var
Ev acicam diyor yanlış yazmisimŞuan gülümsedim bu mesaja ve yanaklarım ağrıdı 10gundur ilk kez güldümetrafında bı dövmeye adam kesecek bağımlı dolu gitmeye gidicem de bana sabret paralanayim size aç acicam diyor adam arada gelip yoklayacak beni hazırda tutmak istiyor
Ac kopege bak ya.Şuan gülümsedim bu mesaja ve yanaklarım ağrıdı 10gundur ilk kez güldümetrafında bı dövmeye adam kesecek bağımlı dolu gitmeye gidicem de bana sabret paralanayim size aç acicam diyor adam arada gelip yoklayacak beni hazırda tutmak istiyor
Ailemin maddiyati iyi zamanında onları dinlemeden ille de istedimmdiyebkizginlar. Avcılar'da turizm sirketindemudurdm sonra onlanevkenio Merzifon a gittim.mezhep farkı var ailem dialadi beni sonra acil desi bu açıldım. Ailem.kustu bana açıldım diye.simdi ille kapanacak son dediler biseyler artık yolunda gitmiyor ailem sürekli bizim maddiyat iyiyken eşimden ve benden maddi manevi destek aldılar bı telefonlarına koşup geldik ama işler sarpa sarınca sırt döndüler ben asiyim artık ailem.basimi ezmeye kalkıyor izin vermiyorum ondan bole ben ben olmak istiyorum ama çok sıkıştım paramda yok olsa el üzerinde olurimsen bir insansın ve tapunda kimsede değil terbiyesiz adam ne cürretle öyle konuşur seninle ailen nasıl durmaz arkanda ya vicdana sığmaz bu
Anladım ben seni. O once ac karnını doyursunEv acicam diyor yanlış yazmisim
Kamu spotu olsun iste bu mesajın, anne babamızın onay vermediği adamlarla napıyoruz evlenmiyoruzAilemin maddiyati iyi zamanında onları dinlemeden ille de istedimmdiyebkizginlar. Avcılar'da turizm sirketindemudurdm sonra onlanevkenio Merzifon a gittim.mezhep farkı var ailem dialadi beni sonra acil desi bu açıldım. Ailem.kustu bana açıldım diye.simdi ille kapanacak son dediler biseyler artık yolunda gitmiyor ailem sürekli bizim maddiyat iyiyken eşimden ve benden maddi manevi destek aldılar bı telefonlarına koşup geldik ama işler sarpa sarınca sırt döndüler ben asiyim artık ailem.basimi ezmeye kalkıyor izin vermiyorum ondan bole ben ben olmak istiyorum ama çok sıkıştım paramda yok olsa el üzerinde olurim
Paran varsa heryere sigiyorsun normalde işler superken el üzerinde tutukirdum şimdi bubsekilde döndüm diye bı muzun bile lafinineder oldular bana yazıklar olsun ki işimi gucumu bıraktım bu adam uğruna kaeiyerimi bitirdimAllahtan bulsun,iflah olmaz o bakmayın telefonlarına...duymayın sesini...ailenize de yazıklar olsun..
Yemin ederim öyle inanki yani onların dediklerinden biri ile evlensem baskosede otururdum sizin yüzünüzden derdim bakacaksınız bize derdim ama yok maalesef. Eşimin yaptığı tek iyi şey sanırım geçen yıl beni tesviknetmisti ünv tammla diye yarimdi okulum inunbitirdim ins kpss ile atanıp gidebilsem. Şuan ciddi bişey olmadıkça almiyolarmis sığınma evine kuzenede gidemiyorum vali amca izin vermese gidemez misimKamu spotu olsun iste bu mesajın, anne babamızın onay vermediği adamlarla napıyoruz evlenmiyoruz
Cunku sonu hep pısmanlık oluyor
Asla barismam onunla artık bitti gözümdeAc kopege bak ya.
Allah yardımcın olsun bu pislikle barısma da naparsan yap
Uzaklastirma karari çıkartır. Kişiliği nasil bilmiyorum ama blöf yapiyor olabilir.Ben çok cesaretliyim ama aileme benim yüzümden bişey yapar diye korkuyorum polisegitsem de güvenemiyorum haberleri görüyorum burda kalmak ta bana eziyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?