Erkek terörü

Birbetul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
60
49
38
38
Daha önceki anlattigim. Sebeplerle ayrılık aşamasında olduğum eşim hayatımı mahvettigi yetmez gibi hala daha hayatımı rezil ediyor. Ailemle eskiden de anlasamazdim. Şuan onun zoru ile aileme döndüm 8yasindaki kızım ile. Ama ailem sürekli baskı ve saçma davranışlarla beni bezdiriyor.yok sununkirdin yok onu niye aldın çocuğa eziyet oluyor herşey. Hayat çok boktan gidiyor. Mesela bı limon alıp yiyor ne den sıkılmış limonu almadın da bunu aldın yok sus eşyasını kırmış bagirirlar artık dayanamadım sürekli sanki çocuğa yansitiyolar hırslarına delirdim artık vegidicem burdan sığınma.evine sizde rahat edin dedim bağırdım babamda afedersiniz utanmiyorsa baba evinden oraya gitmeye s... Git dedi sonra o esna da eşim aramış kız açmış ağlayarak baba biz gidiyoruz demiş. Babası beni istedisi saydı döktü yok torunlarına bakamiyolar mi sen kizlarisin nasıl bakmazlar sen baktın mı da konusuyosun dedim. O evden ciktigin anda gelir anneni kardeşini babanı dograrim dedi. Gidicem yapamıyorum sanane diyorum beni attın basindan sen sanane ... Ama yok gelirim keser atarım hepini diyerek beni tehdit ediyo. Kuzenime gidicem diyorum ozmaan yook gidemezsin sonra da bana çocuğu bırak senngit nereye gidersen ne bok yersen ye o evden gidersen çocuğu da alırım senden diyor. Benim ayaklarımın üzerinde durmami istemiyor. Ben para ayarlayinca size ev acicam diyor ama artık boğuluyorum adam beni başından attı yikkadi istemiyorum sevmiyorum dedi ama hala hayatımı o biçiyor çekip gitsem aileme bişey yaparsa diye korkuyorum

Polise ihbar edin bu kadar hayatınıza karışmasına izin vermeyin. Madem kocalık yapmayacak her işe karışıp sizi huzursuz etmesin

Hiç korkma sığınma evine git. Onlar hem seni korur hem iş de bulursun. Ama cesaretin yok fark ettigim kadarıyla.
Once kendine inanman ferek
Ben çok cesaretliyim ama aileme benim yüzümden bişey yapar diye korkuyorum polisegitsem de güvenemiyorum haberleri görüyorum burda kalmak ta bana eziyet

Polise ihbar edin bu kadar hayatınıza karışmasına izin vermeyin. Madem kocalık yapmayacak her işe karışıp sizi huzursuz etmesin
Adam bana tapun bende diyor sevmiyorum seni diyor sen gideli kafam raht diyor ama hala hayatımda boşanma davası açmıyor dükkanı kapandi dövme dukkani vardı parası yokmuş polise gitsem etrafında it köpek çok bi dövme ye adam kesecek muptezeller var

O entel dantel ancak bamya pipisini dograr, sana yapar anca erkeklik.
Şuan gülümsedim bu mesaja ve yanaklarım ağrıdı 10gundur ilk kez güldüm etrafında bı dövmeye adam kesecek bağımlı dolu gitmeye gidicem de bana sabret paralanayim size aç acicam diyor adam arada gelip yoklayacak beni hazırda tutmak istiyor

sen bir insansın ve tapunda kimsede değil terbiyesiz adam ne cürretle öyle konuşur seninle ailen nasıl durmaz arkanda ya vicdana sığmaz bu

Ev acicam diyor yanlış yazmisim

Allahtan bulsun,iflah olmaz o bakmayın telefonlarına...duymayın sesini...ailenize de yazıklar olsun..

Ac kopege bak ya.
Allah yardımcın olsun bu pislikle barısma da naparsan yap

sen bir insansın ve tapunda kimsede değil terbiyesiz adam ne cürretle öyle konuşur seninle ailen nasıl durmaz arkanda ya vicdana sığmaz bu
Ailemin maddiyati iyi zamanında onları dinlemeden ille de istedimmdiyebkizginlar. Avcılar'da turizm sirketindemudurdm sonra onlanevkenio Merzifon a gittim.mezhep farkı var ailem dialadi beni sonra acil desi bu açıldım. Ailem.kustu bana açıldım diye.simdi ille kapanacak son dediler biseyler artık yolunda gitmiyor ailem sürekli bizim maddiyat iyiyken eşimden ve benden maddi manevi destek aldılar bı telefonlarına koşup geldik ama işler sarpa sarınca sırt döndüler ben asiyim artık ailem.basimi ezmeye kalkıyor izin vermiyorum ondan bole ben ben olmak istiyorum ama çok sıkıştım paramda yok olsa el üzerinde olurim

Kamu spotu olsun iste bu mesajın, anne babamızın onay vermediği adamlarla napıyoruz evlenmiyoruz
Cunku sonu hep pısmanlık oluyor

Allahtan bulsun,iflah olmaz o bakmayın telefonlarına...duymayın sesini...ailenize de yazıklar olsun..
Paran varsa heryere sigiyorsun normalde işler superken el üzerinde tutukirdum şimdi bubsekilde döndüm diye bı muzun bile lafinineder oldular bana yazıklar olsun ki işimi gucumu bıraktım bu adam uğruna kaeiyerimi bitirdim

Kamu spotu olsun iste bu mesajın, anne babamızın onay vermediği adamlarla napıyoruz evlenmiyoruz
Cunku sonu hep pısmanlık oluyor
Yemin ederim öyle inanki yani onların dediklerinden biri ile evlensem baskosede otururdum sizin yüzünüzden derdim bakacaksınız bize derdim ama yok maalesef. Eşimin yaptığı tek iyi şey sanırım geçen yıl beni tesviknetmisti ünv tammla diye yarimdi okulum inunbitirdim ins kpss ile atanıp gidebilsem. Şuan ciddi bişey olmadıkça almiyolarmis sığınma evine kuzenede gidemiyorum vali amca izin vermese gidemez misim

Ben çok cesaretliyim ama aileme benim yüzümden bişey yapar diye korkuyorum polisegitsem de güvenemiyorum haberleri görüyorum burda kalmak ta bana eziyet
Uzaklastirma karari çıkartır. Kişiliği nasil bilmiyorum ama blöf yapiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…