Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİ İÇİN XPECİA TABLET VE ALOPECİA SAÇ SERUMU KULLANANLAR YARDIM EDEBİLİRLER Mİ

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Lizyaa

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
4.007
6.820
358
Arkadaşlar erkek tipi saç dökülmesinden muzdaribim. Saçlarım çok ciddi ölçüde seyreldi. Saçlarımın ön kısmı açıldı. Xpecia tablet ve Alopecia saç serumu kullananların deneyimlerini öğrenmeye ihtiyacım var. Lütfen beni bu konuda yalnız bırakmayın. Yazılarınızı dört gözle bekliyorum.

Aynı sorun bende de var. Xpecia kullandım kulladığın süre içinde dökülme azalıyor. Çok uzun süreli kullanmadım. Saç serumu minoksil vermişti Dr ama cesaret edemedim. Hem baş ağrısı yapıyor hem de ilk başta çok dökülme yapıyormuş beni korkuttu Açıkcası. Belki ilerde mecbur kullanırım başka çözüm bulamadım

Ay aman yeter ki dökülme azalsın… muhteşem bir haber verdiğinizin farkında mısınız?:):) zaten Xpecia kimi saç ilaçlarının yanında son derece masum kalıyor. Çünkü içeriği bitkisel. Dolayısıyla bu ilaç uzun yıllar kullanılsa da diğer ilaçlar gibi yan etki göstermiyor. Ben de sırf bu yüzden bu ilaca başvuruyorum. Bana da minoxil denildi ama ben minoxile karşıyım. Alopecia procapil maddesi içerdiği için minoxilden daha masum. Bu arada siz kaç yaşındasınız? Dökülmeniz ne kadar sürdü? Bir de Xpecia'yı bırakmışsınız, sanırım ilaç kullanmıyorsunuz. Şu an dökülmeniz var mı?

Dökülmelerim yıllardır var lise yıllarından beri şuan 28 yaşındayım. Saçlarımda ciddi seyrelme olana kadar bu Dökülmeleri önemsememiştim. Ama geç kaldım sanırım. Çok Şey denedim olmuyor. Xpecia yı 3-4 sene önce Kullandım 1-2 paket sanırım Bıraktım sonra . Kadın Doğumcu kist var o yapıyo olabilir dedi doğum kontrol hapı kullandım 7-8 ay. o sürede azaldı gibi oldu, kist geçti ilacı bıraktım dökülme geçmedi :) biotin eksik çıkıyordu onunda hapını kullandım değerlerim yükseldi dökülme durmadı :) bigün priorin kullanmaya başladım 3 ay çok güzeldi ama bırakınca yağmur gibi, hiç dökülmediği kadar döküldü ben ağlama krizlerine girdim . Sarımsak sürdüm 3 ay her hafta bi işe yaramadı. Karanfil kürü bir işe yaramadı. Neyse bu süreçte evlenmiştim artık çocuk düşünüyorduk demir dışında uzun bi süre hiç bişey yapmadım şuan hamileyim dolayısıyla bişey kullanamıyorum. Kara kara emzirme döneminde napcm diye düşünüyorum çünkü çok aşırı dökülme oluyormuş benim saçlar nolur bilemiyorum

Ahhhh ahhh bu dökülmeler! Benim de gözyaşlarım sel oluyor bu saç dökülmesi yüzünden. Bizim dökülmelerimiz DHT hormonuyla ilgili. DHT hormonunu baskılayacak ilaçlar kullandıkça dökülme yavaşlıyor ya da duruyor. İlacı bırakınca da şiddetli dökülmeler geri geliyor. O yüzden ömür boyu ilaç kullanmak gerekebiliyor. Bu da çok fena:-(((( Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Dilerim ikimiz de saç dökülmesi probleminden kurtuluruz tez zamanda:''''((((

Arkadaşlar lütfen yorumlarınızdan mahrum bırakmayın beni

Arkadaşlar merhaba benimde erkek tipi saç dökülmem var ara ara aglama krizlerine giriyorum ama bu bi care degil tabiki ilaclarimizi düzenli kullanicaz farkli farkli yollar deneyecegiz şüphesiz ki bi yol dogru olacak bizim icin ama emin olun üzülmek daha cok arttiriyor dokulmeyi allah hepimize sifa versin ben uzun sure pan plus kullandim kadin doguma gittim hormonlara baktirdim hic bi sorun yok fakat dökülmem devam etti simdi patoloji parca sonucunu bekliyorum sanirim xpeciya tablet ve minoxil e baslancak icimde bir sürü süphe artik kazitip saç protezini bile düsündüm o kadar insan psikolojisini etkiliyo mayista dügünum var ve duvagımi takacağim bi saçim olmayacsk allah hepimizin yardimcisi olsun.

Panplus kullandığınızı yazmışsınız. Ne kadar süre boyunca kullandınız? Kullanırken saç dökülmenizde azalma oldu mu, incelen saçlarınız kalınlaştı mı ve yeni saçlar çıktı mı?

Hayır maalesef hicbir faydası olmadı aksine sampuanı dökülmeti dahada fazlalastirdi ve kepek yaptı hap iştah acıyo dökülme aktif oldugu için belkide fayda göremedim erkek tipi dökülme testeron hormonunun dht ye dönüşmesiyle olusuyo o yüzden erkek tipi fökülmede icinde saw palmetto olan hapların daha etkili oldugunu arastirdim erkeklik hormonunu baskilayan gidalar yemek gerekiyo adacayi kabak cekirdegi gibi burdan tedavimi paylasicam belki hepimize bi umut isigı olur.

Ben de erkek tipi dökülme ile ilgili ihtisas yaptım resmen. Çok iyi biliyorum her şeyi. Tıbben erkek tipi dökülmeye çare olan iki madde var. Biri finasterid, diğeri minoxidil. İkisi de sağlığa zararlı ama finasterid başka bir zararlı. Cinsel zararından bahsetmiyorum. Vücuttaki bazı fonksiyonları bozuyor. Bunlardan bir tanesi unutkanlık, erken alzheimer mesela. O yüzden bitkisel içerikli ilaçlar kullanma taraftarıyım ben.

Bende xpecia yı uzun süredir düşünüyodum sanırım tedaviye onunla devam edicem hairpharma nın saç spreyi ni düşünüyodum bende losyon olarak tedaviye ek olarak saç mezoterapisi de baya etkili bugün bi kac yerle görüştüm fayda gören baya hasta olmuş.. organik saç ekimiyle ilgili bi bilgim yok dogrusu hiç bakmamıştım tedavilerden sonuc almazsam sanırım bende düşüneceğim bunu

Merhaba ben 20 yaşındayım erkek tipi dokulmem var 1 aydır hair forte bayan kullaniyorum 2. Kutuya geçeceğim 2 hafta da bir olmak üzere de mezoterapi yaptırdım henüz hiç bir fayda görmedim çok dökülüyor hala git gide daha da açılıyor tepem siz tedavilerinize cevap aldınız mi acaba ??

Şuan saçlarınız durumu nasıl memnun kaldınız mı xpecia ilaçından

Bende aldactone kullanıyorum bakalım siz başka neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…