Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİ İÇİN XPECİA TABLET VE ALOPECİA SAÇ SERUMU KULLANANLAR YARDIM EDEBİLİRLER Mİ

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
İnşallah canım ya bakalım bende son kez umutlandım bakalım
Canım demezsen sevinirim, pek hoşlandığım bir kelime değil de o yüzden. Kişisel algılama lütfen. Her neyse. Seninki de erkek tipi dökülme mi? Saçların ne kadar zamandır dökülüyor? Açılmalar var mı?

Yok sorun değil ilk doktorum birşey Yok dedi tiroidime baktı normal dedi vitamin verdi gönderdi o sırada cildimde egzama vardı ,sonra ki Prof karşıdan baktı erkek tipi dökülme saçın kalmayacak ve prp yapalım dedi fiyat Bile vermedi acayip moralimi bozdu bende endokrin doktoruna gittim oda hormon testi ve vitaminlerde sorun var saçın erkek tipi dökülme değil dedi o kadar kafam karıştı ki gecen eczanede.n saç analizi yaptırdım onlarda saç derin tıkalı egzama var dedi Vichy enerji şampuan ve remolente şampuan ve losyon verdi losyonu sabah akşam sürüyorum yanlardan açılma var benim saçlarımda

:2 yıldan bu yana dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…