- 19 Haziran 2009
- 1.077
- 25
- 158
eşimle aynı işyerinde tanıştık daha önceden tanıdığım işyerindeki arkadaşlarımla bişeyler yemeye gezmeye gidiyoduk ama eşimle aramızda ciddi bişeyler olmaya başlayınca tanıdığı halde diğer arkadaşlarla gezmemi fazla konuşmamı istemedi demek ki erkekler diğer erkekleri çok kıskanıyo neden sende tanıyorsun hepsini dediğimde olabilir ama görüşmen yanlızca işyerinde kalsın dışarıda merebe meraba fazlası olmasın görmemezlikten gel dedi
(başıma gelen bişeyi anlatayım eşim evlencez nişanlandık aynı işyerinde olmaz diye başka bi işe girdi o çıktıktan sonra bi çocuk işe girmişti neyse 4-5 ay ya çalıştı ya çalışmadı işten çıktı perde satan çarşıda bi mazağa girmiş çalışmaya başlamış bizde eşimle bişeyler alıcaz sonra işe gidicem izin almıştım iş yerinden tülcünün önümnden geçiyoruz bu çocuk farketmiş arkamızdan nasıl bağırıyo ismimle döndüm baktım koşa koşa yanımıza geldi nasılsın işte ben burada çalışıyorum düğüne ne kadar kaldı bak perde ihtiyacınız varsa ben yardımcı olurum falan diye enişte sen nasılsın felan diyo ama bizimki barut gibi neyse ayrıldık hemen ne bu çocuk manyakmı niye ismi,nle sesleniyo koskoca çarşıda hem yanında ben varım görmemezlikten gelse ya çocuk bişeymi dedi ihtiyacınız olursa yardımcı olurum dedi diyorum yok ne perdecimi bitmiş bidaha ordan geçme felan birsürü lakırdı bırak bide konuşsam yada ben tanıyıp burdamı çalışmaya başladın desem heralde çocuğu döverdi)
amanınnn