Erkekler bir şey dediğinde, aslında ne demek ister?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlarrr erkek arkadaşım güzel bir muhabbetimiz esnasında, yani kavga falan yok aramızda, yani aramız çok iyi, "eski sevdiğimi pek hatırlamak istemiyorum." dedi.
ne demek şimdi bu??? paranoyağa bağladım ben yorumlarınıza ihtiyacım varfisfisfis
ben bunun altında bişey ararım. mesela onu hala unutamadım, onu hatırlamak bana acı veriyor vs. vs. ...

bunu pat dıyemı soyledı :uhm:

bence şu anlama gelıyor, ben onu sevdım ama o benı cok uzdu hatırlayıp dahada uzulmek ıstemem.onu anmak ıstemıyorum

ben bunu cıkartırdım mirmirmirmir

olay nasıl gelişti?bunu anlatırsan daha iyi yardım edebiliriz

açıkça demiş işte eski sevgilimi hatırlatma bana demiş...

anaaaa agzinin ortasina bes kardesi yerdi heralde:mymeka:

Canım sen eski sevgilisi hakkında birşey mi sordun ki böyle bişey dedi
Hem geçmiş geçmişte kalmıştır bitmiş yani kafana takma yerimseniben

erkekler birşey demek istediklerinde direk birşey derler..
onlar bizim gibi lafı dolandırmazlar..
açıkça ifade ederler cnm..

alla alla ben ilk mesajı okuyunca hiç sizin gibi düşünmedim yani ilk etapta bile aklıma gelmedi
bence aman o kızı hiç hatırlatma bana çıktığım gereksiz bi kızdı, senden sonra o kızı düşünmeye bile tahammül edemiyorum, demek istemiş
çok iyimserim be
ama yok ya samimiyetle bana öyle geldi

Bunda paranoyaya baglacak bir durum yok...
Güzel bir sohbet esnasinda bunu dediyse.. su demektir...bana onu hatirlatma güzel sohbetimizi bozulmasin tadimiz kacmasin...

Yani kizlar cidden bazende dertsiz basiniza dert ariyonuzya....neyse....

Peki siz erkek arkadaşınızın bu cümlesinden önce ona eski sevgilisini mi sordunuz onu merak ettim.
Eğer olay böyleyse size demek istediği "onu hatırlatıp muhabbetimizi bozma" demektir.
Ama siz başka şeylerden konuşurken yani fol ve yumurta ortada yokken durup dururken söylemişse biraz didikle olayı bence.

hımm ilginç
bana eski sevgilimi hatırlatma dediyse şunu demek istemiştir
bana eski sevgilimi hatırlatma
olay bu kadar basit erkek zihni dolambaçlı yolları seçmez bir şeyi ima ederek anlamamızı beklemez
pat diye söyleyiverir sevgilinizde pat diye söyleyivermiş
arkadaşların yorumlarına katılıyorum büyütülecek pek bir şey yok

kızlar olay şöyle gelişti: birbirimizi ne kadar sevdiğimizden, daha önce kimseyi bu kadar sevmediğimizden bahsediyorduk. yani işte daha önce de sevdik ama hiç bu kadar sevmedik diye. ikimiz de çok daha önce sevgili olmadan önce, olma aşamasında birbirimize eski aşklarımızdan bahsetmiştik. bugün de işte birbirimize yine aşkımızı ilan ederken öyle dedik, daha önce de sevdik ama bu kadar değil diye. o dedi ki işte, sana daha önce anlatmıştım eskiden bir kere sevdiğimi dedi. ben de hatırlıyorum dedim. o da işte öyle dedi: "ben pek hatırlamak istemiyorum"

Son düzenleyen: Moderatör:
seninle yepyeni bi sayfa açtım hayatımda.
eski sevgilimi bana hatıralatacak sorular sorma,gereksiz demiş bence.

hala eskiyi düşünüyor sanırım ,ne gerek var böyle birşeyi söylemeye helede sana,bence hala aklı onda karşılıklı konuşmasınız gerek

durduk yere dememiş konu geçince demiş şimdi daha iyi anladım sende eskinden bahsetmişsin ondan demiştir dert etme bence sohbet etmiş seninle tehlikeli bir durum yok

hmmm kızlar ii şeyler söylüyorsunuz saolun içime su serptiniz..
beni düşündüren sanki hala tam unutamadım da, aklıma geldikçe içim acıyor falan gibi şeyler düşünüp de mi söylemiş olabileceğiydi :uhm:
ben daha çok sınarım onuklava:

ben hala onu düşünüyorum.ne yap et onu unuttur bana demiş.çok üzgün olduğumdan fazla yazarsam kötü şeyler söylicem canım.bırak da düşünmeye devam etsin.sen de seni seveni düşün

iyide canım adamcağız birşey dememişki yaaaaaaaa....

ben hala onu düşünüyorum.ne yap et onu unuttur bana demiş.çok üzgün olduğumdan fazla yazarsam kötü şeyler söylicem canım.bırak da düşünmeye devam etsin.sen de seni seveni düşün

öyle mi diyosun canım senağlama
insan neden hatırlamak istemez ki dimi??? hatta yeni birini severken eski sevgilisini de hatırlasa da arada bir, yani işte bişey hatırlatıverebilir, insan gülümser geçer dimi???
özellikle hatırlamak istememek ben de ona takıldım.

iyide canım adamcağız birşey dememişki yaaaaaaaa....

ama canım ya yine de söylencek şey mi? biz kadınları hiç tanımıyor bunlar. ne kadar kılı kırk yardığımızı, ne kadar detaycı olduğumuzu, söyledikleriyle değil söylemedikleriyle ilgilendiğimizi ne zaman öğrenecek bunlar??? içime kurt düşürdü yani:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…