- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
- Konu Sahibi EU1
-
ewet katılıyorum erkekler ince ince düşünmez.
ne demek istiyorsa onu derler....
Bunda paranoyaya baglacak bir durum yok...
Güzel bir sohbet esnasinda bunu dediyse.. su demektir...bana onu hatirlatma güzel sohbetimizi bozulmasin tadimiz kacmasin...
Yani kizlar cidden bazende dertsiz basiniza dert ariyonuzya....neyse....
öyle mi diyosun canım senağlama
insan neden hatırlamak istemez ki dimi??? hatta yeni birini severken eski sevgilisini de hatırlasa da arada bir, yani işte bişey hatırlatıverebilir, insan gülümser geçer dimi???
özellikle hatırlamak istememek ben de ona takıldım.
"" birbirimizi ne kadar sevdiğimizden, daha önce kimseyi bu kadar sevmediğimizden bahsediyorduk. yani işte daha önce de sevdik ama hiç bu kadar sevmedik diye.
ben hala onu düşünüyorum.ne yap et onu unuttur bana demiş.çok üzgün olduğumdan fazla yazarsam kötü şeyler söylicem canım.bırak da düşünmeye devam etsin.sen de seni seveni düşün
saçmalamış...
kaç yaşında erkek arkadaşın?
şimdi iyice şaşırcaksın 44:1shok:
" birbirimizi ne kadar sevdiğimizden, daha önce kimseyi bu kadar sevmediğimizden bahsediyorduk. yani işte daha önce de sevdik ama hiç bu kadar sevmedik diye.
canım sana şöyle bir tavsiyem olacak, erkek arkadaşınla asla geçmişte ki ilişkilerinizden konuşmayın, bahsetmeyin, ima bile etmeyin...
eğer bunları yapacak olursanız ilişkinize 3. kişilerin vereceği zararlardan daha çok zarar verirsiniz...
tahminim erkek arkadaşın bundan sebep hatırlamak istememiştir...
ben de olsam aynı tepkiyi verirdim...
konuya yazılmış mesajları yeni okudum ve bu kanaate vardım...
üzülme sorun yok aksine çok doğru hareket etmiş:teselli:
merhabalar.bende şunu anladım.eskiden evet sevdim ama geçti bitti. şimdi sen varsın bana o günleri tekrar hatırlatma anlamında. arada kalınası bi durum şahsen benimde aklımı yer böyle bir düşünce:S acaba aklı hala eskidemi diye düşünmek.
teşekkür ederim canım :1hug:
rica ederim tatlım...
hadi bakalım itiraf et sohbet falan etmiyordunuz sen sıkıştırdın sordun değil miyerimseniben
yok şekerim valla dediğim gibi oldu. ama ben onun her lafının altında bişey arıyorum hep. "sen şimdi neden o kelimeyi söyledin, bunu derken şunu demek mi istedin ..." gibi. adamcağız da benimle konuşurken doğru kelimeleri bulmak için çok kasıyor kendini. öyle olunca da kaş yapayım derken göz çıkartıyor bazen. bu da o türden talihsiz bir anına denk geldi a.s
böyle yapmamaya çalış canım...
hem kendini çok üzer yıpratırsın hem de karşında ki insan bir müddet sonra çok boğulup bunalıp çeker gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?