Erkekler bir şey dediğinde, aslında ne demek ister?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewet katılıyorum erkekler ince ince düşünmez.
ne demek istiyorsa onu derler....

ewet katılıyorum erkekler ince ince düşünmez.
ne demek istiyorsa onu derler....

Ben de tam aynısını söyleyecektim,olmadık kelimelere değişik manalar yüklemek biz kadınlara has bir şeydir genelde.
Bunu yapan erkekler belki vardır,onlar istisnadır ve istisnalar kaideyi bozmaz.

aslinda sana jest yapmis, "hatirliyor musun? ben pek hatirlamak istemiyorum da..." demis... aklinda birsey kalmasin diye demis...

Bunda paranoyaya baglacak bir durum yok...
Güzel bir sohbet esnasinda bunu dediyse.. su demektir...bana onu hatirlatma güzel sohbetimizi bozulmasin tadimiz kacmasin...

Yani kizlar cidden bazende dertsiz basiniza dert ariyonuzya....neyse....

Aynen, baska söze gerek yok

kesinlikle doğru canım

Ne varki bunda hatırlatma , demiş
Ne demek istediği açık.. yanlış düşünecek bişey göremedim bu sözde

" birbirimizi ne kadar sevdiğimizden, daha önce kimseyi bu kadar sevmediğimizden bahsediyorduk. yani işte daha önce de sevdik ama hiç bu kadar sevmedik diye.
"

Bu lafın ardından olduğu için kafana takmana gerek yok ...

Seni anlıyorum pirelendin ama seni ondan daha çok sevdiğin konuşulurken söylendiği için bu sözün "bir anlamı yok"...

Hatırlamak istemiyor çünkü senin sevgin ondan çok daha öte...

Değmeyecek biriydi belki onu sevdiği için pişman , keşke seni daha önce tanısaydım anlamına

da geliyodur belki...

Daha fazla atıp tutmicam ama şunu bil ,senin için güzel birçok anlama geliyodur ,kötü olmadığı kesin..yerimseniben

Son düzenleme:
ben hala onu düşünüyorum.ne yap et onu unuttur bana demiş.çok üzgün olduğumdan fazla yazarsam kötü şeyler söylicem canım.bırak da düşünmeye devam etsin.sen de seni seveni düşün

sanırım şaka yapıldı burda ama konu sahibi arkadaş ciddiye almış ve üzülmüş sanırım:bbo:

canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum :enbuyukkk:

içerik nedeniyle konunuz"ah erkekler" bölümüne taşınmıştır bilginize

şimdi iyice şaşırcaksın 44:1shok:

" birbirimizi ne kadar sevdiğimizden, daha önce kimseyi bu kadar sevmediğimizden bahsediyorduk. yani işte daha önce de sevdik ama hiç bu kadar sevmedik diye.

canım sana şöyle bir tavsiyem olacak, erkek arkadaşınla asla geçmişte ki ilişkilerinizden konuşmayın, bahsetmeyin, ima bile etmeyin...

eğer bunları yapacak olursanız ilişkinize 3. kişilerin vereceği zararlardan daha çok zarar verirsiniz...

tahminim erkek arkadaşın bundan sebep hatırlamak istememiştir...

ben de olsam aynı tepkiyi verirdim...

konuya yazılmış mesajları yeni okudum ve bu kanaate vardım...

üzülme sorun yok aksine çok doğru hareket etmiş:teselli:

teşekkür ederim canım :1hug:

evet canım bende de öyle oldu. ama arkadaşların çoğu mühim bişey olmadığına dair yorumlar yapmışlar. beni ikna ettiler saolsunlar a.s.
bizler böyleyiz işte nasıl sahipleniyoruz. geçmişine geleceğine hayallerine düşüncelerine herşeylerine ambargo koymak istiyoruz. aslında istemek de değil de içgüdüsel olarak yapıyoruz bunları. napalım işte seviyoruz aşığız :asigim: kıymetimizi bilsinler....

rica ederim tatlım...

hadi bakalım itiraf et sohbet falan etmiyordunuz sen sıkıştırdın sordun değil miyerimseniben

yok şekerim valla dediğim gibi oldu. ama ben onun her lafının altında bişey arıyorum hep. "sen şimdi neden o kelimeyi söyledin, bunu derken şunu demek mi istedin ..." gibi. adamcağız da benimle konuşurken doğru kelimeleri bulmak için çok kasıyor kendini. öyle olunca da kaş yapayım derken göz çıkartıyor bazen. bu da o türden talihsiz bir anına denk geldi a.s

böyle yapmamaya çalış canım...

hem kendini çok üzer yıpratırsın hem de karşında ki insan bir müddet sonra çok boğulup bunalıp çeker gider.

Ne söylemek istiyorsa onu söylüyor bence :smiley-cool:

açım..
uykum var..
maç kaçta?
sevişelim mi?
tamam sen yat ben yaparım.

açım..
uykum var..
maç kaçta?
sevişelim mi?

açım..
uykum var..
maç kaçta?
sevişelim mi?

açım..
uykum var..
maç kaçta?
sevişelim mi?
...........

uzar gider aynı nakarat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…