Erkekler böyle kızlardan mı hoşlanır?

Erkekler ; daha neşeli,konuskan,guzel,alımlı,zayif kızlardan mi hoşlanır?
Son zamanlarda görüştüğüm kişilerle olmuyo nedense?
Ben ilk görüşmede daha sakinim karsimdakini dinlerim genelde..
Acaba karşıdan pasif mi görünüyorum ki?
Normalde neşeli espiri yapan konuskan biriyim..insanlara yanlış bi izlenimmi veriyorum acaba ?
Dışarda sert ve ciddi duruyorum şimdiye kadar tanidigim herkes bunu söyledi.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum :110:
Bence seni diğer kadınlardan yani o kişinin tanıdığı diğer kadınlardan ayıran ufak tefek özelliklerin olmalı. Yada ona öyleymiş gibi yapmalısın. Beden dili olabilir mimiklerin olabilir hatta KOKUN bile olabilir. Saç şeklin veya gülüşün. Sana özel olmalı yani. Yada tut kafasını çarp masaya bu daha akılda kalır :) şaka şaka ;) ya bak şöyle diyim mesela. Benim Eşimde beni hatırlatan en belirgin ozelligim onun tabiri ile SÜZME PÇ olmamdi. Düşünce ve anlık pratiklerimle, veya en alakasız zamanda ona başka şeylerle alakali mesaj çekip kıkır kıkır güldürmemdi :) kısaca zamanı yakala ve aklına gir :)

Bence seni diğer kadınlardan yani o kişinin tanıdığı diğer kadınlardan ayıran ufak tefek özelliklerin olmalı. Yada ona öyleymiş gibi yapmalısın. Beden dili olabilir mimiklerin olabilir hatta KOKUN bile olabilir. Saç şeklin veya gülüşün. Sana özel olmalı yani. Yada tut kafasını çarp masaya bu daha akılda kalır :) şaka şaka :KK66: ya bak şöyle diyim mesela. Benim Eşimde beni hatırlatan en belirgin ozelligim onun tabiri ile SÜZME PÇ olmamdi. Düşünce ve anlık pratiklerimle, veya en alakasız zamanda ona başka şeylerle alakali mesaj çekip kıkır kıkır güldürmemdi :) kısaca zamanı yakala ve aklına gir :)
Giden gitti önüme bakiyim bari :) taktikler süpermiş..gelecek adayda kullanayim o zaman:)

Benim erkek arkadaşım ''soğuksun, çok ciddi duruyorsun hoşuma gidiyor'' diye söylerdi bana ki bu huyumdan hoşlandıktan sonra bana açılmış. O da ayrı bi manyak işte :110:

Öyle bir şey yok bence, güzel yüzlü sempatik tavırlı kadın şişman da olsa zayıf da olsa ilgi çekiyor ben aksini görmedim...
Özgüven başarı zeka bunlar da var tabii.
Bir cok yoruma baktimda gebel olarak guleryuz fakan denilmks

Ama uzulerek ve ciddi ciddi soyluyorum ki nerdr soguk burnu kaf daginin eteklerinde dolanan bir model varsa ben erkeklerin onlara daha cok ilgi gosterdiklerini ilgilendiklerini goruyorum

Erkekler ; daha neşeli,konuskan,guzel,alımlı,zayif kızlardan mi hoşlanır?
Son zamanlarda görüştüğüm kişilerle olmuyo nedense?
Ben ilk görüşmede daha sakinim karsimdakini dinlerim genelde..
Acaba karşıdan pasif mi görünüyorum ki?
Normalde neşeli espiri yapan konuskan biriyim..insanlara yanlış bi izlenimmi veriyorum acaba ?
Dışarda sert ve ciddi duruyorum şimdiye kadar tanidigim herkes bunu söyledi.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum :110:
yaradılış değişmez.
sakinsen sakin kalırsın.
ama ilk görüşmeden de bi insanın nasıl kişilikte olduğu anlaşılmaz ki. biraz görüşünce tanırlar sizi. espiri neşe vs

Bir cok yoruma baktimda gebel olarak guleryuz fakan denilmks

Ama uzulerek ve ciddi ciddi soyluyorum ki nerdr soguk burnu kaf daginin eteklerinde dolanan bir model varsa ben erkeklerin onlara daha cok ilgi gosterdiklerini ilgilendiklerini goruyorum

O kadınlar çekici ve güzel oluyor hep. Çok da kadınsı tavırlı oluyorlar...

Back
X