Erkekler böyle kızlardan mı hoşlanır?

Bende öyleyimdir ilk görüsmede yani fazla tanimadigim insanlara karsi pasifimdir soguk gözüküyosun diyorlar genelde dinlerim ve gülümserim arada. Bazen diyordum karsi taraf acaba bu durumdan skiliyormu diye ama kafama takmiyorum artik cünki demekki bize uygun insanlar karsimiza cikmamis :)

Bence erkekten erkege degisir bu.
Sert gornuyormusum diyorsum disardan.
Bence mevzu " neseli tatli kiz" degil.
Belkide o erkekler senin davranislarindan onlari begenmedigini dusunuyorlardir.
Ve hatta kibirli biri olrak goruyorlar " o bitirmeden ben sonlandiriyim bu gorusmeleri" diyorlardir?
Ama öyle değil ki :(

Canım sakın erkekler böyle sever diye kendin olmaktan çıkıp tamamen farklı bir insan olmaya çalışma, zira er ya da geç gerçek seni tanıyacak adam. Nasıl biz kadınlar başka başka karakterlerden etkileniyorsak, erkekler de öyle. Eminim tam da sana göre biri çıkacaktır karşına, o zamana kadar hatalar yapma. Yanlış insanlarla zorlama ilişkiler yaşama.

Iyi de, bu da kopruyu gecene kadar maske takmakla ayni seydir. Insanlar biribirini tanirken hep oynarlar. Evlendikten sonrada hayal kirikligi. Bosuna olmadiginiz gibi davranmayin.

Erkekler ; daha neşeli,konuskan,guzel,alımlı,zayif kızlardan mi hoşlanır?
Son zamanlarda görüştüğüm kişilerle olmuyo nedense?
Ben ilk görüşmede daha sakinim karsimdakini dinlerim genelde..
Acaba karşıdan pasif mi görünüyorum ki?
Normalde neşeli espiri yapan konuskan biriyim..insanlara yanlış bi izlenimmi veriyorum acaba ?
Dışarda sert ve ciddi duruyorum şimdiye kadar tanidigim herkes bunu söyledi.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum :110:

Erkekler kendine güvenen ve kendilerine uygun kadınları beğenir. Kadınlar kendine güvenen ve kendilerine uygun adamları beğenir. İşin özü kendine güvenmek gerisi karsidaki adamın ya da kadının karakteri ve aradıkları. Yani formülü yok.

Ama sessiz, dinleyen pek konuşmayan bir kadın kendine güvenli kadın izlenimi vermez malesef.

Bu arada çok gülen eğlenceli bir kadınım ben. Her türlü salakligi yapabilirim.

Eski sevgilimle ilk bulusmamizda ise sinirliydim, soğuk, ruhsuz, sessiz bir kadın imajı verdim. Sonrasında ilişkimiz dört sene sürdü. Evlenmek istediği için ayrıldık.

Eşimle ilk tanistigimizda bir arkadaş grubuylaydik. Bütün gün gevezeligim ve sorularimla adamın beynini sulandirdim. Aynı akşam eşimin kravatı kafama bağlı halde başka bir adamın omuzlarına çıkmış dans ediyordum. Görüldüğü gibi evlendik. Belli olmuyor böyle şeyler.

Erkekler kendine güvenen ve kendilerine uygun kadınları beğenir. Kadınlar kendine güvenen ve kendilerine uygun adamları beğenir. İşin özü kendine güvenmek gerisi karsidaki adamın ya da kadının karakteri ve aradıkları. Yani formülü yok.

Ama sessiz, dinleyen pek konuşmayan bir kadın kendine güvenli kadın izlenimi vermez malesef.
Sürekli dinleyen değil tabiki..ama ilk günden konuşmayı sevmem..bu kendine güvensizlik le ortusmemeli bence(karşı taraf icin söylüyorum) sizce ?

İlk izlenim önemlidir. Ben ilk tanıştığımda sessiz duran bir insan için muhtemelen kendine güvensiz teşhisi koyarım genelde.
Öyle mi dersiniz ? O zaman benim normalde nasilsam ilk günde öyle olmam gerek? Daha dogrusu şöyle; hic tanımadığım bir insan ve rahat olamıyorum galiba :(

Erkekler ; daha neşeli,konuskan,guzel,alımlı,zayif kızlardan mi hoşlanır?
Son zamanlarda görüştüğüm kişilerle olmuyo nedense?
Ben ilk görüşmede daha sakinim karsimdakini dinlerim genelde..
Acaba karşıdan pasif mi görünüyorum ki?
Normalde neşeli espiri yapan konuskan biriyim..insanlara yanlış bi izlenimmi veriyorum acaba ?
Dışarda sert ve ciddi duruyorum şimdiye kadar tanidigim herkes bunu söyledi.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum :110:

Erkekler oyle kadinlardan da hoslanir, daha icine kapanik kadinlardan da..

Tek bir kalibin herseye uymasi soz konusu degil. Karisiniza henuz denginiz biri cikmamis demekki.

Soyle bir sey de var elbette.. Konuskan, tatli dilli, gulec kadinlar daha alimli geliyor goze ilk olarak. Hem konusan insani anlamasi, tanimasi da daha kolay oluyor. Konusmayan insani tanimaya calismak icin ondan yogun bi sekilde hoslanmak gerekiyor. Eger genelde iki tarafta pek birsey hissetmeden gorusuluyorsa, boyle olmustur diye tahmin ediyorum

Her insanın şeklide kafasındaki düşünceside farklıdır elbette...
Kimi çocuk gibi şımarık kadın sever kimi ağırbaşlı kimisi hanımhanımcık sessiz kimi özgüveni yüksek kimi bıcır bıcır neşeli ... Farklı farklıdır düşünceler elbette..
Siz siz olun yeterli

Canım sakın erkekler böyle sever diye kendin olmaktan çıkıp tamamen farklı bir insan olmaya çalışma, zira er ya da geç gerçek seni tanıyacak adam. Nasıl biz kadınlar başka başka karakterlerden etkileniyorsak, erkekler de öyle. Eminim tam da sana göre biri çıkacaktır karşına, o zamana kadar hatalar yapma. Yanlış insanlarla zorlama ilişkiler yaşama.
Zaten en fazla bir görüşmede ben olamam:(
Ben Ben değilsem varsın istemesin napim:(
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Her insanın şeklide kafasındaki düşünceside farklıdır elbette...
Kimi çocuk gibi şımarık kadın sever kimi ağırbaşlı kimisi hanımhanımcık sessiz kimi özgüveni yüksek kimi bıcır bıcır neşeli ... Farklı farklıdır düşünceler elbette..
Siz siz olun yeterli
Evet böyle isteyen biriyle tanışmıştım..
Ablasi dediki"benim kardeşim tam bir pislik ağırbaşlı insanlardan hoşlanmıyor:)
Tabiki kişinin kendi kararı dediginiz gibi göreceli..:)

Demek ki hiç biri sana göre değilmiş. Bence yanlış izlenimde vermiyorsundur. Karşına seni sen yapan kişi çıkmamış demek ki

Demek ki hiç biri sana göre değilmiş. Bence yanlış izlenimde vermiyorsundur. Karşına seni sen yapan kişi çıkmamış demek ki
Paranoyak oldum acaba nasıl bi izlenim veriyorum diye..üzülüyorum çünkü ben değilim diye..karşımdaki insana da sinir oluyorum.begeniyo her anlamda ama devam etmiyo.

Paranoyak oldum acaba nasıl bi izlenim veriyorum diye..üzülüyorum çünkü ben değilim diye..karşımdaki insana da sinir oluyorum.begeniyo her anlamda ama devam etmiyo.

Yok hiç paranoyak olma bence sen rahat ol. Karşına muhakkak gerçek biri çıkacaktır. O zaman ne izlenimini dusunceksin ne de senin dışında biri olucaksin.

Back
X