erkekler bu kadar haysiyetsiz olabilir mi?

Küçük yerlerde elbet zar korkusu vardır da oralarda diktirme operasyonu nasıl olur ki?
Büyük şehirlere geliyorlar. Sabahtan gelip öğleden sonra geri dönebiliyorlar. İşlem çok kısa sürüyor. Ancak bu da sıkıntılı. Başka doktorların anlayabileceği ancak eşinizin anlayamayacağı işlemler olduğu gibi, anadan doğma kızlık zarı garantisi veren bir doktor da tanıyorum. Bunların fiyatı değişiyor.

Çok geleneksel bir aile yapınız varmış, bari bunu düşünüp bazı şeyleri frenleseydiniz. Olan olmuş artık. İnşallah bekareti önemsemeyen biri çıkar karşınıza.

üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyontihara kar bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim ilkistim intihara kalkıstım ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.

koyu renk yaptıgım tum kelımeler bırbırınden yanlıs bırbırınden usturupsuz
esınız olmadan heyecana kapılıp bırlıkte olmayın sonra boyle pısman olursunuz
yasıyorsanız da arkasında durun bukadar arabesk yapmayın rıca ederım

anlattıgına bakılırsa tum suc adamınmıs gıbı anlatmıssın ama
ıkınızde aynısınız ...

bırde yapma dedım ama gec kaldım demıssınız zorla mı ılıskıye gırdı anlayamadım
ınsallah hayatında bazı seyler daha guzel olur.

üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.
Bekaret odaklı mı yaşıyorsun.Bekaretin yoksa canına kıyabiliyorsun yani.Baban durdurmaz.Napıcak kolundan tutup zorla mı evlendirecek.

ataerkil topluma boyun eğme
senin gibi düşünen kadınlar bekaret düşkünü ikiyüzlü erkekler yetiştiriyorlar
erkekler her b.ku yesin sen burda kendini parçala
bu kafa yapısından kurtul artık kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bu kadar komik bir toplum var mıdır dünyada bilmiyorum

Şu bekaret olayına bu kadar takıyosun madem, soyunup yatağa girmek bekaretini kaybetmektir. Bakire "el değmemiş" demek çünkü.
Mesele sadece zar değil yani.
Kimi kandırıyosunuz allah aşkına.

Bi adanalı olarak adanalı detayını vermen bana çok iyi niyetli gelmedi ama neyse .. bunun adanalı İstanbullulu İzmirlilerin Ankaralı ile alakası yok bizim kızlarımız neden aklını başına almazlar ki kimse bişeyi zorla yaşatamaz . Yaşadıysan da sora ah vah demek bana saçma geliyor .. tabiki o an bu duruma geleceğini düşünmemiş olabilirsin bence ama bu kadar da dert edeceğin bi durum yok . Üzülmesi ve hayatına bak bence

herkes bekaret e önem vermez bundan sonra yapacağın en doğru şey önüne gelen erkeğe bu durumu anlatma seni kullanırlar...
sana böyle bir şey sormaya dahi cesaret eden bi malla birlikte olma seni gerçekten seven kabul eder. olur da eşin sevgilin sorarsa hataydı affet moduna girme kendini ezik gösterme

Sorgulayan, umursayan var.
Sorgulamayan, umursamayan da var.
Hayatınıza alacağınızın hangisi olduğu size bağlı.

Kendinize nasıl davranılmasına izin verirseniz, öyle davranırlar.

Hayatıma alacağım adam benim bekaretimi sorgulayamaz, bana hatalıymışım gibi davranamaz. İzin vermem.

Kızlarımız "hep" diktirme peşinde değil. Arkasında duramayacağı kararı veren kızlarımız diktirme peşinde.
Tam olarak neye, kime, neden yaranmaya çalıştığınla alakalı bir durum tamamen.
İhi ihi bilmem kaç kadınla sevişmiş olabilecek adama temiz(!) gidiyorum, yaşasın! Gibi bir düşünce yapın varsa diktirirsin tabi. :kahve:
Niye ki yav? Ne diye yaranmaya çalışıyorsun, eşitsin işte. O da sevişmiştir, sen de seviştin. İlla bir adım geride duracaksınız ya hani! Aman geri durun, adım atmayın e mi? :KK54: Git ya feministik damarlarım kabarıyor, okkalık methiyeler düzeceğim sonra 1 ay ban alırım artık. :sinirli:

Tam olarak neye, kime, neden yaranmaya çalıştığınla alakalı bir durum tamamen.
İhi ihi bilmem kaç kadınla sevişmiş olabilecek adama temiz(!) gidiyorum, yaşasın! Gibi bir düşünce yapın varsa diktirirsin tabi. :kahve:
Niye ki yav? Ne diye yaranmaya çalışıyorsun, eşitsin işte. O da sevişmiştir, sen de seviştin. İlla bir adım geride duracaksınız ya hani! Aman geri durun, adım atmayın e mi? :KK54: Git ya feministik damarlarım kabarıyor, okkalık methiyeler düzeceğim sonra 1 ay ban alırım artık. :sinirli:
Kadının bekareti tamamen kendisini ilgilendirir.
Kendisi için öyle kalır veya öyle kalmaz. Kendi kararıdır.

Bu, erkeğin "hak ettiği" bir şey değil.

Kadının bekareti tamamen kendisini ilgilendirir.
Kendisi için öyle kalır veya öyle kalmaz. Kendi kararıdır.

Bu, erkeğin "hak ettiği" bir şey değil.
Aynen öyle. Ama sanki erkeğin zaferi gibi görülüyor. Çok ilkel ve ürkütücü değil mi ya?
Ha bak şu ayrı, ikisi de bakirdir. Bazı şeyleri beraber keşfetmek istiyorlardır, bu da seçimdir saygı duyarım.
Ama toplumumuzda birçok erkek ergenliğe girer girmez, adını hatırlamayacağı kızlarla zaten bunu yaşamış oluyor. Yalan mı yani?
Şimdi bu adamlara ne diye yaranmaya çalışıyorlar anlamıyorum.

Bekaret senin icin onemliyse öpüsmede,o pozisyona gelene kadar herseyi yap durduramadim de
Tek sorununuz bekaret mi sizce eger oyleyse diktirin gitsin

Size bir sorum olacak. Diktirme olayına karşısınız ya. Diktirip evlenince karşımdaki erkeği kandırmış olurum diye düşünüyorsunuz. Diyelim ki eski sevgiliniz dur dediğiniz noktada durdu ve birleşme sağlanmadı. Hala "bakire"siniz yani. Ama siz yine de ayrıldınız. Başka biriyle evlenseniz yaşadığınız deneyimi anlatacak mıydınız?

cnm unutma sen degerlısın bırseyı yapıyorsan arkasında dur. senı sen oldsugu seven bırıyle evlenırsın olur bıter. cok kafaya takıyrosun. ınsanız sonucta hata yaparız. onemlı olan ders almak. bu kadar basıt ve net

bekaret tartısmasına girmek istemiyorum bunu o zmn dusunecektin bilmem ne denilmis ama o an istemis yasamıs olabilir yani yaptıgımız bircok seyden sonradan pisman olmuyor muyuz zaten?
bence burada olay cocugun yaptıgı serefsizlik gercekten cok sok edici derecede olmus inanamadım, ben olsam ben de depresyona girerdim, inanamadım, agzım acık kaldı okurken :(
atlatırsın bir sure sonra, atlatmaya da mecbursun zaten. o hayatına devam ederken sen gecmise takılı kalıp yasayamazsın. herkes kendi yoluna. intihar etmissin ama hayata tutunmussun, bence yasamının kıymetini daha iyi anlaman gerekiyor. lütfen uzme kendini :( benzer bir sok yasamıs biri olarak yazıyorum bunu.
hiçbir sey,
hic kimse
senden degerli degil!!!

Neden kimse adama bi laf etmemiş anlamadım? Tam bi pislik.ne demek başkasına evlilik teklifi etmek ne demek baskasiyla nisan yapmak ya inanamıyorum. Aslinda kurtulmussunuz bu adamdan.

Ayrıca bu zar meselesi sadece kızlar için değil Anadoluda erkekler için de önemlidir yani çoğu erkek kiz olan birisiyle bunu yaşamak istemez çünkü bilir ki o kız artık ona evlenecez gözüyle bakar. O yüzden çoğu bu sorumluluğa girmeye korkar. Evlenmeyecekse tabi.
Niye kiza bu kadar yuklenilmis anlamadım. Evlenecegi kisiyle yaşadığını düşünmüş ne var yahu! O pislik bilmiyor mu kizin buna uzulecegini bide diktir demis cok biliyor ya.

Şimdi arkadaşim sen sakin ol bidaha intihar falan karisma sakin! Hayatına devam edeceksin yapacak bişey yok. Kimsenin yaptığı da yanına kalmaz unutma. Okulunu bitir işini al olduğun gibi sevecek bi insan elbette çıkacaktr.

Siz korkabilirsiniz ben korkmuyorum.
Yaşadığı şeyden pişmanlık duymasın, duyacaksa yaşamasın.
Tecavüze falan uğramamış, kendi isteği ile birlikte olmuş. Başa gelen bişey yok yani.
Nasıl olsa evlenicez diye birlikte olunmaz, birliktelik yaşıyorsan her türlü duruma hazırlıklı olacaksın.

Pişmanlık duyacağını bilse yapmazdı ki zaten.
Bir erkeğe güvenmek suç mu?Güvenmiş ve hata yapmış.Ve taşıyamıyor şu an. Cünkü adam ,aslında duyguları ile oynamış.
Bekaretini,sahte duygular yüzünden kaybetmesi zoruna gidiyor olamaz mı?Kendi sevmiş, ama adam başka bir amaçla yaklaşmış kıza..

Ne yapsın kız?Ne desin..Seviştim ama pişman değilim,bekaretim de ona feda olsun mu?

Erkeğe neden hiç lafınız yok??Dogru mu yani yaptığı sizce?

Bu ne yahu??

Siz bazı kadınlar,pek acımasızsınız.Sen güçlü bir kadınsın belki ya da daha rahat bir ortamda büyüdün vs vs.
O yüzden üzülmeyi saçma buluyor olabilirsin ama konu sahibi senden farklı diye bu kadar katı olma.

Herkesi ,empatiye davet ediyorum.

Pişmanlık duyacağını bilse yapmazdı ki zaten.
Bir erkeğe güvenmek suç mu?Güvenmiş ve hata yapmış.Ve taşıyamıyor şu an. Cünkü adam ,aslında duyguları ile oynamış.
Bekaretini,sahte duygular yüzünden kaybetmesi zoruna gidiyor olamaz mı?Kendi sevmiş, ama adam başka bir amaçla yaklaşmış kıza..

Ne yapsın kız?Ne desin..Seviştim ama pişman değilim,bekaretim de ona feda olsun mu?

Erkeğe neden hiç lafınız yok??Dogru mu yani yaptığı sizce?

Bu ne yahu??

Siz bazı kadınlar,pek acımasızsınız.Sen güçlü bir kadınsın belki ya da daha rahat bir ortamda büyüdün vs vs.
O yüzden üzülmeyi saçma buluyor olabilirsin ama konu sahibi senden farklı diye bu kadar katı olma.

Herkesi ,empatiye davet ediyorum.

Bunun açıklamasını yaptım daha önce, size de yapayım.
Güvenmeyeceksin arkadaşım, bekaret senin için önemliyse bir erkeğe güvenmeyeceksin. Güvendin, adam çekti gitti ne olacak o zaman arkanda bırakacaksın. İstedim seviştim diyeceksin bu kadar basit. Adam zorlamamış bişey yapmamış, bekaretini kaybetmese üzülmeyecekti ya da kendini kirlenmiş hissetmeyecekti bile bu kız. Sevişmesi, sürtüşmesi önemli değil, yeterki bekaret sağlam kalsın.

Hayır bu kafalarla empati yapmayacağım, saygı hiç duymayacağım. Kusura bakmayın.

Back
X