erkekler bu kadar haysiyetsiz olabilir mi?

Hayat bu insanın başına herşey gelebilir. Bunu yaşarken isteyip istemediğiniz kimseyi ilgilendirmez. Bu sizin hayatınız. Öncelikle kendinizi savunacak birşey yapmadığınızın bilincinde olun. Bir cok arkadaşın söylediği gibi sadece kendi geleceğinizi düşünün ve kendi ayaklarınız üzerinde durup hayatınızın kontrolünü elinize alın. Siz güçlü olduğunuz sürece bekaretin bir öneminin olmadığını hayatta yaşayarak göreceksiniz. Hayatınızın kontrolünü hiç kimseye bırakmayın. :KK25:

Herkes kızmış, kimse erkeğe kızmıyor, yaptığı adilik demiş. İyi de erkekler zaten içgüdülerinin emrinde yaşayan basit ve egoist varlıklardır. Kendi kocalarınız bile, yani nikahlı kocanız her zaman süper romantik mu oluyor yatakta, saçlarınızı öpe öpe mi yapıyor? Bazen oluyor canımız istemiyor ama yapıyoruz, o da işini görüp yatıyor. Umursamaz varlıklar demek istiyorum. Evlisi böyle yapıyor, evli değilse hiçbir şeyi umursamaz. Hatta çok üstelersen yapmasaydın ben mi zorladım der, evet bu kadar adi ve nankörler. Erkekler zaten bu. Sorun biz kadınların bunu bir türlü öğrenemiyor olması. O yüzden konu sahibine diyoruz, bundan sonra kimseye kesinlikle güvenme ve hayatına dön diye. Erkeğe hiçbir şey olmaz, karısı değil birşey değil, yapar ve gider. Ama biz bunu öğrenemedik bir türlü.

fake misin gerçek misin?
şu namusu iki bacak arasında aramanızı anlamıyorum
gelecek iki nokta kan için kendinizi heba etmenize ayrıca gıcık oluyorum
seni seven iki bacak arası için sevecekse yerim öyle erkeği ben!!!!
bi kendinize gelin ya
tamam yapılmış bi hata dersin geçersin
arkadasim doğru soyluyosun güzel konusuyosunda yetiştirilme tarzi kucuklukten bunun empoze ediliyo olması çevre baskısı insanı kendi haline birakmiyo malesef

zaten erkeklerden çok kadınlar önem veriyor bu mevzuya
hali hazırda seviştiği erkekle evlenirken diktiren bile gördüm.
çünkü ilk gece özel olmalıymış, müstakbel eşi de kendisi de öyle istiyormuş.
böyle bişeye dönüştü işte bekaret.
bizim kızlar hala zarım gitti zarım gitti...

Yok artık inanamıyorum :D hahahaha

üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.

Annesinden erkek olarak doğupta ADAM olamayan biri daha.

Bir erkek bu kadar haysiyetsiz olabilir mi yerine bir kız bu kadar saf olabilir mi olabilirmiş konu başlığı.

Ben sana açıklayayım hemen. Gayet sevişme pozisyonunda çıplak sürtüşmekle meşgul oluyorlar. Sonra adam hamle yapınca dur yapma ama ben bakireyim (nasıl bakirelikse) diyorlar ama iş işten geçmiş oluyor.

Sunu belirtmeden gecemeyecegim, anlattiginiz durumda da dur denildiginde durulmak zorunda.

Aksi suctur. Yanlis anlasilmalar olmasin.

Yani biriyle seks yapiyorsunuz diyelim, ortasinda dur dediniz, yine durmak zorunludur.

Olan olmuş artık iki seçeneğiniz var. Ya dürüst olup hayatınıza biri girdiği zaman bunu açıklayacaksınız ya da ameliyat olacaksınız. Ikinci yol benim asla tercih edeceğim bir yol olmazdı ama şartlar bunu gerektiriyorsa, başka çareniz yoksa düşünülebilir. Sizin canınız erkeklerin egosundan daha değerli. Böyle bir şey için intiharı düşünmenize hiç gerek yok ki.
Sonuçta kimseye kötülük etmemişsiniz, sevip aşık olup birlikte olmuşsunuz. Bunun kötü bir yanı yok.

He adam bunu yaptı diye sizinle evlenmek zorunda da değil. Aynı durumu birebir yaşadım. Adam evlendi gitti ben kendi hayatıma bakarım ah benim canım bekaretim diye ağlamanın gereği yok. Adam yalan söylemiş olabilir ama zorla eve götürüp ilişkiye girmedi ya. Benim kızdığım nokta en fazla bana yalan söylemesi olabilir birlikte olup benimle değil de başkası ile evlenmesi olamaz asla. Sizin için de geçerli bu durum. Toparlanıp hayatınıza bakın.

üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki aam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.
Adanali oldugunu neden belirtiyorsunuz? Ortaligi karistirmaya cok mu meraklisiniz??

üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.

Olur canim olur bu anlattiklarin hergun onlarca kizin basina geliyor. Ve en onemli nokta guvenmediklerine karsi kizlarimiz zaten dikkatli davraniyor..ne yapiyorlarsa o guvenilen erkekler yapiyor zaten..imkanin varsa onu cumle aleme ibrer olsun diye rezil et..zulume ugrayanlar sessiz kaldikca nice kurbanlar
nice zalimler nicr zulumlr tureyecek..

sizce götürmeyen bir erkek olur mu. yoksa o şüpheyle bir ömür yasar mi. turkiyenin erkeklerinden bahsediyoruz malesef

Ne tuhaf tek bir Türkiye var ama binlerce farklı görüş var....İnsanlara bu şekilde felaket senaryoları yazmayın lütfen. Hele ki, hayatı boyunca ona koruması gerektiği öğretilen kızlık zarını kaybeden birine. Ve emin olun, sevdiği kadının bacak arasıyla değilde kalbiyle ve beyniyle ilgilenen çooooooookkkkk Türk erkeği var.

Götürmeyen erkek olur tabii ki.
Siz her erkeğin "zar zar zar zar" diye pacman gibi dolaştığını mı düşünüyorsunuz?

Kendisine saygısı olan kadın zaten kocasının kolundan tutup doktora götürmesine izin vermez.

Çok fena güldüm gerçekten :KK70::KK70::KK70:

Ve son olarak, KK'nın çözüme kavuşamayan konularından biri daha...Sürerrrr giderrrr

Gecmis olsun diyorum. ..inşallah seni seven anlayan dürüst biri olur hayatinda...ama evlenecektik nasilsa kafasini at bir kenara bekareti onemsiyorsan...
Evlenmeyi beklemen gerekti...
Gecmis gitmiş olsun...cabuk atlatirsin inşallah

Keske su bekaret isi erkeklerdede olsaydı. Kizlar erkekler bakir degik diye evlenmeseydi.
Cekip gidiyorlar. Onlar namusuz olmuyorlar. En buyuk namusuz zaten insani ortada birakandir kiz yada erkek fark etmez.

El ayak tertrmiz cekmis gitmis nisanlanmis.
Namusunu kurtarmis.

Back
X