- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He hee! kesinlikle iyi düşünmeyin. Her zamanki gibi bencillikleri ve uyanıklıklarıyla çalışan bayan istiyorlar. :) Bunu şurdan iyice anladım, çalışan olsun ama mümkünse öğretmen olsun demelerinden. Yani kadın eve de bakıcak :) Erkekliğin şerefi kalmadı, bleh bleh bleeh!!
kesinlikle bizim saflar da güçlü kadınım ben voltranım deyip hem ev işi,hem eş hem çocuk hem iş yürüteceğim derken helak oluyorlar.adam da veriyor gazı "sen güçlü olmalısın,sosyal olmalısın,voltranım benim" diye.tabi çalışan isterler,kaynanalar da çalışan kız bakar tabi.kocasından birşeyler isteyip oğullarını yoracaklarına dışarda burnu sürtsün eve de para getirsin hesabı.
hiç bir eş ya da kayınvalide sizin gücünüzü,sosyalliğinizi takmazlar,umursamazlar.sadece paraya bakarlar.para para para...
calısan kadın ıstıyorlar. çünkü artık kendilerini yorup bi evi geçindirme düşünceleri yok kendilerinde. ama kadınlar olarak bu şekilde daha çok ezildiğimizi düşünüyorum. hem eş, hem çalışan hem anne hem hizmetçi oluyoruz. onlar sadece çalışıyor. bence kadın evın sorumlulugunu erkek de calısma sorumlulugunu alırsa daha guzel gecıneceklerını dusunuyorum. ama olmuyor malesef..
benım sozlumde calısmamı ıstıyor. cunku ne evı var ne arabası. ben de calısırsam alabılecegını bılıyor. calısıcam da ama cocuklarım olunca bırakıcam dedım o sekılde anlastık bakalım ne kadar uygulayabılecegız.
cocuklarım buyuyup okul yasına yaklasana kadar kendılerını anlatabılecek yasa gelene kdr calısmayı dusunmuyorum.
çalışan bi kadınla evli olmak zordur
bir erkeğin karısının çalışmasını isteyeceğini sanmıyorum ama maddi yetersizlikler olunca bu durumdan rahatsız olsalarda eşinin çalışmasını mecburen isteyebilir