Kızlar bu tablo içimi iyicene sıkmaya başladı.
Zaten işsizim evdeyim kimse görmüyor zaten kimsede çıkmaz karşıma bu durumda.
Çevremden duyduğum oğlan anaları kız çalışıyor mu memur mu atandı mı soruları oluyor
Yıllardır öğretmen gelin olsun diye bekleyen annen ve oğulları var
SİZCE EVLİLİK TİCARET HALİNE Mİ DÖNDÜ.Tamam hayat müşterek bu zamanda zor herşey tabi çalışılmalı.
İyi bir işin yoksa sevilmeye hakkın yok mu?Mutlu bir yuvaya hakkın yok mu?
Kızlar ben de öğretmen adayıyım ama bence her şeyden önce insanda şans olucak.Sadece o kadar diyorum.
Bakın bizim apartmanda evlenip boşanmış,onunla bununla düşüp kalkan aşırı da çirkin bir kadın vardı.Liseyi bile okumamış zaten ama ben onun kadar şanslı bir insan görmedim.Öğretmenle evleniyor bu yaz sonu.Üstelik adam daha hiç evlenmemiş.Arabası var ev de alıyor bu kadın resmen dört ayağının üstüne düştü.Bu işler şansla oluyor anlıyacağınız.
Kendime gelirsem 1buçuk senedir bir ilişkim var erkek arkadaşım lise bitirmiş,açıktan okumaya çalışıyor.Garsonluk yapıyor asgari maaş alıyor.Ben yine açıktan mezun olsa bir iş bulunur evlenebilirim gözüyle bakıyorum.Ki güzel,bakımlı,kafa dengi de bir insanım.Ama gel gelelim çocuğun annesi bana ilk andan beri düşman.Öğretmenlik okuduğumu da bilmesine rağmen.Mecburen bu sene artık beni beğenen başka bir erkekle mantık ilişkisi yürütmeyi düşünüyorum.Güzel de bir kızım ama olmayınca olmuyor işte.Anlıcağınız öğretmen olcaz diye kısmetlerimiz dolup taşmıyor.İçim acısa da sevgilimin annesi yüzünden ayrılmak zorunda kalıcağım.
Kendinizi şartlamayın,hayata küsmeyin.İnsanda şans olduktan sonra her kapı açılır.
Daha erken kamuya atansaydım(istesem atanırdım,özelde çalıştım),yaşım daha genç olsaydı,hiç evlenmemiş olsaydım,vaktiyle daha güzel giyinseymişim eminim daha çok nasibim olurdu.Gençlik zamanlarımı güzel değerlendirememişim.Güzel,hanım bir kız olduğum halde ozamanlar nedense çok az talibim olurdu,şimdi de az..
Kızlar bu tablo içimi iyicene sıkmaya başladı.
Zaten işsizim evdeyim kimse görmüyor zaten kimsede çıkmaz karşıma bu durumda.
Çevremden duyduğum oğlan anaları kız çalışıyor mu memur mu atandı mı soruları oluyor
Yıllardır öğretmen gelin olsun diye bekleyen annen ve oğulları var
SİZCE EVLİLİK TİCARET HALİNE Mİ DÖNDÜ.Tamam hayat müşterek bu zamanda zor herşey tabi çalışılmalı.
İyi bir işin yoksa sevilmeye hakkın yok mu?Mutlu bir yuvaya hakkın yok mu?
walla kızlar işler gittikçe sarpa sarıyor bende öğretmenim evliyim de bana da cevreden soranlar öğretmen olsun ama ingilizce olsun neden dediğimde eş tayinleri dha kolay olur ingilizceye her yerde ihtiyaç olur yada anasınıfı olsun okulda kafası rahat olur kendini eşine ve cocuklarına verir gibi tuhaf istekler alıyorum.en sonunda siz yazın aradaığınız özellikleri ben döktüreyim diyorum yazık ya namuslu efendi olsun diyen yok :)
cahil insanlar işte ne yaptıklarının farkında bile değiller.geçen parkta oturuyoruz annemler teyzemler falan gerizekalı kadının biri gelmiş benim yanımda (ki tek genç kız bendim)kız arıyoruz ama öğretmen olsun bildiğiniz öğretmen kız yeri varmı diye soruyor.ne yalan söyleyeyim ağırıma gitti sanki ben kız değilim.bi genç kızın yanında yanında bu yapılmaz.27 yaşındayım bekar olan son iki arkadaşımda nişan arefesindeler bazen takıyorum bu durumu.öğretmen değilim ama güvenlik görevlisiyim ayrıca şuan üniversite okuyorum.hem örgün hem açıköretimden başka bölüm.illaki iyi bir işim olacak.huyu güzel olsun, ev kadınlığı yapalsin, çocuklarına analık yapabilsin en önemlisi hayırlısı olsun diye düşünen yok artık yazık.
Üniversite mezunu iş arayan eli yüzü düzgün ailesi düzgün bir kızım .Eve gelen misafir babama soruyor çevrenizde öğretmen kız yok mu diyo bende yanlarındayım .Gülsem mi ağlasam mı?Ben ne oluyorum acaba orda kendimi odadaki eşya gibi hisettim .Çok ağrıma gitti o gün bu gündür.Formasyon aldım ama bölümümn ataması zor diye istemiyorlar sanırm.
Canım benim aynı durumu yaşıyorum nasıl ağrıma gidiyor .Üniversite mezunu iş arayan eli yüzü düzgün ailesi düzgün bir kızım .Eve gelen misafir babama soruyor çevrenizd eöğretmen kız yok mu diyo bende yanlarındayım .Gülsem mi ağlasam mı?Ben ne oluyorum acaba orda kendimi odadaki eşya gibi hisettim .Çok ağrıma gitti o gün bu gündür.Formasyon aldım ama bölümümn ataması zor diye istemiyorlar sanırm.
Canım, emin ol nagi'nin de dediği gibi herkes kendi kaderini yaşar.
Bak, ben de çok iyi bir üniversiteden mezun oldum ama uzun yıllardır kendi alanımda istediğim gibi bir iş bulamadım.
Zeka seviyesi düşük birçok insan bunu idrak edemiyor doğal olarak. Saçma sapan bir takım konuşmalar...
Takıyor muyum? Hayır.
Ama şu noktaya gelene kadar epey bir o saçma sözleri önemsediğim olmuştu.
Yani demem o ki herşeyin bir zamanı var, o zaman gelmeden hiçbir şey olmuyor. Bu iş içinde böyle, evlilik içinde, hayatın içinde ne varsa herşey için geçerli.
Yukarıda bahsettiğin gibi saçma sapan düşünceleri olan insanlar ve onların oğulları sana hiç yaklaşmasın daha iyi. İnan bu tip insanların yetiştirdiği erkekler de iyi bir eş olamaz.
Zaten önemli olan olması değil, en hayırlısının olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?