- 11 Aralık 2015
- 28
- 39
- 3
- 41
- Konu Sahibi araftayimm
-
ruhunda ayılık varsa belki biraz kış uykusuna yatar ama ayı hep ayıdır ,hele böyleyse değişmez bence
sizin bahsettiğiniz şey sanırım biraz etkiye tepki olayı. tamamen bir değişim olur mu onu merak ediyorum ben.Mesela şunu diyim o o sana iyi davraniyorsa sen ona göre hareketini degiştiriyosub o kötutse hemen dikenlerini cikarıyorsun sn nasl degişiosan erkekte degişir bu hayatta imkansiz birsey yok
Madem adamda sizi kaybetme korkusu olustu demekki biraz olsun deger veriyor evlilige, demekki buyuk sir sarsintiya ihtiyaci varmis kendini toplamasi icin. bu durumu degerlendirin ve isteklerinizi ciddi bir sekilde dile getirin. Zaman verin esinizin gosterdigi ilgiye kanip pozisyonunuzu bozmayin, sizde saskin durmayin yaptiginin olmasi gereken seyler oldugunu unutmayin, demekki zora gelince yapiyormus. Hemen yumusamayin biraz kaybetme korkusu iyidir yani, uzun soluklu degisim icin ona yardimci olun olumlu karsilik verin degisimlerine.
bende sizin gibi düşünüyorum açıkçası
sizin bahsettiğiniz şey sanırım biraz etkiye tepki olayı. tamamen bir değişim olur mu onu merak ediyorum ben.
haklı olabilirsiniz ama tekrar aynı şeyleri yaşamak korkutuyor beni. çünkü daha önce bikaç kez daha nerdeyse ayrılma noktasına geldik bu kadar büyük olmasa da. hep pişmanlığını dile getirdi bi daha olmayacak dedi ama yine aynı durumlar devam etmeye başladı. tabi hiçbir zaman şuanki pişmanlığı yoktu. kafamı karıştıran nokta burası
Bir derdim var yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
4 yıllık evliyim ve eşimi 5 yıldır tanıyorum. 1,5 yaşında da dünya tatlısı bir oğlumuz var. Ancak eşimle uzun zamandır sorunlu zamanlar geçiriyoruz. Sık sık kavga ediyoruz ve kavgalarımız genelde oğlumuzun gözünün önünde oluyor. Şuanda henüz ufak belki bişeylerin farkında değil ama hissediyor eminim ve eşime oğlumuzun yanında kavga etmeyelim dedikçe daha da uzatıyor konuyu. Çok şikayetçiyim bu durumdan çünkü oğlumun böyle bir ortamda büyümesini istemiyorum. Bunu eşimle birçok kez konuşmaya çalıştım ama umursamadı sanırım fazla. Ayrıca oğlumuzun üzerinde hiçbir emeği yok. Herşeyin altından tek başıma kalkmaya çalışıyorum.
Eşimle son kavgamız on gün önce gerçekleşti ve bu kavgamızda benim kadınlığıma ve namusuma uzanacak kadar ağır hakaretlerde bulundu. Çok zoruma gitti ve artık boşanmak istediğimi söyledim kendisine. Sadece oğlum için bir şekilde yürütmeye çalıştığım evliliğin artık yürüyemediğini farkettim o gün. Oğlumun böyle bir babayı örnek almasını istemiyordum çünkü. Ancak boşanma kelimesini ettiğim günden bu yana eşim inanılmaz değişti. 5 yıldır tanıdığım kişiden çok başka biri haline geldi. Hayatında hiç çiçek almamış adam hergün çiçeklerle gelmeye başladı. Yemek yapmalar, bulaşık yıkamalar, temizlik yapmalar, oğlumuzla ilgilenmeler, arabaya binerken kapıyı açmalar falan. Bir bayanın isteyipte bulamadığı erkek diyebilirim şuan onun için. Ama içimden bir ses bu durumun geçici olacağını söylüyor ve eğer şuan affedersem bikaç ay sonra tekrar eski haline gelmesinden korkuyorum. Çünkü bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur bana göre, huy değişmez. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var.
Not: Çalışıyorum ve çok şükür iyide bir işim var. Ayrılırsak oğlumu kimselere muhtaç olmadan da büyütebilirim inşallah.
o kadar az zamanım mı kaldı yani :) gülümsettiniz teşekkür ederimHmm demek 10 gundur iyi davraniyo ha? Bi 5 6 gunun daha var eski haline donmesine tadini cikar bence
kesinlikle değişmez arkadaşım.o şimdi senin gözünü boyamaya çalışıyor. sen boşanmaktan vazgeçeceksin üstüne bu jestlerinden dolayı tekrar bağlanacaksın o da bunu görüp eski öküzlüğüne geri dönecek. geri adım atarsan bir sonraki boşanma isteğinde ciddiye bile alınmayacaksın.bırak sürünsün biraz. boşanmayacaksan da iyice burnu sürtsün. ve son cümle de yazdığın gibi dile getirmesen de ona muhtaç olmadığını onsuzda pekale güzel bir hayatınız olacağını ona empoze edin.
Bence eşinizle ciddi şekilde konuşmalısınız. Evliliğinizin artılarını ve eksilerini. Ona belirtin "Önceki kavgalarımızda da pişman olmuştun. Yine pişmansın. Eski haline geri dönmüştün yine döneceksin." diyin. Tehditvari konuşun biraz. "Boşanırsak çocuğuna bakabileceğimi biliyorsun. Beni ne için kaybetmek istemiyorsun? Sevdiğin için mi yoksa hayat düzenin bozulacak diye mi?" Böylece sorun .....Bir derdim var yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
4 yıllık evliyim ve eşimi 5 yıldır tanıyorum. 1,5 yaşında da dünya tatlısı bir oğlumuz var. Ancak eşimle uzun zamandır sorunlu zamanlar geçiriyoruz. Sık sık kavga ediyoruz ve kavgalarımız genelde oğlumuzun gözünün önünde oluyor. Şuanda henüz ufak belki bişeylerin farkında değil ama hissediyor eminim ve eşime oğlumuzun yanında kavga etmeyelim dedikçe daha da uzatıyor konuyu. Çok şikayetçiyim bu durumdan çünkü oğlumun böyle bir ortamda büyümesini istemiyorum. Bunu eşimle birçok kez konuşmaya çalıştım ama umursamadı sanırım fazla. Ayrıca oğlumuzun üzerinde hiçbir emeği yok. Herşeyin altından tek başıma kalkmaya çalışıyorum.
Eşimle son kavgamız on gün önce gerçekleşti ve bu kavgamızda benim kadınlığıma ve namusuma uzanacak kadar ağır hakaretlerde bulundu. Çok zoruma gitti ve artık boşanmak istediğimi söyledim kendisine. Sadece oğlum için bir şekilde yürütmeye çalıştığım evliliğin artık yürüyemediğini farkettim o gün. Oğlumun böyle bir babayı örnek almasını istemiyordum çünkü. Ancak boşanma kelimesini ettiğim günden bu yana eşim inanılmaz değişti. 5 yıldır tanıdığım kişiden çok başka biri haline geldi. Hayatında hiç çiçek almamış adam hergün çiçeklerle gelmeye başladı. Yemek yapmalar, bulaşık yıkamalar, temizlik yapmalar, oğlumuzla ilgilenmeler, arabaya binerken kapıyı açmalar falan. Bir bayanın isteyipte bulamadığı erkek diyebilirim şuan onun için. Ama içimden bir ses bu durumun geçici olacağını söylüyor ve eğer şuan affedersem bikaç ay sonra tekrar eski haline gelmesinden korkuyorum. Çünkü bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur bana göre, huy değişmez. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var.
Not: Çalışıyorum ve çok şükür iyide bir işim var. Ayrılırsak oğlumu kimselere muhtaç olmadan da büyütebilirim inşallah.
Sana birşey diyim ben daha bi hafta öncesine kadar ilgisizliginden bahsettim megerse butun sorun bendeym ş sana yemin ediyorum afam yüzseksn derece degişti.bende sizin gibi düşünüyorum açıkçası
sizin bahsettiğiniz şey sanırım biraz etkiye tepki olayı. tamamen bir değişim olur mu onu merak ediyorum ben.
haklı olabilirsiniz ama tekrar aynı şeyleri yaşamak korkutuyor beni. çünkü daha önce bikaç kez daha nerdeyse ayrılma noktasına geldik bu kadar büyük olmasa da. hep pişmanlığını dile getirdi bi daha olmayacak dedi ama yine aynı durumlar devam etmeye başladı. tabi hiçbir zaman şuanki pişmanlığı yoktu. kafamı karıştıran nokta burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?