Erkekler Değişir mi?

ÇOK ÜZÜLDÜM.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
BEN ANNE BABASIZ BÜYÜYEN ÇOCUKLARIN NE KADAR YIPRANDIĞINI BİLİYORUM.
ÇOCUK İÇİN BİR ŞANSI HAK EDİYO.
BAZEN EVLİLİKLERE NAZARDA DEĞİYO OLABİLİR
BENCE BOL BOL DUADA ETMEK LAZIM

Ayrıntı okumadım ama huy ise söz konusu kimse değişmez

bence değişebilir olayın ciddiyetini anlamıştır ve bu durum inşallah geçici değildir...

sadece kaybetme korkusuyla aklı basına gelmıs ama bu kadar centılmenlık-ılgı alaka kalıcı olmaz sız bıraz yumusarsanız o da eskı halıne gerı doner..
ama degısım gosterdı ıse bu demektır kı ıyılesme sansı var esınızın yanı sız dık durup, gucunuzu ve kararlılıgınızı esınıze net bır sekılde yansıtırsanız esınızde sımarmayacaktır..

Bence eşiniz size bir adım atmış, boşanmak istemediğini sadece diliyle değil hareketleriyle de göstermiş. yaptığı bu güzel şeyler karakteridir degişmez denecek şeyler değil. Çiçek almak fıtrattan degil bence, nazik davranmakta yine aynı. Adam daha düşunceli davranmaya başlamış. Belki onun da bu konularda danıştığı fikir aldığı bir arkadaşi vardır.
Çocuklara sorsanız sana istediğin kadar oyuncak mı alayım yoksa baban mı gelsin. Eminim babalarinı tercih ederler. Muhtaç olmaması babasının yanında olmayışının yerini doldurmaz. Boşanma düşüncesini şimdilik silin. Bu durumundan dolayı övün eşinizi. Mutluluğunuzu belli edin. Evde o bunlari yaptıkça siz de onu mutlu edin ki sürekli yapmaya çalışsın. Tadını çıkarın mutlu zamanlarınızın.

karakter derseniz erkek ya da kadın değişmesi mümkün değil.
ancak alışkanlıklar değişebilir evet.
sizin sıkıntınız eşinizin davranışları mı kişiliği mi?

insa denılen varlık değişmezzz,anca isterse dönüşür,değişmesi herhangi birşey bağlıdır ve geçicidir,kişi rahatsız ise bazı huylarından onları pozitife dönüştürür,ama isterse,örneğin ben bazen çok agresif oluyor,ama sonra çok üzülüyorum,dönüştürdüm bu huyumu,tam değil ama çabalıyorum,bu değişim ve dönüşüm denılen şey erkeğe yada kadına mahsus bır durum değil

Olumlu düşün. Eğer kaybetme korkusu ağır basmışsa köklü bir değişim olmasa da evliliğinizi toparlayabilir.
Ama senin onsuz da olabileceğini unutmaması lazım.
Onun iyi davranışlarına iştirak et. Evde huzurlu ol ki güzel davranışa karşı verici olduğunu görsün.

eşiniz değişir mi bilmiyorum da, bildiğim tek şey bir insan ancak kendi isterse değişebilir. başka birinin yapabileceği iş değil bu...

bu arada umarım eşiniz gerçekten değişmiştir...

Bi erkek sürekli değişir canım sevgili olursun değişir nişan olur değişir düğün olur değişir çocuk olur değişir ve bu gelişmeler genelde iyi yönde olmaz kritik bi dönemdesiniz atlatacaginizi düşünüyorum evladini iyi şartlarda da yetistirsen sadece anne si olabilirsin babası değil

Değişmez. Eğer kendini beğendirmeye çalışıyorsa bir süre rol yapar, daha sonra gene kendini ortaya koyarlar. Değişti sanırsınız.
İsteseler de değişemezler, malzemeleri bu.

bencede bi zaman sonra gonlunu aldim eskisi gibi olayim diye dgisir eskisi gibi olur ama siz agir basli birazcik sogukmus gibi davranin umursamazliktan gelin ara sira korksun bosanmanizdan o korku icine girdimi asla kavga etmez kopek edin pesinizde erkekler degismez ama kanlarinda gezer bu namusa kufur etmek ..........

Ben sorun gormuyorum.
Degisiyormu? Bosan.
Hep boylemi kaliyor?Ne mutlu sana.

Bosanicm dedim sozumden dondum diye dusunme. Bosanicaksan yine bosanirsin.ilerde ogluna " babanin huyu yine bozulucakti icim de oyle bi his vardi o yuzden dksinda bosandim" demek istemezsin ilerde bence.
Ihtimaller uzerine yuva yikilirmi hic? Nerde duyulmus.

görevler netleşsin

insanın alışması 21 gün sürer diyorlar

ya da 40 kere söylersen olur gibi 40 gün

hep o yapsın bazı şeyleri

mesela oğlumda emeği yok diyorsun acilen olsun

uyutsun, parka götürsün, kitap okusun

her gün düzenli olarak yapsın

bugün yorgunum vs yok

düzen oturduğunda sorun çözülür

tüm bunlar birer oyun gibi görünüyor sen boşanacağını deyince kaybetme korkusu yaşadı sanırım eski haline dönmez umarım aldanma hemen derim

merhaba arkadaşlar. haftasonu giremedim mesajların çoğunu şimdi okuyorum ve tek tek alıntılayıp cevap yazamadım özür dilerim.

çoğunluğun görüşü son bir şans daha tanıyıp değişip değişmediğini gözlemlemekten yanaydı ve bende öyle yapmaya karar verdim. son bir şans daha tanıdım umarım bu sefer eskisi gibi olmaz hiçbirşey. bende istemem oğlum babasından ayrı büyüsün ama babasının yanında bile babasız gibi büyüdü oğlum hep. sevgi, ilgi göremedi ki hiç babasından kuzum

İnsanlar değişebilir. İnsan gelişmeye, yükselmeye uygun bir yaradılıştadır. 80 yaşına da gelse aynı tas aynı hamam pek çok kadın/erkek olsa da insanların iyi yönde değişip, gelişebileceğine inancımı asla yitirmeyeceğim. Ama bu değişim senin hatırın, ötekinin zorlaması, berikinin tehditi ile oluyorsa bil ki kısa sürecek. Değişmek kolay bir iş değildir; değiştim demekle olmaz, çok büyük bir efor, büyük bir içsel güdülenme, yeniden yapılanma gerektirir. Bir şeyin yanlış olduğunu bilmekle idrakine varmak çok farklı; idrak etmiş olmasını dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…