• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler güzel kizlara niye sadece bakiyor ?

İş yerinde ki bir arkadaşımızda da var aynı sorun. Kız çok güzel manken gibi 33 yaşında. Şuan sevgilisi yok. Evlenmek istiyor aday bulamıyor. Neden oluyor böyle bende anlamıyorum. Ya çok seçicisiniz , yada insaları korkutuyorsunuz.
Düşüncelerinize katılıyorum...
Çok güzeli kişilerin yaklaşmasını engelliyor , bir nevi bana bakmaz vs gibi .

Birde şık giyimli Full özgüven daha da korkutuyor , şık güzel kafeye götüremem,her zaman değişik değişik giyinemem , kompleks yaparım düşüncesi ile...

Bu arada neden güzel değilsindir falan demiş ki sevgili yorumlayan arkadaşlar ! aksine bir kadının kızın kendini beyenmesi güzel bulması kadar hoş bir şey yok ,

Unutmayalım ...Kendini güzel bulan insan güzel bakar...

Çok güzel kadınlar genelde yalnızdır ve daha çok aldatılırlar ...

Düşüncelerinize katılıyorum...
Çok güzeli kişilerin yaklaşmasını engelliyor , bir nevi bana bakmaz vs gibi .

Birde şık giyimli Full özgüven daha da korkutuyor , şık güzel kafeye götüremem,her zaman değişik değişik giyinemem , kompleks yaparım düşüncesi ile...

Bu arada neden güzel değilsindir falan demiş ki sevgili yorumlayan arkadaşlar ! aksine bir kadının kızın kendini beyenmesi güzel bulması kadar hoş bir şey yok ,

Unutmayalım ...Kendini güzel bulan insan güzel bakar...

Çok güzel kadınlar genelde yalnızdır ve daha çok aldatılırlar ...
Güzel oldugumu ben soylemiyorum etrafimdaki insanlar soyluyo.sevgilim yok diyorum inanmiyorlar.ama bakimliyim cok bi giydigimi bi daha giymem yani o derece 2 ayda bi filan saclarimi degistirim mutlaka arkadaslarim kokos derler hep sahte kupe bile takmam altin takiyorum mesela hep..ama cekingenim biraz ve cok cevrem yok yani

Güzel oldugumu ben soylemiyorum etrafimdaki insanlar soyluyo.sevgilim yok diyorum inanmiyorlar.ama bakimliyim cok bi giydigimi bi daha giymem yani o derece 2 ayda bi filan saclarimi degistirim mutlaka arkadaslarim kokos derler hep sahte kupe bile takmam altin takiyorum mesela hep..ama cekingenim biraz ve cok cevrem yok yani
Demek ki sizi özgüvenle gelip taşıyabilecek birisi yok etrafınızda , sabredin mutlaka gelecektir...

Arkadas cevren yok mu senin?yolda bakan sapik olur zaten..

Bi albenin yok demek ki..siradan duruyorsun..

Ya da ikinci secenek güzelliginden adamlarin gözünü kör ediyorsun..göremiyorlardir seni:KK53:

Birazda paspal mi gezsem ne yapsam :( erkek gibi bakimsiz kizlarin pesinden kosuyo erkekler sasiriyorum gercekten bana yaklasmiyorlar bile.
Ucuz malın alıcısı çok olur demişler...
Bırak koşmasınlar yeri zamanı gelince olur .

Arkadas cevren yok mu senin?yolda bakan sapik olur zaten..

Bi albenin yok demek ki..siradan duruyorsun..

Ya da ikinci secenek güzelliginden adamlarin gözünü kör ediyorsun..göremiyorlardir seni:KK53:
Utangacim biraz yani erkeklerle samimi olamiyorum cok gulmeden konusmaya calisiyorum ama tarzim degil haha hihi yapamam yani oyle.erkek olarak arkadasim yok.genelde hep kiz

Benim de tam tersi koca karşıyaka carsisini tanimadigim jonlerle g ectigim çok olmuştur 17_28 arası .... :confused:

Utangacim biraz yani erkeklerle samimi olamiyorum cok gulmeden konusmaya calisiyorum ama tarzim degil haha hihi yapamam yani oyle.erkek olarak arkadasim yok.genelde hep kiz

Haha hihi gülmene gerek yok..sen erkeklerle konusmayi yanlis anliyorsun galiba..

Hem ufkunu acacak,hem kendini gelistirebilecegin aktivitelere katil..kurs,yüksek lisans icin..hem arkadas cevren hem de bu düsünce tarzini degisir..sevgili icin degil ufkun icin..

Güzel olmak degil güzel gözükmek önemlisi..

Haha hihi gülmene gerek yok..sen erkeklerle konusmayi yanlis anliyorsun galiba..

Hem ufkunu acacak,hem kendini gelistirebilecegin aktivitelere katil..kurs,yüksek lisans icin..hem arkadas cevren hem de bu düsünce tarzini degisir..sevgili icin degil ufkun icin..

Güzel olmak degil güzel gözükmek önemlisi..
Hic biri yok iste isten eve evden ise hafta sonu da ders calisiyorum acik ogretimde okuyorum.

işte kardeş belkide onlar daha güzel birde herşey güzellik değil...
Vallahi cicim güzeli cirkini ayirt edicek kapasitem var.kimseye asla cirkin demem.bakimsiz ve ozensiz kizlar diyorum sadece.ben rimelsiz bakkala bile gitmem.ama kendimi ifade etme problemim var sanirim insanlara soguk ve sert geliyorum hep.size bile derdimi anlatamadim yanlis anlasiliyorum hep :(

boşver herkesin bir nasbib vardır çok küçüksün üstelik 21sin ya gez toz eğlen hayatı yaşa boşver

Back
X