- 26 Eylül 2015
- 257
- 79
- 18
- 34
- Konu Sahibi kertenkelebek35
-
kız bence bunu bilmiyor konu benden bağımsız :)Bende kadınlar hakkında 1 soru sormak istiyorum.
Bi kadın bunu bilerek neden devam eder?
aile baştan beri istemiyormus ama gizli devam etmiş yakın geçmiştede evlenmicez tarzı laflar etmiş ama hala birlikte1.kizdan emin degil emin olup iliskinin ciddilesip evlilik yoluna girmesini bekliyor. Yada aileden cekiniyor yada sizden cekiniyor.
2.o durum biraz farkli vakit gecirme ve faydalanma durumu var gibi
benimde aklıma bu fikir geliyor1- aile bahane
2-ikinci kızı tavlamak istiyor açık kapı bırakıyor
Ekleme: daha iyisini bulana kadar birlikte
benim sevgilim değil kiAilesine söylemiyor evlilik düşünmüyor sadece zamanını seninl geçirmek istiyor
Bence ciddi düşünmeyen biriyle vakit kaybetme
Pardon canım bebişle yanlış okumuşumbenim sevgilim değil ki
Derhal ayrılın yoksa canınızı çok yakacak gibi görünüyor, kız arkadaşını gizleyen kişinin ya hayatında başka bir ilişkisi vardır ve o daha önemlidir ya da ailesi istemediği için ve ailesinin sözünden çıkamayan birey olamamış bir karakterdir. herşeye rağmen ilişkisini sürdürür çünkü istemediği noktada kendisi son noktayı koyacaktır zatenHanımlar merhaba ,
çook uzun zamandır buralara uğrayamamıştım..daha önce açtığım konularda çok yardımınızı gördüm şimdi tekrar aranızdayım ..
erkeklerle ilgili kafamı kurcalayan bi kaç konu var
1)kız arkadaşını ailesinden saklayan erkek hakkında ne düşünmeliyiz ??
2)bizim ilişkimiz evliliğe gitmiyor ailemde istemiyor zaten diyen bi erkek neden ilişkisini sürdürmeye devam eder??(bu durumu kıza değil başka bi arkadaşına söylemiş)
benim aklıma bi kaç şey geliyor ama emin olamıyorum ve uzun zamandır aklımı kurcalıyor sizin fikirleriniz benim için önemli yorum yazarsanız çok mutlu olurum :)
herkese iyi geceler
haklı olabilirsiniz benim seevgilim değil ..biz tanıştıktan sonra ben hoşlanmaya başladım fakat sevgilisi olduğunu duyunca hiç bi adım atmadım ortak arkadaşımızda bu şekilde söyledi ama hala devam ediyor sevgilisyle benim kafam karıştıDerhal ayrılın yoksa canınızı çok yakacak gibi görünüyor, kız arkadaşını gizleyen kişinin ya hayatında başka bir ilişkisi vardır ve o daha önemlidir ya da ailesi istemediği için ve ailesinin sözünden çıkamayan birey olamamış bir karakterdir. herşeye rağmen ilişkisini sürdürür çünkü istemediği noktada kendisi son noktayı koyacaktır zaten
bu kişiyle tanıştıktan sonra ben hoşlandığımı hissettim ve kız arkisi olduğunu öğrenince tabiki oluru olmaz diye geri çektim kendimi ortak arkadaşımız bu şekilde açıklma yaptı kızla zaten ayrılmak istiyor fln dedi ama 2 ay geçti hala bi ayrılık durumu yok konu beni buradan bağlıyor o yüzden sormuştum :)Bir arkadaşım ekolünden bir soru daha.
Senin sevgilin değilse sen neden dert ediyorsun?
Erkeğin amacını, niyetini bilmem de kız salak mı bunları bildiği halde hala o herifle birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?